Originally Posted by
anxious4ever
επειδη εχω κανει πολλα χρονια ψυχοθεραπειες διαφορων τυπων...πιστευω οτι το να σου πει ο θεραπευτης κατι που εχει διαπιστωσει δεν ειναι καθολου κακο..
το οτι σου ειπε οτι θυματοποιεισαι δεν σε προβληματισε καθολου? παλι ομως μπηκες στον ρολο του θυματος..
επειδη εχω ακουσει κ γω σκληρα λογια απο θεραπευτες , οταν μου ελεγαν κατι τετοιο για παραδειγμα..ισα ισα με ξυπναγε κ με εκανε να μην θυματοποιω τον εαυτο μου πλεον κ να ανοιξω τα ματια μου κ να δω ποιες συμπεριφορες μου ητο προβληματικες..
δλδ το αποκλειεις εντελως το να βαζεις ασυνειδητα τον εαυτο σου στην θεση του θυματος παντα??
ναι δεν ειναι μια κουβεντα που αρεσει, ουτε πας εκει για να σου χρυσωσουν το χαπι..ισα ισα..πρεπει εσυ να εισαι ανοιχτος να ακουσεις την γνωμη του ειδικου,αν κ εφοσον σαν σωστος επαγγελματιας σε εχει ακουσει καιρο, εχει πραγματωθει μεταξε σας μια σχεση εμπιστοσυνης, με λιγα λογια σε εχει καταλαβει τι εισαι, αν συμβει αυτο τοτε πιθανον κ να ειναι ετσι..
οπως πχ εγω που κανω επεισοδια αφορητου στρες κ καταθλιψης, εχω ακουσει πολλες φορες οτι εγω η ιδια το προκαλω..
δεν με πληγωσε..ισα ισα..με εκανε να προβληματιστω για αυτην την συμπεριφορα κ να κατανοησω για ποιους λογους μπορει να μου συμβαινει ολο αυτο...
πιστευω απλα οτι εσυ η ιδια always sad..δεν θελησες να ανταποκριθεις στην θεραπεια σου..
προφανως για να ειναι ειδικος εχει σπουδασει κ εχει φαει κ κατι χρονακια στην καρεκλα του..πιθανον να βλεπει πραματα που εσυ η ιδια δεν εχεις δει.. κ δεν εχεις καταλαβει για σενα..
πιθανον να ηταν κ κομπογιανιτης ναι..δεν αντιλεγω, μιας κ αυτοι υπαρχουν επισης κ ειναι αφθονοι, αλλα το οτι κανεις ψυχοθεραπεια σιγουρα ειναι ενας σκληρος δρομος που πρεπει να διανυσεις, ποιος ειπε οτι το θεραπευτικο ταξιδι ειναι ευκολο???
ποιος ειπε οτι δεν θα πρεπει να κλαις φευγοντας απο κει, διαπιστωνοντας ποσα λαθη κανεις?? αυτος ομως ειναι ο τροπος να κατανοησεις τα λαθη σου κ τις λαθςο συμπεριφορες..
υποστηριξη κ χαιδεμα γινονται μονο στην αρχη της θεραπειας συνηθως..
μετα σκληραινουν τα πραματα..κ γω παντα αναζητω θεραπευτες σκληρους κ δυναμικους που θα με κανουν να κλαψω, γιατι για να κλαψω σημαινει οτι εχουν δικιο κ με πειραζει αυτο που λενε...
κανενα θεραπευτικο ταξιδι δεν ειναι ευκολο....το αντιθετο μαλιστα.