Κοίτα κύριος δεν σε δούλεψα αν θέλεις να επικοινωνούμε αλλιώς γ...α το.
Printable View
ok αν θες στείλε μου μαιλ στο μαιλ που έχω για δημόσια φορουμ κτλ και είναι το [email protected] να συζητήσουμε ότι θες
εγω θα σας το χαλασω γιατι διαφωνω...
Stavros να σου πω.... αν απλα συζειτε η κοπελα μπορει να ερχεται στο μαγαζι και να της δινεις καποια χρηματα οπως θα εδινες πχ σε υπαλληλο. Αν κανετε παιδια και ειναι φορτωμενη με το μεγαλωμα τους, οκ να σε βοηθαει λιγοτερο.
Αλλα μονο εσυ μαγαζι και μονο αυτη σπιτι, θεωρω ειναι ολεθριο λαθος! το νοικοκυριο δεν ειναι βαρυ καθε μερα. Το κανεις 2-3 φορες τη βδομαδα, πλυσιματα, πλυντηρια κλπ. Τι θα κανει τις αλλες ωρες? θα βλεπει τηλεοραση? σιριαλ? θα γεμισει το μυαλο της με αρλουμπες... Μη σου πω οτι αν ειναι καμια αμυαλη, θα τρωει τα λεφτα σου και θα δηλωνει μετα παραμελημενη....μηπως βγει και στη γυρα να βρει γκομενο....
Τip: να βρεις μια κοπελα σε παρομοια θεση με σενα! αν και αυτη εχει δικο της μαγαζι ειναι το ιδεατο! στη χειροτερη να εχει μια καποια δουλεια με ωραριο. Αλλα οχι ανεργη ή τυπισσα που δεν εχει δουλεψει ποτε, θα σου κανει τη ζωη πατινι!!!
εσυ τι λες? γιατι να προτιμησει ο ιδιωτικος υπαλληλος μια δασκαλα και να μην προτιμησει μια κοπελα που δουλευε στο γραφειο του πολιτικου μηχανικου πατερα της ή μια αλλη λογιστρια-υπαλληλο σε γραφειο?
Γιατι η δασκαλα δουλευει 5 ωρες καθε μερα με ελευθερα τα σ/κ, με εξασφαλισμενες αδειες και ασφαλιση, με μισθο που δεν θα χαθει ποτε γιατι δεν εχει εργοδοτη να την απολυσει και 3 μηνες το καλοκαιρι καθεται. Λιγα ειναι αυτα???
Ναι σοβαρά το λέω.
@Μara.z
Ολα αυτά τα χρήματα που ξόδεψα τα τελευταία χρόνια για μ...ς τύπου junk food και κάποια άχρηστα gadgets θα ένιωθα περήφανος αν είχε καταφέρει να μου τα "τρώει" κάποια γυναίκα.
Όχι εγώ τον θαυμάζω τον admforall είναι κύριος!
χαχαχα ναι γιατί όχι? το μη χείρον βέλτιστο..δηλαδή τώρα που το junk food έγινε σ....α και εξαερώθηκε μέσω της αποχετευτικής οδού και στο τέλος μου έμειναν τα επιπλέον κιλά που έκανα αμάν και πως να τα χάσω, τι κατάλαβα?ενώ αν είχα κάποια να με "δουλεύει",θα της έπαιρνα δώρα και θα έλεγε "εχω έναν μ...α που του τα τρώω.." και θα με μνημόνευε αυτή αντί των fastfoodαδικων της πόλης μου που κάποια από αυτά τα έκανα "ανακαίνηση" όλα αυτά τα χρόνια...
σοβαρά τώρα..η ζωή αποκτά νόημα όταν έχεις κάποιον/α να την μοιραστείς.
