δεν ξερω. οι γιατροι το λενε. ειπαμε..μουπαν ανευρισμα, εγκεφαλικο η σκληρυνση
Printable View
Giannis Parios - Ikariotiko
ελα αφιερωμενο:p
[QUOTE=nick190813;653084]ελα τωρα αφου βλεπω γουσταρεις αχαχ:p εισαι για extreme καταστασεις
στη μαγνητικη λεγανε αν χρειαστει θα βαζανε σκιαγραφικο και δεν βαλανε τελικα. δεν ξερω αν αυτο σημαινει οτι ειδαν καθαρα τι εχω η οτι δεν εχω τπτ :P
να σ πω δεν εχεις τπτ.....
απο το πισι ητανε...
νταξει καταλαβαινω τον φοβο σου....αλλα σιγουρα δεν εχεις τπτ..ρωτησα δικο μου γιατρο.......και μ ειπε οτι η σκληρυνση πριν τα ματια εχει πολλα αλλα συμπτωματα τα οποια ειναι κραυγαλεα...και μ ειπε απο ωρες στο πισι ειναι..μην αγχωνεσαι
ειμαι σε πολυ δυσκολη φαση. αυτα που λεω τα εννοω. δεν εχω ξανανιωσει τοσο χαμενη και με τοσο πανικο ολες αυτες τις μερες. εχω πεσει στο τρυπακι που πιστευω οτι θαναι ο,τι χειροτερο. και ηρθα εδω αγγλια πριν λιγες εβδομαδες, οποτε και η μοναξια μεχει ξεκανει λιγο.
ναι. θεμα διαβιωσης. αφου δεν εχει δουλειες ελλαδα τι ρωτας :P
ναι πιεστηκα πολυ. εκλαιγα καθε μερα κυριολεκτικα και ημουν τερμα στενοχωρημενη.
ναι τους τοπα..αλλα μουπαν πως δεν εχει σχεση με στρεςς κτλ .. οτι σιγουρα ειναι κατι. γιαυτο κ αγχωνομαι, αν εχουν δικιο ειναι κατι απαυτα που ειπαν.
12 το βραδυ σχεδον, εβλεπα video κ γυρισα κοιταξα το παραθυρο κ ηταν θολο. κοιταω το πισι κ ηταν οκ. ξανακοιταω παραθυρο ηταν θολο...παω κουζινα..κ εβλεπα θολα.εβλεπα πχ τα φωτα στο φουρνο αλλα ο φουρνος ηταν πολυ θολος. εξω τα φωτα τα εβλεπα. κανα τεταρτο. απτο ενα ματι. σαν ναχα σκοθπιδι μεσα αλλα δεν ειχα. πιεση 11/7. αιματολογικες πηξεως νορμαλ, κ ct scan νορμαλ.
αποκοληση αμφλιβηστροειδους, οφθαλμικη ημικρανια,εκφυλιση ωχρας κηλυδας,διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια,απο στεγνοτητα μπορει να θολωσει να μην κανει δλδ σταγονες το ματι,απο αλεργια,η υπογλικαιμια επισης προκαλει θολη οραση,Ραγοειδίτιδα και ιρίτιδα,οπτική νευρίτιδα
λοιπον οπως σ ξαναπα ολα αυτα προκαλουδ παρωδικη θολη οραση.....
μου ειπε οτι το πιθανοτερο ειναι να ειχες οφθαλμικη ημικρανια.................ειναι 99% σιγουρος και απλα δεν καταλαβες τον πονοκεφαλο...πολυ συχνο
πηρε και εναν φιλο του οφθαλμιατρο....
αχχχ τι με βαζεις να κανω θα με παρουν στο ψιλο:p
μου ειδαν το ματι σε μικροσκοπιο?..μου βαλανε κ κατι σταγονες...ειδαν απο πισω κτλ κ ηταν οκ το ματι
λοιπον η οφθαλμικη ημικρανια δεν φενεται ετσι και αλλιως και πολλα απο αυτα θελουν πολλες εξετασεις π σιγουρα δεν τις εκανες........
απλα οι γιατροι ειναι ηλιθιοι εκει π επεσες...μηπως κανανε το αγροτικο τους?
ναι τις σταγονες στις βαλανε για να ανοιξει η κορη και να δουνε πισω για εκφυλιση ωχρας κηλιδας
ειναι ηλιθιοι. μουπαν πως το οπτικο νευρο φαινεται καλο, ειδαν οτι τα αγγεια χτυπανε κανονικα με την καρδια, οτι δεν φαινεται καποια φλεγμονη... δεν ξερω φυσικα αν καποια παθηση ματιου θελει ειδικες εξετασεις ε.
επειδη λοιπον αυτες οι εξετασεις ματιου ηταν καλες..μου λενε δεν ειναι το ματι, ειναι ο εγκεφαλος...-.-. η οπτικη νευριτιδα δεν θα φαινοταν στην εξεταση οπτικου νευρου που κανουν οι οφθαλμιατροι?
καταρχας, σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να ρωτησεις και αν απαντησεις στα ποστ μου.
εψαξα τη πρωτη μερα αλλα δεν το ξανακανω το λαθος!!! το γκοογκλ παντα σου βγαζει οτι πεθαινεις.
απλα δυσκολευομαι πολυ. δεν ξερω τι εχω παθει, εχω φαει φρικη μαλλον. και φοβαμαι.