Ποιος ειπε για ξυλο , εγω δεν ειπα κατι ........ουτε πλακωνομαι με μελη ........ουτε απειλω .....
Printable View
Δίχως φυσικά να μου πέφτει λόγος αλλά πώς προέκυψε αυτό το μένος μεταξύ σας;;;
.......................
..........................................
τροποποιηση για λογους ευταξιας
αντε πλακωθειτε..κ γω που ειμαι η barby θα κανω την γκομενα μπροστα που λεει το "GOOO"
τι γραφικο...
Καλά αν ήμουν ο Κύκνος τώρα θα έβγαζα αφρούς για το off topic χαχα
εγω! εγω ειμαι η barby! εγω ειμαι το φωωωςς...ελα πλακα κανω, μη μου παρεξηγηθεις οκ?
Δεν παρεξηγουμαι με τιποτα ..........ουτε αδερφιστικες αναφορες κανω ..........
δεν κανω παραθεση στο σχολιο του νικ , διοτι του δινω την ευκαρια να το σβησει , πριν φαει μπαν .......δεν ειμαι κακιασμενος ........
Καλο αστειο αυτο για τον Κυκνο περαστικε ...............πλακα εχει ......
Εγω τουστειλα του Νικ , πμ . να σβησει το #33 σχολιο του , μην μπαναριστει , δεν θελω ..........
Ελπιδα , παρακαλεσα την διαχειρηση να σβησει ( τον Αεον , Αλεξανδρο τον λενε ) το #33 ποστ του νικ , χωρις επιπτωσεις γιαυτον, λεγοντας οτι ενα παιδι ειναι , θερμοαιμο , που δεν ξερει τι γραφει , προσπαθω να τον πραστατεψω .............
συγνωμη ΑΕΟν την λεξη ομορφυλοφιλος μπορω να την γραφω η την θεωρεις προσβλητικη?ειπα κατι κακο?με καλεσε ο αλλος για συναντηση και απλα ειπα μην μ ερθεις και κουνιεσαι......γτ π ξερω εγω αν ο αλλος ειναι ανωμαλος?σοβαρα τωρα την ποινη π μ εριξες πρεπει να τη ν παρεις πισω
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
πες μ τουλαχιστον το λκεξιλογιο..π πρεπει να χρησιμοποιω...
το διαβασα το ποστ του νικ και δεν το βρηκα προσβλητικο.. μαλιστα ειχε και μια δοση χιουμορ... του στυλ ''κοιτα μην εισαι κανας γκει.... θα σε κανω τοπι'' πιο πολύ χιουμοριστικο είναι παρα προσβλητικο...
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. (συνεχόμενα off topic μηνύματα)
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. (συνεχόμενα off topic μηνύματα)
καλυτεραα ροπαλο αν και πιστευω οτι θα σκασει με τακουνια αχχαχαχαχαχχααχαχαχχααχαχ αχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχαχα χαχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχ αχαχχααχαχαχχααχχααχαχχαα χαχαχχαχααχαχαχαχαχαχχααχ αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχ
φαντασου ποσο σιχαμερο θα ηταν να εβλεπες εναν παπουλη με τακουνια
Εγώ έχω απορία τί μπορεί να είπαν στα πμ....:p
Νίκο το μπαν έτσι όπως το πας δεν το γλυτώνεις...
κιουμπ επισης αμα δεν ξαναγραψω εδω λογω μπαν μπαινε στο σκαιπ να τα λεμε αμα θες π και π