στην 1η περιπτωση τα εφαγες εσυ, για σενα, για την παρτη σου, και τα κλαις εσυ, αλλα οκ επιλογη σου ηταν! θα μπορουσες να πας ενα ταξιδι, να ανακαινισεις το σπιτι σου, να παρεις ενα αμαξι κλπ, εσυ προτιμησες τα γκατζετακια και τα junk. Οι επιλογες εχουν κοστος, ό,τι και να διαλεξουμε.
στην 2η περιπτωση θα σου τα ετρωγε αλλη, για τον εαυτο της, για την παρτη της, μπορει να εβρισκε και τριτο να γελανε στην υγεια του μακακα, και θα εκλαιγες εσυ οχι μονο τα λεφτα (μικρο το κακο) αλλα κυριως τη χαμενη ανδρικη σου αξιοπρεπεια.
Να τη μοιραστεις τη ζωη, οχι να σε εκμεταλλευονται. Εχει διαφορα. Σημαντικη.
Εγω δεν μπορω να καταλαβω το εξης για σενα: ζεις σε μικρη πολη, εχεις τη δουλεια σου, εισαι οικονομικα ανεξαρτητος και δεν μπορεις να βρεις μια κοπελα 25-27-30 χρονων για σπιτι και παιδια?? αφου ψοφανε σε αυτες τις ηλικιες να παντρευτουν και να νοικοκυρευτουν. Αφου και εσυ το θελεις να μοιραστεις τη ζωη σου, γιατι δεν ανοιγεσαι προς ατομα-κλειδια να σου κανουν κονε με κοπελες που σου ταιριαζουν? πχ με ατομα που εχουν μαγαζια, ερχονται σε επαφη με πολυ κοσμο, ειναι οικογενειαρχες? δεν εισαι Αθηνα να ειναι καθενας απομονωμενος στην κοσμαρα του... στην επαρχια και ειδικα σε τοσο μικρες πολεις κυνηγανε κατι τετοιες ευκαιριες.
Και αμάξι πήρα και τις βόλτες μου πήγα και το σπίτι μου αγόρασα όλα αυτά τα χρόνια και ταξίδια έκανα αλλά όχι όσα θα ήθελα γιατί μόνος μου ξενέρωνα και ήθελα πάντα να έχω παρέα για να βολτάρουμε παρέα και όχι μόνο
Γιατί δεν το κάνω αυτό που λες? γιατί δεν είναι τόσο εύκολο όσο λες.Εγώ πάλι νομίζω το αντίθετο.Εδώ στην επαρχία ο κόσμος είναι πιο κλειστός.Μικροί κοινωνικοί κύκλοι που δε μπορείς να μπεις εκεί μέσα.Οποτε κατεβαίνω Αθήνα νιώθω πραγματικά στο στοιχείο μου.Το μέρος που θα ήθελα να ζω.Μακάρι να είχα μια καλή επαγγελματική ευκαιρία και να μπορούσα να πάω να εγκατασταθώ μόνιμα εκεί
Α και επίσης δεν θέλω παιδιά..Δε με ενδιαφέρει το θέμα να κάνω οικογένεια αλλά θέλω κάποια να μοιραστώ το υπόλοιπο της ζωής μου στα καλά και στα άσχημα.
Το να εισαι τοσα χρονια μονος σου ειναι θεμα. Δεν ξερω, μηπως θα επρεπε να το δουλεψεις να εντοπισεις την ριζα? δηλαδη τοσα χρονια στην επαρχια μου προκαλει καταπληξη. Μηπως εσυ εβαζες πολυ αυστηρους περιορισμους?
και γιατι δεν θελεις παιδια? νιωθεις οτι δεν θα τα βγαλεις περα με τις ευθυνες?? Μηπως για αυτο δεν σε πλησιασαν κοπελες απο την πολη σου, αυτος δεν ειναι για σπιτι και οικογενεια μακρια! ? Εσυ δεν ανηκες σε καποιο μικρο κοινωνικο κυκλο? ή να μπορεις να χωθεις καπου? δεν ειναι και τοσο ελιτιστικοι οι κυκλοι της επαρχιας, ελεος...
