Πλεον την εχω βαρεθει και την κανω για τα λεφτα.Ειναι η σιγουρη λυση.
Printable View
Με εχει καλυψει η Μαρα , εχω παντα φιλους-ες , αμα εισαι επικοινωνιακος και δειχνεις ενδιαφερον για αλλους , ποτε δεν θα μεινεις μονος , εκτος εαν το θελεις , αγαπω τον εαυτο μου , αγαπω να κανω πραματα ( οσο μου επιτρεπει η κτθλψη ) , εχω τον παιδιοθεν κολλητο μου , εχω τα ενδιαφεροντα μου , και μια καλη σχεση δεν θα με χαλαγε διολου , αλλα θελω και την ανεξαρτησια μου , δεν μαρεσουν τα κολλητηλικια , ετσι ημουν απο νεωτερος ......................ισως και γι αυτο τον λογο ειχα καποια επιτυχια στο αλλο φυλο, κανεις δεν θελει εξαρτωμενα ατομα ( η ' τσιμπουρια ' ) , θελει ανθρωπους που μπορουν να σταθουν στα ποδια τους , ωστε κι οι ιδιοι να μπορουν να βασιστουν σε μενα ............ειναι και ποση πιστη εχεις στον εαυτο σου ......
πικρια δεν εχω λογο να νιωσω , επιλογη μου ειναι η σταση μου .......καταπιεση αισθανομαι συχνα .....
αυτο δεν σημαινει οτι δεν αγαπω τους ανθρωπους , τουναντιον , αλλα δεν βασιζομαι σε αυτους ..........ο σημαντικοτερος ανθρωπος στην ζωη μου , ειμαι εγω.....
και δεν μπορω νανεχτω τον ευνουχισμο που ( προσπαθουν ) να επιβαλλουν πολλες σημερινες γυναικες , οπως κι εγω τους δινω την πληρη ελευθερια τους , απαιτω κι εγω την δικη μου , οχι για μια ΄ελευθερη ' η ' σχεδον ' σχεση , αλλα πρεπει ναχει ο καθενας την ανεξαρτησια του ..............δεν υπαρχει για μενα αυτο που αποκαλουν ' ετερον ημισυ΄' , ειναι μια νοσηρη , η κατ ευφημισμον εκφραση .......ουτε θελω φιλους να μου τα πρηζουν ....
Οσο μεγαλωνεις τα πραγματα γινονται πιο δυσκολα σε επιπεδο σχεσεων οιοδηποτε φυσης ειναι αυτες. Εντωμεταξυ λες και ο χρονος συρικνωνεται. Οι ημερες περνουν σαν αστραπη και εσυ εισαι βουτηγμενος σε μια καθημερινη ρουτινα , να τρεχεις να τα προλαβεις ολα , να βγαλεις τα αναγκαια εν μεσω οικονομικης κρισης , να πληρωσεις λογαριασμους , να δουλευεις , και χιλια δυο αλλα καθημερινα. Και οι αντιστοιχοι συνομηλικοι σου στο ιδιο τριπακι ο καθενας με τα τρεξιματα του και τις υποχρεωσεις του.
Το αλλο ειναι οτι ο κοσμος μεταμορφωνεται γυρω σου. Μια εικοσαετια πριν η ζωη δεν ειναι οπως ειναι τωρα, και εσυ οφειλεις να προσαρμοστεις οπως μπορεις στις δεδομενες συνθηκες.
Καποιες δραστηριοτητες , οπως κοινα χομπυ με ομαδες ανθρωπων μπορουν να "γεμισουν" ισως λιγο τις μπαταριες, αλλα πολλες φορες αισθανεσαι παλι μονος και οτι ολα ειναι επιφανειακα, για να περασει η ημερα με καποιο ενδιαφερον.
Γεννηθηκαμε μες την κοινωνια , οποτε αναγκαστικα γιναμε κοινωνικα οντα και μαλλον το αισθημα της μοναξιας ειναι το τιμημα που πληρωνουμε.
Δεν εχω απαντησεις , ακομα το παλευω προσωπικα. Γιατι αν και ειμαι μοναχικος τυπος , πολλες φορες αισθανομαι αυτο το αισθημα, λιγο αλατοπιπερο στη ζωη παντα χρειαζεται.
Ειμαι σε ιδια κ χειροτερη κατασταση αλλα θα προσπαθησω να το αλλαξω
Δραση γνωριμιες βολτες
καταλαβαινω τι λες... αλλα και παλι δυσκολακι!
Διοτι η ζωη με τα χρονια σε γειωνει. Δεν εχουμε ολοι τα ιδια βιωματα, αρα και παρομοιες προσλαμβανουσες. Δεν εχουμε παρομοιες κοσμοθεωριες.
Στην ηλικια μας μετραει και το χρημα, ενω πχ στα 16 δεν καταλαβαιναμε τι εστι χρημα.
Οι ρυθμοι ειναι παρα πολυ γρηγοροι... Το αναλωσιμο κυριαρχει σε ολα...
Αν βρεις 1-2 φιλες που να λενε αληθειες, να ειναι ειλικρινεις απεναντι σου, εισαι οκ.
