-
σημερα ηταν μια σχημη μερα...ανεβηκε πανω η 'πεθερα'κ φωναζε οπως παντα....αρχισε παλι τα ιδια...που ειναι η προικα σου κ πως ηρθε ετσι...δεν ειμαστε εμεις υποχρεωμενοι να επιπλωσουμε το σπιτι κτλ.ανοιξα την πορτα κ εφυγα ,κατεβηκα τα σκαλια της πολυκατοικιας κ αυτη ετρεχε απο πισω μου βριζοντας με...βγηκα στο δρομο κ την ακουγα να φωναζει....τρομαξα πολυ...κρατουσα κατι γαντια στο χερι λογω κρυου κ το ενα απο την ταραχη μου επεσε κατω....ετρεμα σαν το χελι απο την ταραχη η καρδια μου πηγε να βγει απο την θεση της....ο φιλος μου της φωναζε τι ειναι αυτα που κανεις...ντροπη σου...αλλα αυτη τιποτα....δεν νοιωθω πολυ ασφαλης σ αυτο το σπιτι...
-
δεν θελω να ξαναπαω εκει....
-
11-08-2016, 21:30 REDC: Παιδια καλησπερα!εχω ιδψ διαταραχη ,περνω τα φαρμακα μου και το φθινοπωρο θα αρχισω ψυχοθεραπεια με τον ψυχιατρο μου.Μένω με την μανα μου ειναι μεγαλη σε ηλικια….
22-11-2016, 00:01 REDC: Γεια σας!εδω κ 4 χρονια μετακομισα στην Αθηνα για δουλεια.ειμαι απο επαρχιακη πολη κ μενω με καποιο αγορι σε μια οικογενειακη πολυκατοικια.
23-08-2016, 20:47 REDC: Γειά σας παιδιά!Πριν από λιγο καιρό πέθανε ο πατέρας μου από την επάρατη νόσο ( στον εγκέφαλο)…Ο πατέρας μου ''έφυγε'' τον Μαιο και εγώ από τότε δεν είμαι καλά....
02-12-2016, 22:38 REDC: Ο πατερας μου πεθανε το 1995... εχει γινει αποδοχη κληρονομιας....ξερω τι μου ανηκει…
12-07-2016, 16:14 REDC: Γειά σας σε όλους!Είμαι νέα στο forum και αφορμή στάθηκε ο αρραβωνιαστικός μου που έχει IΔΨ διαταραχή…
11-08-2016, 23:04 REDC: Θελει να ειμαι εξαρτημενος απο αυτην....μου λεει να τρωω απο τα δικα της φαγητα κλπ.
Άρα προσπαθώντας να συνοψίσω τα ανωτέρω Posts καταλήγω πως και οι 2 σας (αγόρι σου & εσύ) πάσχετε από ΙΔΨ,πως ο πατέρας σου πέθανε πριν λίγο καιρό (21 μόνο χρόνια ago) και πως ενώ μένεις με την μάνα σου στην επαρχιακή πόλη,ταυτόχρονα διακτινίζεσαι και στην Αθήνα μένοντας με το αγόρι σου!
Σύμφωνα δε με το Post της 11-08-2016,23:04 αναφέρεις την λέξη <εξαρτημένος> και όχι <εξαρτημένη>,άρα ποιο είναι το φύλο σου???
Όσο για τον θάνατο του πατέρα σου,πότε πέθανε τελικά?Το 1995 ή τον Μάιο του 2016?
Αν δεν είσαι Troll,που πιθανολογώ πως δεν είσαι,χρειάζεσαι επειγόντως βοήθεια.