εκτος κι αν η δεπυ σου δημιουργει τετοια προβληματα που δεν μπορεις να τα διαχειριστεις και βολευεσαι στην ανωνυμια και το απροσωπο της Αθηνας.
Δεν περιμενω απαντηση....σκεψου τα!
Κοινή διαπίστωση και μέσα από τη σχολή στην οποία σπούδασα και όπου η αναλογία γυναικών/αντρών ήταν 250/10. Οι γυναίκες αναζητούν κάποιον με επαγγελματική αποκατάσταση, κατά βάση αστυνομικό ή στρατιωτικό. Από την άλλη, όντας αδερφός ατόμου που υπηρετεί σε σώματα ασφαλείας και ακούω φίλους και γνωστούς του. Όλοι ή είναι παντρεμένοι με δασκάλες/ εκπαιδευτικούς ή μόνο αυτές στοχεύουν. Κοινός παρονομαστής: δυο δημόσιοι υπάλληλοι, λιγότερα προβλήματα στον έγγαμο βίο (ok και ας γίνεται το σώσε στις εξωσυζυγικές σχέσεις).
Φυσικά και θα σου απαντήσω!!!
Την ρίζα την έχω εντοπίσει.Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να θέλω παιδιά? Οχι ποτέ δεν ανήκα σε κάποιο κοινωνικό κύκλο.Δεν είναι θέμα ελιτισμού..Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θεωρώ ότι θα ήμουν ευτυχισμένος ως χαζομπαμπάς? Δεν είναι αυτό που έχω ονειρευτεί για μένα.Καλώς λοιπόν και της δίνω μπράβο όποια δε με πλησίασε επειδή θεώρησε ότι δε θα γίνω καλός πατέρας για τα παιδιά της.Και ναι υπήρξαν φορές που αρνήθηκα να συμβιβαστώ και δεν το μετάνιωσα.Και αν το 100% των γυναικών της επαρχίας ονειρεύεται αυτή την ζωή,τότε εγώ ψάχνω πρωτευουσιάνα...Απλά η μλκ είναι ότι οι σχέσεις με τριψήφιο αριθμό χλμ απόσταση δεν ευημερούν εύκολα..
Εσυ ειπες οτι η ζωη αξιζει να τη μοιραζεσαι και στα καλα και στα ασχημα. Και ευχηθηκες να υπηρχε μια που να σου ετρωγε τα λεφτα κι ας γελουσε μαζι σου αντι να τα ξοδευεις σε junk και γκατζετς.
Και για αυτο υπεθεσα οτι μια οικογενεια σου λειπει...
Απο την αλλη ομως, λες οτι δεν ονειρευτηκες για τον εαυτο σου τη ζωη του χαζομπαμπα και δεν θα ησουν ευτυχισμενος... Τα παιδια ομως ειναι η φυσιολογικη καταληξη μιας νορμαλ σχεσης, εκτος αν εισαι σε κατασταση υγείας ή σε ηλικια που δεν μπορεις να τεκνοποιησεις. Δεν μπορεις να αναλαβεις τις ευθυνες ενος σπιτιου ή μαλλον να τις μοιραστεις? να δωσεις και να παρεις αγαπη? τοτε τι σε κανει να πιστευεις οτι θα εισαι καλος συντροφος ακομη και με μια γυναικα 45-50 ετων που μαλλον δυσκολα θα θελει παιδι ?
Δεν λεω οτι το να θες παιδι σε κανει καλο συντροφο. Λεω οτι το παιδι ειναι ενα θεμα που το συζητας με το συντροφο σου, βλεπεις κι ο αλλος τι θελει και το συναποφασιζεις. Γιατι μπορει και η γυναικα των 45-50 να μην ειναι καλη συντροφος για σενα εστω κι αν δεν θελει παιδια και μικρο σπιτι στο λιβαδι.
