Originally Posted by
lena86
να απαντησω λοιπον..ναι οντως αμα δεν ασχοληθεί κανεις μαζι μου δεν με ελκυει.αν τον ελκυω του δινω πρασινο φως με τον τροπο μου..οσον αφορα τα στανταρ δεν μπορω να πω πως εχω γιατι είναι αναλόγως την περιπτωση,(εξαλλου ο κάθε ανθρωπος είναι μοναδικος).Όχι δεν βαζω μετρο σύγκρισης ποιος με διεκδικησε πιο πολύ..η ζωη δεν είναι διαγωνισμος εξαλλου...απλα κοιταω αυτόν που ενδιαφερθηκε για να δω αν μου κανει πχ για σχεση κ δεν θα κοιτάξω έναν ασχετο που ουτε μια ματια δεν μου εριξε κ δεν ηρθε καν να μ μιλησει .
Να δωσω ένα παράδειγμα:
ειμαστε σε μια καφετερια εγω κ η παρεα μου.Εαν ενας τυπος ερθει μου πιασει την κουβεντα,μου ζητησει το τηλεφωνο μου μετα αρχιζει κ μ ζητησει να βγουμε κ βγαινοντας μου δειξει το ενδιαφερον του..δεν ξερω αυτομάτως νοιωθω ελξη για αυτόν ..δλδ που ασχοληθηκε μαζι μου..που καταλαβα πως του αρεσω ,πως γενικως κατι τ κανω..εάν όμως ο ιδιος τυπος στην καφετερια καθεται κ αυτος με την παρεα του κ δεν μου δωσει καμμια απολυτως σημασια ,ουτε καν ένα βλεμμα τοτε θα μ είναι αδιάφορος κ δν θα με συγκινησει..