..ωχ! φοβηθηκα τωρα...θα παθω κριση πανικου...
Printable View
Mεχρι τωραα οχι , δεν ειναι ανρτρικιο , αμα α τρακαρει καποιος , και φυγει , θα τον βρω , θα προτιμουσα να ελθει να πλακωθουμε στο ξυλο , αλλα επειδη δεν νομιζω οτι θα κατεβει , ασε τα μπλεξιματαμε τους μπατσους , θα τοκανα κατ πασα πιθανοτητα , ειμαι υπερ της αυιοτοδικιας ,ειναιμια μορφη διοαιοσυνης ..................ενας που μεκλεισε στην Εθνικη ,ασχημα ,τον στριμωξα , καιτου ελεγανα κατεβει εξω απο τυτοκινητο, ε , δε εβγαινε , ο μεσος ανθρωπος αποθευγειτον καυγα , αυτος εκανε μια μ@λακια , το ξεχασα , αλα αν συμβει αυο που αναφερω στην πρωτη παραγραφο , να με τρακαρει και να φυγει , εκει θα το θεωρουσα αποδοση δικαισυνης , μουκανες , σου κανω , δικαιο δεν ειναι? δεν θα περιμενω την τρχαια να τον καταικασι , και να πληρωσει ενα προστιματακι , εχω δηλωσει αλλωτε οτι ειμαι υπερ της αυτοδικιας , γιατι ? γιατι με παιρνει ..........κανω και το αλλο , αμα σε καποιο μαγαζι , ιδιοκτητο ,μου κανει παγαποντια ιδιοκτητης , παω και βαζω το βραδυ κολλα super glue στις κλειδαρεις του , μετα δεν ανοιγουν παρα μονο με αντικατασταση απο κλειδαρα , παλι το θεωρω αποδοση δικαιοσυνης ............σουκανα μουκανες ........αμα σπασω τα τζαμια , ασε που θα γινει ανεπιθυμητη φασαρια ,αλλα μπορει μναναι καλυμμενος κατα θραυση κρυσταλλων,το να σκασω τα λαστιχα , το θεωρω δειλια ...........γυναικουλιστικο ......
Δενξερω ανειμαστε καλοι ανθρωποι , αλλα εγω δεν ανεχομαι τετοιους ανθρωπυος ,θα τους κανω να πληρωσουν .......ειναι καλο ξεσπας τον θυμο σου ,,σε τετοια υποκειμενα ..............................μονο σε σοβαρες παριπτωσεις παντα .......
πχ. ειχα αγορασει ενα γατο , περσικο, τοτε 70.000 δρχ. , απο καταστημα , τουλεω θελω τα πιστοποιητικα του , δεν ταχω θα στα φερω αυριο , οκ , του λεω , παρε τωρα 60.000 και ταλλα 10 με τα πιστοποητικα ,,,,,,,,τον παιρνω μια , δυο τηλεφωνο , δεν ταφερνε , ετσι μουσαι . λεω , του κολλησα το βραδυ ολες τις κλειδαριες με εποξικη κολλα , και εληξε το θεμα .......
ΘΕΟΣ! το θεμα ειναι να καταλαβει ο αλλος γιατι του το κανεις ομως...αλλιως πως θα βαλει μυαλο?
ασχετο....Δευτερα σημερα κ δεν αντεχω τις κωλοδευτερες!! κωλοδουλεια κ τα ιδια κ τα ιδια..
ψανω εναν τροπο να βρω να βγαλω λεφτα...αλλα ματαια..τιποτα δεν υπαρχει..ειμαι τοσο τεμπελα..που θα ηθελα να ειχα απειρα φραγκα κ να μη δουλευω ποτε!!
ρε ανξιους παλι ψυχοθεραπεια προτεινεις?χαχαχαχαχχα δεν μπορεις να σταματησεις ε?(σε αλλο θεμα την προτεινες απλως ειμαι στο οριο του μπαν και δεν μπορω να κανω σπαμ εκει)
ρε anxious4ever , ξερεις οτι θα εισαι ετσι συνεχεια? Δεν επρεπε να βαλεις εναν πιο θετικο ψευδωνυμο?
Η ανξιους , ειναι απο τα καλυτερα παιδια , και τα πιο νορμαλ , εγω την παω πολυ ...............στα ψευδωνυμα θα κολλησουμε τωρα ..?
χαχαχα!!! Οχι δεν θα κολλησουμε στα ψευδωνυμα, σαφως!!! Απλα με εκανε εντυπωση....
αχαχ! φιλοι μου αγαπημενοι....απο 17 χρονων κανω στρες που με κανει να θελω να φουνταρω...εκανα τα παντα..εγινα γκουρου..πηγα στην Ινδια..πηγα σε θεραπευτες, εκανα ασκησεις αναπνοων, γιογκες, εμαθα ζογκλερικα, επαιζα κιθαρα στον δρομο...μετα εκανα διαλογισμους, εκαιγα στικς...ηπια μπαφους, ηπια Κ...πηρα λεξο, πηρα ζαναξ..πηρα Ladose κ ρεμερον.....μετα απο 20 χρονια καταλαβα το εξης..οτι ο.τι κ να κανει ο καθενας τον κωλο του μαζι θα τον κουβαλαει..