Εγω πχ 2 τετοιες φιλες εχω, δεν μενουμε στην ιδια πολη αλλα οποτε μιλησουμε, ειναι σα να μην χαθηκαμε ποτε. Και οποτε ημουν στριμωγμενη απο καταστασεις, μου εδωσαν απιστευτη ωθηση με τα λογια τους. Τωρα να μαζευομαστε πχ για καφε και να λεμε τα ψυχολογικα μας, δεν παιζει... γιατι αλλα εχουν περασει αυτες, αλλα εγω...
Θελω να πω οτι η υποστηριξη που λες μπορει να ειναι και μια ατακα, δεν χρειαζεται ολοκληρη αναλυση. Και μπορει να προκυψει απο το πιο ασχετο ατομο. Συνηθως στα δυσκολα οι ασχετοι και οι καπως αγνωστοι βοηθανε ενω οι συγγενεις και οι κοντινοι ειναι οι πρωτοι που θα κατακρινουν...
Mάρα καλησπέρα.Ασχετο με το θέμα αλλά πρώτον κρίνεις με αυτά που γράφω στο φόρουμ και όχι με αυτά που ζω στην καθημερινότητά μου.Δεύτερον ΔΕΠ-Υ δεν σημαίνει χαζός με iq ραδικιού φάση..Μην ψάχνεις μόνο τα αρνητικά πράγματα στους ανθρώπους.Ολοι οι άνθρωποι έχουμε και θετικά στοιχεία και κάποια πράγματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη κλίση σε σχέση με άλλα.Επίσης με τις ισόβιες διαταραχές τύπου ΥΛΑ/Αsperger,ΔΕΠ-Υ τα άτομα μαθαίνουν με τα χρόνια και ανάλογα το περιβάλλον που θα βρεθούν να βελτιώσουν ή να χειροτερέψουν τα στοιχεία τους.Εμένα μετά τα 22,μου "εκατσε" καλά ας πούμε η φάση και βρήκα κάτι που να μου αρέσει να κάνω και περιβάλλον όπου με βοήθησε να αναπτύξω σε πολύ μεγάλο βαθμό τα θετικά μου στοιχεία.Αν δεν βαριέσαι θα σου πω να διαβάσεις λίγο αυτή την σελίδα http://www.adhdhellas.org/2013-09-04...efalou-me-depy
εξηγεί αρκετά πράγματα σχετικά με την διαταραχή.Ενα tip της όλης περιγραφής είναι αυτό και με περιγράφει απόλυτα ".Δεν είναι ότι αδυνατούν να προσέξουν. Προσέχουν τα πάντα. Μπορεί να τρέχουν στο μυαλό τους πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το σήμα κατατεθέν ενός εγκεφάλου με ΔΕΠΥ δεν είναι η ελλειμματική προσοχή αλλά η ασυνεπής προσοχή."
offtopic τέλος..
Οσο πιο δυσκολα κανεις φιλιες με τα χρονια, τοσο πιο δυσκολα κανεις και σχεσεις. Γιατι εχουμε πληγωθει, δεν βρισκουμε κατι καλο, εχουμε βαρεθει να ψαχνουμε κτλ κτλ. Και επαναπαυομαστε στη μοναξια μας και περιμενουμε αυτο το κατι 'καλο΄ να μας χτυπησει την πορτα. Αλλα δεν γινεται ετσι, και πληγωθηκαμε και θα ξανα πληγωθουμε. Ετσι ειναι η ζωη. Αμα δεν προσπαθησεις και εσυ ομως δεν θα ερθει απο μονο του.
Αν από πάντα έχει κάποιος θέμα στην κοινωνικοποίηση,όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμη πιο δύσκολο
Και δεν ξέρω αν είναι θέμα εγωισμού...εύχομαι να μην είμαι άνθρωπος με μεγάλο εγώ,αλλά πιστεύω πως όσο περνάνε τα χρόνια και συναστρεφομαι με άλλους ανθρώπους, μου φαίνονται πιο πολλοί οι πονηροι,οι παρτακηδες,αυτοί που θέλουν να σε εκμεταλλευτουν.Δυσκολο να προκύψει νεα φιλιά,αλλα και δυσκολο να βρεις άτομα με ανθρωπιά.Αυτο συμβαινει ή βαλτωσα τόσο και τα βλέπω όλα μαύρα?λογικό δεν είναι να κλειστεις αν ο ενας πχ θελει απο σενα μονο βοηθεια στη δουλειά,ο άλλος ακομη και τη δουλειά του να κανει (πχ ψυχολογος) να δειχνει οτι σε βλεπει σαν χρημα κ σαν "χαμενη υποθεση".Αδερφια που οπως αναφέρθηκε μαλωνουν πχ για περιουσιακα,δηλαδη το συμφερον πανω απο ολα.Φιλοι μου...αδιεξοδο...
Καθ μερικοί μας λένε τρελλουσ εμένα δηλαδή γι αυτό εβγαλα ψύχωση τι νομίζεις πολύ θέλει ;