Δεν εχει να κανει με διακριση γυναικων επαρχιας-Αθηνας. Η γυναικεια φυση, η ανθρωπινη φυση ειναι παντου η ιδια. Ειτε στο χωριο ειτε στην Αθηνα. Ειτε στο Ιραν ειτε στις ΗΠΑ.
Δεν εχω καταλαβει τι ψαχνεις, παντως σιγουρα το προβλημα δεν ειναι στα χιλιομετρα...η αποσταση ειναι το χαλι που χρησιμοποιεις για να κρυβεις τη σκονη απο κατω.
Θεωρώ πιο σωστό το να μην κάνεις παιδιά επειδή δεν θέλει ο σύντροφός σου , παρά να κάνεις επειδή θέλει ο σύντροφός σου....
Δεν κάνουν όλοι για γονείς, ευτυχώς κάποιοι το γνωρίζουν, ούτε έχουν όλοι τα ίδια όνειρα....
Δεν υπάρχει φυσιολογική κατάληξη και νορμάλ, νορμάλ είναι να ξέρεις τι θες και γιατί....το άλλο είναι στερεότυπο...
Ούτε αν δεν θες παιδιά σχετίζεται με την αγάπη.....
Συμφωνώ με cube και admforall.........Ούτε εγώ θέλω παιδιά....Υπάρχουν πολλές γυναίκες ακόμα εκεί έξω φαντάζομαι που δεν θέλουν....Εδώ βλέπω κάτι διάσημες τύπου Britney Spears, Jennifer Lopez και κάνουν παιδιά και λέω πως καταντήσανε έτσι χαχα δεν κάνω πλάκα σοβαρά μιλάω, μα καλά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι νέας γενιάς που πιστεύουν πως η φυσική εξέλιξη του ανθρώπου σε μία σχέση είναι τα παιδιά; Ρε παιδιά στο 2016 ζούμε πάμε για το '17.....Σόρυ Μάρα..........Τα παιδιά είναι ευθύνες, λεφτά, κακολογίες του κόσμου για το πως τα μεγαλώνεις, σε τι κόσμο θα τα φέρεις, και άλλα πολλά στραβά που όποιος δεν τα λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του είναι ανεύθυνος για μένα και μη άξιος γονιός......
Δεν ειπα οτι τα παιδια ειναι η μονη/αποκλειστικη/αναγκαστικη καταληξη μιας σχεσης, ειπα οτι ειναι η φυσιολογικη με την εννοια οτι απο τη μια φαση περναω στην επομενη.
Και δεν το εγραψα γενικα και αοριστα, το εγραψα για συγκεκριμενο μελος σαν απαντηση σε αυτο που εγραψε οτι θα προτιμουσε να του τρωνε τα λεφτα παρα ο ιδιος, και οτι στη μικρη πολη του δεν βρισκει καμια συντροφο ενω σε μια μεγαλη πολη θα εβρισκε. Σε μικρη πολη ζει, λιγο να κουνηθει να ρωτησει, δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρει κοπελα για σοβαρη σχεση...Αφου στις μικρες πολεις αυτα γινονται κατα κορον. Και αφου ο ιδιος λεει οτι τη ζωη αξιζει να τη μοιραζεσαι. Και καπου αλλου ελεγε οτι εχει ξοδεψει απειρο χρονο να ψαχνει συντροφο ιντερνετικα.
Κοριτσια μου, Cube και Sad, δεν διαφωνουμε! Για γενικα και αοριστα, συμφωνω μαζι σας.
Παιδια... με κανετε να νιωθω οτι απολογομαι...
Μαρα μου ή Σαντ το ξέρω έχει περάσει δύσκολα κ γίνεται επικριτική συνήθως οπωσ κι εγώ κατεβάζω το επίπεδο έτσι είναι όλοι οι βασανισμένοι για την κιουμπ δεν ξέρω τίποτα αλλά φαντάζομαι κι αυτή στα δύσκολα αλλιώς δε θα ήταν εδώ
Κάλλιο αργά παρά ποτέ σιγά σιγά βάζω μυαλό