οκ δεν εχω παντα στρες κ τις περισσοτερες φορες της ζωης μου μεχρι τωρα, τα καταφερνα παντα...αλλα ειμαι σιγουρη κ βαζω το χερι μου κ στη φωτια..οτι μολις γινει μια στραβη.....την γαμησα παλι!!χχοχοχχοχοχοχο!
μμ..οταν κανεις κατι που παραβιαζει τους ορους χρησης του φορουμ..βεβαια τον ερμο τον Νικ με το που λεει "καλημερα" τρωει ban..ιχχιχιχιχιχχι!
Με τους πόντους δεν πάει? Μαζεύεις πόσους πόντους ας πούμε ?
παλι εδω εισαι why???σημερα τα φορτωσες στον κοκκοτα ή μου φαινεται?
μπορει να εισαι 30 χρονια εδω μεσα κ να μη φας ποτε ποινη..τι εννοεις?
Ρε παιδιά οι ποινες δεν σβήνονται πάνω στο μήνα? Τι μένουν αιωνίως και σε κυνηγάνε?
στον κοκκοτα τα φορτωσες...δεν ξερω αν το προσεξες???χαχ
χααχαχ. δεν ξερω...ελα οκ..ελιωσες μια βδομαδα διαβασμα..αραξε λιγο τωρα..κανε ενα διαλειμμα..θα καειειειεις!
εγω σε λιγο σχολαω...γιουπιιιιιιιιι
Οχι ρε παιδιά μην σκοτώνεστε να μ΄απαντήσετε!
Σβηνονται , μην ανησυχεις , γιανα σε διωξουν απο το φορουμ , πρεπει να εχεις η διπλο προφιλ ( ενα μελος εξαιρεται ) , η να βριζεις χυδαιοτατα συνεχως ..........το να γραφεις σαχλες , ειναι απολυτως αποδεκτο ( οχι εσυ βεβαια ) , παραξενο φορουμ ....εγω εχω 5 παρατηρησεις , και Ωωωωπ , ναμαι εδω ακομη .........να γραφω τις δικες μου σαχλες .........
ρε παιδια..εκεινο το παιδι που ελεγε οτι δεν υπαρχει λογος να ζει..παρατηρησα οτι δεν ξανααπαντησε κ καπως στενοχωρηθηκα..λετε να εκανε καμια μαλακια?
πφφφ
Mπααα . αυτους που δεν μιλανε καθολου να φοβασαι ............εχουν απειλησει γι αυτοκτονια εδω μεσα , καμμια 20αρια , ευκολα ο λες , δυσκολα το κανεις ...................οταν στα 23 μου , αυτοκτονησε ο κολλητος μου , δεν ειχε πει κουβεντα γιαυτοκτονια , ακομη κι αυτοι που κοβονται , ειναι ενας αρρωστημενος τροπος να τραβηξουν την προσοχη .......
ναι το εχω ακουσει αυτο που λες οτι συνηθως αυτος που αυτοκτονει δεν το λεει..που σημαινει οτι απλα θελει σημασια..τι να πω ευχομαι ολα καλα..
ναι εχεις καποιο δικιο σε αυτο Μακ, οι περισσοτεροι οταν αναφερονται στην αυτοκτονια, ειναι σιγουρο πως δεν θα το τολμησουν να το κανουν...Αυτοι που το κανουν εν τελη ειναι απο αυτους που δεν περιμενες...Προσφατα, ακουσα ενα περιστατικο αυτοχειρα στον τοπο μου, ο τυπος ουτε στην γυναικα του δεν ειπε κατι! Απλα ειπε παω να κανω μπανιο και οταν πηγε εβαλε θηλια στον λαιμο του...
ο λιαντινης ειχε ωραια αυτοκτονια... πηρε το σακιδιακι του πηγε στον ταυγετο μπηκε σε μια σπηλια τσακισε μισο μπουκαλι κρασι και ηπιε από ότι λενε κωνιο... εδωσε εντολη σε έναν ξαδελφο για το που θα ηταν το πτωμα του να παει τις αρχες μετα από 7 χρονια όπως και εγινε...
κριμα παντως να φτανει καποιος στην αυτοκτονια...
υπερπαραγωγη ο τυπος...ετσι?οχι αστεια τωρα ..πεταγματα απο το μπαλκονι..δαχτυλο στην πριζα, καρτελα χαπιων κλπ....
κ ωραιο σκηνικο κ ωραια σκηνοθεσια...ευγε του..
εγω πιστευω το αλλο παντως..οτι οσο κ να νομιζεις οτι δεν εχεις να δωσεις αλλο..παντα κατι εχεις να δωσεις.................
πχ αργοτερα μπορει να τον χρειαζοταν ο εγγονος του, ή η γυναικα του ή η κορη του..κ δεν ηταν εκει...καθαρα εγωιστης.