Τζένη μου, πολύ όμορφο αυτό που έζησες, αλλά καμία σχέση δεν έχει με αυτό που έζησα εγώ..Ναι, το ιδανικό υπάρχει μόνο στα παραμύθια...αλλά θα το ξαναπώ, εγώ δεν τον είδα σαν ιδιανικό... ϊσως να φαντασιώνομαι την σχέση τώρα όπως λέει η FLAMENGO, αλλά πίστεψέ με, ξέρω ότι θα είχε προβλήματα...απλά θα τα πάλευα, έτσι πιστέυω τουλάχιστον...καλώς ή κακώς, το δύσκολο για μένα είναι να δεχθώ ότι ο μόνος άνθρωπος που μπόρεσε να δει τόσο μέσα μου..ήταν μια απάτη, ένα φάντασμα..αυτό. Μιλούσαμε για τα πάντα, και άκουγε..ήθελε να του λέω τις σκέψεις μου...κει με μάλωνε όταν του λεγα ότι μπορεί και να τον πρήζω..για όλους στην ζωή μου είμαι δυνατή, επιτυχημένη κτλ... κι ήταν ο μόνος, που επειδή δεν με ήξερε, άπλωσα όλα όσα έχω μέσα μου, που δεν νιώθω όμορφη, έξυπνη και επιτυχημένη...εκείνος έμεινε, έτσι έλεγα..δέχθηκε αυτό που είμαι. Και σου πα, με πληγώνει που δεν είπε δυό λέξεις σαν άνθρωπος, που μένει ένα στενό από την αδερφή μου και δεν μπορώ να πάω να χτυπήσω το κουδούνι του και να ζητήσω να το συζητήσουμε..όχι να του αλλάξω γνώμη, όχι..απλά να μου μιλήσει. Εν ολίγοις, αισθάνομαι ότι για πρωτη φορά κάποιος π\'εταξε την αλήθεια μου..κάποιος που μοχθούσε επί 24ωρου βάσεως να μπει μέσα μου..ε, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω...Μου ναι πολύ δύσκολο όλο αυτο...
το ιδανικό όντως χει στα παραμύθια, αλλά για μένα ήταν κάτι με αδυναμίες..κι όταν συναντηθήκαμε, τότε ήταν που ένιωσα ότι ήταν κάτι στα μέτρα τα επίγεια..γιατί θα υπήρχαν δυσκολίες...δεν έψαχνα τον πρίγκηπα..κι η διαφορά με αυτό που λες εσύ είναι πως εσένα δεν σε κορόιδεψε..εμένα μου λεγε ακόμα και την τελευταία στιγμή πριν την συνάντησή μας,΄πως το μόνο που μπορεί να πάει στραβά ήταν..να μην μου αρέσει εμένα...έκανε σχέδια..τώρα που άνοιγε ο καιρός θα ταξιδεύαμε...ερχόταν νοερα και..μου τριβε την κοιλίτσα όταν....πονούσα....με διαβεβαιώνε πως θα με διεκδικούσε ότι κι αν γινόταν...και δεν με άφησε καν να τον διεκδικήσω εγώ..δεν είμαι ηλίθα, ξέρω πως οι σχέσεις κάθε είδους ετσι είναι..κανείς δεν υπογράφει συμβόλαιο..ακόμα κι όταν κάνει τόσα σχέδια..όμως τόσο ξαφνικά και τόσο απότομα.., λέγοντας μόνο \"σε χρησιμοποίησα\"...ε, δεν μπορώ να το χωνέψω..Και δηλ. σε τί με χρησιμοποίησε;;;στο να πληρώνει την κινητή τηλεφωνία και στο να μην πηγαίνει έξω για να μιλά μαζί μου;;;Δεν ξέρω..ίσως είμαι εγώ η παράλογη...Ξέρω πού αρχίζει η αλήθεια κια πού το παραμύθι, στο περίπου έστω...αλλά δεν ήμουν μόνη μου σε όλο αυτό...τί μπορεί να έκανα και να φυγε τρέχοντας...λέω τώρα...