Τρια χρονια?
Ε καλα,σιγουρα εθελοτυφλουσες τοτε,δεν σου φταιει κανεις.
Τα θελες και τα παθες.
Printable View
Και ο Γκεμπελς ο ιδιος να ηταν ο αλλος,σε 3 χρονια ειναι υπεραρκετο για να τον μαθεις.Απλως εθελοτυφλουσες γιατι πιθανον ηταν ωραιος ή φοβοσουν να εισαι μονη.
Σίγουρα είναι πολυ έξυπνος πάντως ο φίλος σου.
Πάντως πολλα απ' αυτα που λέει είναι σωστά. Ας πουμε οτι δεν τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, είναι μια σωστή αντίληψη της ζωής.
Σιγουρα αυτο ειναι σωστη αντιληψη. Αλλα ολα τα αλλα τα συνεχη ψεματα η προσπαθεια εξαπατησης των αλλων και ο σαδισμος οχι
μην περιγράφεις άλλο, τα 'χω πάρει πραγματικά μ' αυτά που βλέπω. γλύτωσες κοπέλα μου
Το οτι γλιτωσα το ξερω..
Μπα Κασσανδρα αυτοι οι τυποι βασιζονται στην ανωτεροτητα των αλλων και στο μην πεσουμε στο επιπεδο του γι αυτο δεν παθαινουν τιποτα
Η αληθεια ειναι οτι νιωθω τρομερσ πληγωμενη κ στεναχωρημενη απο ολη αυτη την ιστορια....μια θλιψη βαθια
Δικαιολογημένα νιώθεις έτσι. Τρία χρόνια ηταν αυτά, δεν ήταν τρεις μήνες. Αλλά νομίζω θα περάσει γρήγορα αυτή η φάση και θα τον ξεχάσεις αφού αυτός ο άνθρωπος δεν είχε συναισθήματα ουσιαστικά για σένα.Θα λες "και πολύ ασχολήθηκα μαζί του".
Μα ηδη το λεω και δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγυρισω. Ξερω πως αυτος ειναι ο χαρακτηρας του και μετανιωμενος να παρουσιαστει ξερω πως ειναι ψεματα.
Απλα μαλλον πενθω τα δικα μου συναισθηματα για τον ανθρωπο που φανταζομουν
τι ζώα κυκλοφορούν έξω ελεύθερα :(
γιατί να έχουν τέτοιες συμπεριφορές ? δεν είναι μόνο 1-2 είναι πολλοί..
πως γίνετε να χαίρεσαι όταν πληγώνεις τους γύρω σου και ειδικά όταν πληγώνεις ανθρώπους που σε αγαπάνε ?
τι αρρώστια είναι αυτή ? μπαίνει ο κάθε μαλάκας στη ζωή σου σε κάνει σκουπίδι, σου παίρνει ότι καλό είχες μέσα σου και αφήνει ένα κανό ερείπιο πίσω του την ώρα που αναχωρεί με το χαμόγελο της ικανοποίησης..
Ο.τι και να είχε για να μπαίνεις στο φόρουμ και να ζητάς βοήθεια σημαίνει ότι ο τύπος δεν ήταν για σένα.Ξέχνα τον και πήγαινε παρακάτω χωρίς να σκέφτεσαι τί είχε.....
astanapane, δεν πειράζει. Δώρο σου έκανε. Σου άνοιξε τα μάτια και τώρα έχεις την τύχη να προχωρήσεις με μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις σου (διαπροσωπικές, ερωτικές, κλπ.). Εσύ να μην στεναχωριέσαι!
Κάθε δευτερόλεπτο που σκέφτεσαι τι συνέβη, πάει χαμένο!
Επένδυσε τον χρόνο σου σωστά και θα σου βγει σε καλό!
Φυσικα ολα μια εμπειρια ειναι. Ισως ζουσα στη γυαλα μου ως τωρα.
Απλα νιωθω πως δεν θελω κανεναν ανθρωπο κοντα μου εχω ανεβασει ταμπελακι μην ενοχλειτε προς ολους
αποκλειεται να μην τον νοιαζει τι θα πει ο κοσμος, την στιγμη που ολη του η προσοχη ειναι στραμενη στο τι εντυπωσεις και επιδρασεις εχει στους αλλους.
ειναι το μονο που τον νοιαζει, στο υπογραφω.
και να μην ειναι διαταραγμενος , ειναι κομπλεξικος.
ανασφαλης ,με τεραστο κομπλεξ κατωτεροτητας. η μεγαλομανια που δειχνει να εχει, ειναι το ακριβως αντιθετο απο αυτο που πραγματικα νοιωθει μεσα του.
νοιωθει λιγος και προκαλωντας αναστατωση προσπαθει να βεβαιωθει οτι υπαρχει.
τι σημασια εχει το ονομα; κι αν υπαρχει διαγνωση η ειναι απλα θεμα χαρακτηρα? καμια απολυτως.
αυτο που εχει σημασια ειναι οτι σου κανει κακο η παρεα του.
να εισαι βεβαιη οτι οσες ηταν ισορροπημενες και ηρθαν σε επαφη μαζι του, εφυγαν τρεχοντας κι αυτο ειναι που τον τσουζει κι ας συζηταει μονο για τις αλλες που επεσαν στην παγιδα του κομπλεξικου.
φυγε και μην αναρωτηθεις καν.
στειλτου κι ενα ςμς να καταλαβει οτι γελας μαζι του και τον εχεις γραμμενο και φυγε.
Είναι απόλυτα λογικό να νιώθεις έτσι για κάποιο διάστημα , δεν πέρασες και λίγα ο τύπος κόντεψε να σε αποτρελάνει με τα ψέματα του. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να πενθήσει τα αισθήματα που πήγαν χαμένα αλλά πρόσεχε μην συνηθίσεις το πένθος και χάσεις την υπόλοιπη ζωή σου. Καλό θα σου κάνει να μείνεις λίγο μόνη για κάποιο διάστημα και όταν με το καλό θα το έχεις ξεπεράσει απο μόνη σου πλέον θα έχεις την διάθεση να βγάλεις το ταμπελάκι -βασικά θα το κάνεις αυτόματα χωρίς κάποια ειδική συμφωνία με τον εαυτό σου-.
Όσο για τον δον ζουάν της πλάκας , την είδε πολύ γκόμενος και πως όλες είστε παιχνιδάκια του. Άστον..... Ο χρόνος είναι ο καλύτερος δικαστής.. η στιγμή της δικαίωσης θα έρθει όταν πλέον δεν θα το περιμένεις... Και σε αυτό είμαι πολύ σίγουρη ... Κάτι τέτοιους πρέπει να βγάζουμε βρεγμένο ξύλο και να τους σαπίζουμε μέχρι να γίνουν μαύροι .....