-
Σε καταλαβαίνω απολυτα. Στην ιδια φαση είμαι και γω. Εχω κανει θυσιες να μην τις λειπει τιποτα και χιλιόμετρα αμετρητα και στο τελος αδειασμα κανονικο για ψιλου πηδημα. Τερμα οι καλοσυνες πλεον δεν καθομαι να αλιωθω. Και γω τις αγαπαω και τις σεβομαι αλλα ειναι λιγες που αξιζουν τελικα
-
Άδειασμα κανονικό για ψυλου πήδημα ακόμα δεν εβαλεσ μυαλό εγώ έβαλα πάντως
-
Ε αυτο λεω τερμα οι καλοσυνες . Δεν καθομαι να αλλιωθω. Μολις δω παρατραγουδα την κανω με ελαφρα. Αυτες που έρχονται μονο για να περνανε την ωρα τους και να γεμιζουν κενα τις παίρνω χαμπάρι απο τον πρωτο καφε
-
Τι να σου πω χαράς το κουράγιο σου εγώ τα παράτησα μόνο δουλειά τίποτα άλλο έτσι κ αλλιώς δεν έχω λεφτά κι έχω ένα κάρο προβλήματα
-
Καλα μη νομιζεις οτι κάνουμε και τιποτα... τσαμπα καιει η λαμπα... ποσο εισαι συ εγω 40 στα 41
-
-
Κοπέλα μου κάνε αυτό που επιθυμείς περισσότερο...σίγουρα 6 χρόνια σχέση είναι πολλά και θέλει καιρο να το ξεπερασεις και 2 μήνες είναι λίγοι για να δεις αν σε ικανοποιεί η καινούρια σ σχέση....μου φαίνεται ύποπτο ότι ο πρώην μόλις έμαθε ότι είσαι αλλού έκανε κίνηση να είστε ξανά μαζί..μου κάνει και λίγο ότι μπορεί να έχασε την ασφάλεια κ το σιγουρακι του (εσένα)κ προσπαθεί να σ ξανακερδίσει για επιβεβαίωση ...όπως και να έχει θα πρέπει να πάρεις μια απόφαση....Μπορεί να γυρίσεις στον πρώην σου και να χωρίσετε ξανά ή μπορεί να συνεχίσεις με τον νέο και μα χωρίσετε γ άλλο λόγο...(Μπορεί κ οχι) λέμε τώρα..ρίσκο υπάρχει απλά ξέχνα για λίγο τους φόβους και τις δεύτερες σκέψεις σου και ρώτα τον εαυτό σου ...ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΏΗΝ ΜΟΥ Ή ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.....εγω αυτό θ έκανα
-
Καλύτερα να μείνει μόνη της να σκεφτεί και μετά να βρει έναν να παντρευτεί
-
ειμαι πολυ μπερδεμενη δυστυχως...καθε μερα τον σκεφτομαι ολο και πιο πολυ...αλλα δεν ξερω αν μετα απ ολα αυτα μπορει να γινει κατι ή απλα πρεπει να το αφησω.....
-
Αλλού τρως άλλου πινεισ άλλου πας και το δίνεις έτσι λέγανε παλιά για τους παντρεμένους εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά μου τα έκαναν κ μένα έτσι λέω μαλακιεσ στα θέματα σχέσεων