Originally Posted by
Mara.Z
Καλημερα!!!!
Τουριστικος πρακτορας? πολυ ωραιο!!!! δεν βρισκεις δουλεια σε κανενα νησακι να πας να μεινεις και εκει, να χαλαρωσεις διπλα στη θαλασσα και τη φυση??
εγω οικονομικα σπουδασα, αλλα ηταν υπερβολικο το ωραριο και οι απαιτησεις (ειμαι αγχωδης σαν χαρακτηρας, ειχα και πολυ απαιτητικο και αυστηρο οικογενειακο περιβαλλον, και δεν το αντεξα το πακετο) οποτε παραιτηθηκα για να επιδιωξω κατι που θεωρουσα καλυτερο. Εν τελει, επεσε και η κριση μαζι, και κατι οικογενειακα ζορια οποτε δεν τα καταφερα, και προσπαθω τωρα να τελειωσω ενα διδακτορικο μπας και μπορεσω να επανελθω στην αγορα...
Κυκνε και εγω 37 ειμαι, σε νιωθω... Παιδι ιδεατα και εγω θα ηθελα ΑΛΛΑ σκεφτομαι απο την αλλη οτι ειναι μια τεραστια ευθυνη και 24 ωρη απασχοληση, δεν μπορεις να παρεις κανενα ρεπο... Και δεν ειμαι γεννημενη για σπιτι, νοικοκυριο και μεγαλωμα παιδιων, τα βαριέμαι!...Θελω να ταξιδεψω παρα πολυ, οταν ξεμπερδεψω με τη δουλεια θελω να κανω 2ο πτυχιο, και αλλα επισης που εχω ονειρευτει και θελω πολυ να κανω, οποτε που χρονος για παιδι??
Και αντρα να βρεις, ας ειναι καλος για μια σχεση και για σπιτι. Γιατι απο συναισθηματικη καλυψη μην περιμενεις πολλα... οι αντρες σκεφτονται και λειτουργουν διαφορετικά !!!