Εγώ αγνωστικιστής εσύ άθεος! Θέλεις να τον φέρουμε επιτέλους στην Ελλάδα τον Διαφωτισμό;
Ρε Κασσάνδρα αν ο mounmac είναι άθεος θα τον υποχρεώσεις να πιστέψει με τη βία; Κι εγώ αγνωστικιστής είμαι θα με βάλεις να πιστέψω με τη βία; Εθρωνευτηκα κανένα; Σταματήστε πιά να θεωρείτε ότι όλοι οι Ελληνες είναι Ορθόδοξοι αν πεις για τους Αρμένιους εντάξει αυτοί ζούνε στον Μεσαίωνα και δε σε θεωρούν Αρμένιο αν δεν είσαι χριστιανός είναι στον μεσαίωνα κσι εγκαταστάθηκαν μόνιμα εκεί δεν εξηγείται αλλιώς το ότι βλέπεις τις Αρμενικές εκκλησίες γεμάτες φοιτητές και νέα παιδιά αλλά στους Ελληνες νόμιζα ίτι ξεπεράστηκε η προκατάληψη απέναντι στους μη χριστιανούς! Εκανα εγώ ποτέ bullying σε κανένα; Μόνο στην Στέλλα που τώρα διέγραψε το λογαριασμό της η οποία είχα τους λόγους μου!
Κοίτα, εγώ δεν πιστεύω στον άλλο κόσμο, δεν πιστεύω στην ανθρώπινη ψυχή κτλ, θεωρώ πως όλα είναι δημιουργήματα του εγκεφάλου μας και γενικά του νευρικού συστήματος.
Δηλαδή ότι όταν βιώνουμε για καιρό συναισθήματα που μας δημιουργούν λειτουργικές και χημικές ανισορροπίες στον οργανισμό μας (πχ άγχος : εφίδρωση, ταχυκαρδίες, αρρυθμίες, ξηροστομία, υπερδιέγερση του ΚΝΣ και άλλα πολλά), πιθανόν να δημιουργηθεί ένας δυσλειτουργικός κύκλος απ τον οποίο δεν μπορούμε να ξεφύγουμε (πχ κατάθλιψη, αγχώδης διαταραχή). Πιστεύω πως σε άλλους ανθρώπους αυτό συμβαίνει πιο εύκολα και σε άλλους πιο δύσκολα. Έχει να κάνει με τη δομή του οργανισμού, του εγκεφάλου, των συνάψεων, των νευροδιαβιβαστών και χίλια δυο άλλα που ούτε τα ξέρω.
Αρνητικά όντα που μπορούν να βλάψουν τους ανθρώπους τα βλέπω μόνο ως ταινία ΕΦ
Προσωπικά χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου ιδιαίτερα θρήσκο εννοώ βάσει του εκκλησιαστικού πρωτοκόλλου αρκετες φορές προσεύχομαι. Για μένα το απευθυνόμενο πρόσωπο είναι ο Χριστός. Όταν κάποια στιγμή που έπρεπε να κάνω ένα χειρουργείο με είχε πιάσει έντονος φόβος ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσω ήταν αυτός.