εχετε απολυτο δικιο...
εγω φταιω που νιωθω ετσι..ναι το αντιλαμβανομαι οτι ειναι κατι δικο μου..
η αντιδραση μου εννοω..
κ ναι θα πω αυτο ακριβως..οτι την αποψη μου την γνωριζει..κ οτι απλα δεν θελω να συζηταω αλλο γι αυτο.
κ στην τελικη τι νοημα εχει να το συζηταω..αφου ο.τι κ να μου λεει η γυναικα παλι τα ιδια θα της πω.
ναι οντως εγω δεν θα εδινα τοσες ευκαιριες σε εναν τετοιον αντρα.
θα εδινα μονο ΜΙΑ ευκαιρια..κ αν εβλεπα οτι δεν αλλαζει κατι θα τον ειχα πεταξει εξω με τις κλωτσιες απο τον γιακα.
ειμαι κ νευρικη...κ αντιδρω νευρικα..
γενικα εχω ενα θεμα με τις γυναικες που κακοποιουνται ψυχικα, συναισθηματικα κ σωματικα..
αντιδρω με νευρα προς αυτες ...κ οχι προς τους αντρες τους..
θεωρω οτι εχει να κανει με την μανα μου..που ο πατερας μου ηταν δυστροπος κ μας κακοποιουσε συναισθηματικα κ λεκτικα (φωναζε κ γινομασταν ρεζιλι σε ολη τη γειτονια, τσακωνοντουσαν παρα πολυ κλπ κλπ..κ περασα ασχημα παιδικα χρονια)..
πιθανον ταυτιζω τις γυναικες αυτες με την μανα μου που την παρακαλαγα να χωρισει να ησυχασουμε κ αυτη δεν εκανε το βημα.
η μανα μου ομως δεν ειχε δουλεια..εξαρτιοταν απολυτα απο τον πατερα μου.
κ εξαιτιας αυτης της καταστασης εζησα απιστευτα ασχημα σκηνικα..κανονικη κακοποιηση σε σημειο μεγαλωνοντας στα 17 να εκδηλωσω κλινικη καταθλιψη..στουμπωσα..κ δεν ηξερα τι μου συμβαινει..
ακομα κ οικογενειακη συναντηση που καναμε στον ψυχολογο οι γονεις μου, μπηκαν μεσα κ τσακωνοντουσαν κ ο ψυχολογος τρελλαθηκε!
τους ειπε "το παιδια σας εχει αρρωστησει..κ δεν το βλεπετε..ακομα κ εδω σφαζεστε..κλαιει το παιδι σας κ ουτε καν το κοιτατε..παρα κοιτατε την κοντρα"
εκει σωπασαν. το βουλωσαν κ ακουσαν τα λογια του ψυχολογου.
δεν αντεχω να βλεπω θυματα να μεγαλωνουν! μικρα παιδια που μεγαλωνουν σε οικογενειες τετοιες!
κ ναι νευριαζω κ τα παιρνω κραναρα γιατι εξαιτιας μιας μαλακισμενης που κρεμεται απο ταπ απαρια ενος παλιανθρωπου..τα παιδακια της οταν μεγαλωσουν θα περασουν ισως τα ιδια με εμενα!!
γιατι?γιατι μια μανα δεν ειχε το σθενος κ την δυναμη να σταματησει εναν παπαρα κ ενα καθικι να την ξεφτιλιζει!!!!
ουφ!!!! τα ειπα κ ξαλαφρωσα...δεν ειχα τετοια προθεση μονα τους βγηκαν...
παιδικα τραυματα βλεπεις..
γι αυτο λοιπον πιστευω οτι με νευριαζουν αυτες οι γυναικες..
επιπλεον η μανα μου παντα μου ελεγε "δεν θα ανεχεσαι ασχημες συμπεριφορες απο τον αντρα που θα χει διπλα σου..μη γινεις σαν εμενα..|"