Originally Posted by
Mara.Z
Μη το λες...
Υπαρχουμε και εμεις... οταν με βλεπουν λενε τι χαμογελαστη κοπελα, φαινεσαι καλομαθημενη...
Και το πιο ακραιο που εχω ακουσει? τα ειχα πει σε μια φιλη μου και μου λεει σε καλο σου βγηκαν ολα αυτα!!Σιγουρα ολο αυτο μάς εχει ορισει, εννοειται...Εγω παλι τωρα καταλαβαινω ποσο δυσκολα ζουσα τοτε...τοτε απλα κολυμπουσα, δεν καταλαβαινα την ενταση του ρευματος ουτε το μεγεθος της τρικυμιας.
Αλλα ναι εχεις δικιο, καταλαβαινω τι θελεις να πεις, απλα παιζει ρολο και ο χαρακτηρας.
Εγω ας πουμε στην εφηβεια μου απο το φοβο και τον καθωσπρεπισμο το ειχα ριξει στα πνευματικα και στην εκκλησια. Αλλα λογω διαβασματος και πανελληνιων, ολη αυτη η ενασχοληση με τα πνευματικα μου εκανε καλο γιατι με κρατησε προσηλωμενη στο στοχο και μου εδινε αισιοδοξια οτι ολα για καποιο λογο γινονται...Ειχα δει τον εαυτο μου σαν αγωνιστη που μαχεται για το φως...
Απο τα 20 και μετα, all alone στην Αθηνα, μου βγηκαν ολα, μα ολα... τι κοινωνικη φοβια... τι αγχος... τοτε ειχα κολλησει με λυσσα στην παπαγαλια, διαβαζα ατελειωτα, φυσικα εσπαγα τα μουτρα μου στις εξεταστικες, εκει που ειχα λιγες παρεες ελεγα οτι δεν ειμαι καλη φοιτητρια δεν με θελουν, τελικα απομονωθηκα, ειχα τρομερα νευρα κλπ. Παραμελησα την υγεια μου τελειως, μου προεκυψε ενα σοβαρο προβλημα υγειας το οποιο εμεινε χρονια αρρυθμιστο, πηρα εικοσι κιλα, ειχα σχεδον παραμορφωθει εμφανισιακα... Και ναι, και εγω ειχα τασεις φυγης αλλα διαφορετικο απο αυτο που περιγραφεις... εγω ας πουμε βαζω ενα στοχο, θα κανω μια τεραστια προσπαθεια να το πετυχω, κι οταν το πετυχω εγω η ιδια σηκωνομαι και φευγω. Σα να ανεβαινω ενα βουνο, με κοπο και ιδρωτα, να φτανω στην πηγη και αντι να πιω νερο, φευγω...Και αυτο μου δινει μια καποια ικανοποιηση... σα να λεω εδειξα τι αξιζω, εδειξα ποια ειμαι, απο εδω και μπρος δεν θελω αλλο...βαζω τελεια.