Παλια ισως να ηταν και νοοτροπια SEX DRUGS&ROLLING STONES θυμαμαι τον γερο μου που το εχει και σε ταττου αρρωστη εποχη τοτε.
Σεα μεα και ροκιες ηταν τοτε τα σκινικα.Επαιζε ομως και περιθωριο.Τωρα ομως παιζει αποβλακωση ειναι στην μοδα η εικονα του χασικλη τυπου νοε τον βλεπουν οι πιτσιρικαδες και πεφτουν με τα μουτρα στα χορτα με την μεγαλη ομως διαφορα οτι ο ΝΟΕ ΕΝΟΕΙ ΕΝΟΕΙΖΙ χαχα πινει ντοπια ξηγιμενα πραγματα ενω οι πιτσιρικαδες πετανε τα φραγκα στα μουχλοπαπαδα.Νταξη οκ εμπειριες ολοι τα καναμε αλλα οι περισσοτεροι δεν το ηπιαμε αλλα μας ηπιε για τον λογο οτι ειναι βλαβερα για το μυαλο!!!Ειμαι φουλ ανοιχτος ομως στα καλα καιναρια τα σπιτικα που εαν ξερεις να τα πινεις με μετρο σε αγκαλιαζουν με αγαπη...Ειχα την τυχη να τα δω και απο τις 2 και μπορω να πω ανεπιφυλαχτα οτι δικες μας παραγωγες ειναι απιστευτες με μαγικες ιδιοτητες.Ακομα θυμαμαι ενα σατιβακι που ειχα το ερωτευτηκα και μου εδωσε τις καλυτερες στουρες.Ενω κατι αλβανα που τα πινεις καθαρα για θεμα φτιξιματος-νταγκλας αιδιαζοντας ομως με ολο το υπολοιπο κομματι γευση αρωμα και τα σχετικα νομιζω αυτο ειναι ανωριμοτητα και χαζομαρα!