και με μένα έχει τύχει να φταίνε άλλοι να καλέσω την αστυνομία εγώ και να κλείσουν εμένα στο ψυχιατρείο για 1 εβδομάδα (και δεν έχω σχέση με την αναρχική ιδεολογία αν και την σέβομαι απόλυτα)
Printable View
και με μένα έχει τύχει να φταίνε άλλοι να καλέσω την αστυνομία εγώ και να κλείσουν εμένα στο ψυχιατρείο για 1 εβδομάδα (και δεν έχω σχέση με την αναρχική ιδεολογία αν και την σέβομαι απόλυτα)
Η συνομωσία είναι σύμπτωμα της ψύχωσης και όχι μιας υγιούς προσωπικότητας.
Αλλο πράγμα η αρρώστια-άλλο πράγμα η ηττοπάθεια.Το τελευταίο πράγμα που με διακρίνει είναι η ηττοπάθεια.Αλλά όχι να μη παίρνω τα φάρμακα που χρειάζομαι.
Καλή σου τύχη σε ότι κ αν κάνεις![/QUOTE]
Aγαπητε daer , κανε αυτο που γουσταρεις , εγω το σεβομαι απολυτα , αλλα μα εχεις να κανεις με σκατομπατσους , αμορφωτους , που ' δηθεν ' φερουν εξουσια , εκει θελει λιγη διπλωματια , οχι για τιποτα αλλο , για να μην σε τρεχουν αδικως , ευκαιρια ψαχνουν , να βγαλουν ταπωθημενα τους ............και πολλοι γιατροι , στην ιδια σκατοφαρα ανηκουν , οχι ολοι ........συμφωνω για τις φασιστικες τακτικες .......
Αν ισχύουν όσα λες εγώ θα σου πρότεινα να κόψεις σιγά σιγά τα φάρμακα μειώνοντας τη δόση. Μην προκαλείς όμως φασαρίες, φυλάξου, γιατί είσαι και 25 χρονών.
Δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο το κράτος μας να διοικείται από εγκληματική συμμορία η οποία ευθύνεται για πολλούς θανάτους. Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι είναι απλώς ηλίθιοι.
Καμόρα κανονική. Γι' αυτό βλέπουμε μορφωμένους να μην έχουν μία στην τσέπη και το *******ριό του δημοσίου (όχι όλοι) και κάτι κωλόγριες και αμόρφωτοι από χωριά να βρίσκονται με πολλά χρήματα. Το βρακί του άλλου με το οποίο ασχολούνται είναι χρήμα, δεν είναι απλώς κουτσομπολιό.