Ολοι τα ιδια σου λεμε αν συνεχισεις εσυ που εισαι και ψυχικα ευαλωτη οποτε εσυ θα την πληρωσεις πολλοι παντρεμενοι δεν φορανε σημερα βερα μην σε ξεγελα...
Printable View
Ολοι τα ιδια σου λεμε αν συνεχισεις εσυ που εισαι και ψυχικα ευαλωτη οποτε εσυ θα την πληρωσεις πολλοι παντρεμενοι δεν φορανε σημερα βερα μην σε ξεγελα...
η απόλυτη ξεφτίλα....!!!! θα ήθελα πολύ να γνωρίσω αυτόν τον ψυχίατρο....! :@
μαλιστα...
και θα σε ενδιεφερε ενας αντρας που χρησιμοποιει την θεση του για να προσεγγιζει γυναικες?
ενοω οτι αυτος μπορει να γοητευσει οποιαδηποτε γυναικα παει εκει,και οχι γτ ειναι ομορφος η γοης αλλα γτ ειναι ψυχιατρος και του ειναι πολυ ευκολο να χτισει εξαρτηση ποσο μαλλον με μια κοπελα που ξερει οτι εχει παρα πολλες αδυναμιες..
δεν το θεωρεις ως εκμεταλευση?δεν θεωρεις οτι σε εκμεταλευεται?
επισης σε ρωτησα και κατι αλλο αλλα μαλλον δεν θες να το απαντησεις:p
ισως η σχεση σου με τον πατερα σου να μην ηταν η πρεπουσα και να σου λειπει αυτη η σχεση...
δεν ξερω αισθανεσαι οτι θα μπορουσες να ειχε σχεση με εναν αντρα που φτανει τα 50?
Για το σεξ τι ακριβως σε ρωτησε; βρε τι σατυρος είναι αυτός!! Κανονικός σάτυρος όμως.
αν ήτανε καλά η κοπέλα δεν θα σκεφτότανε τον γιατρό ερωτικά....!!!!
θα μιλήσω στα ισα... μια άλλη στην θέση σου θα τον είχε κάνει ξεφτίλα...! θα έτρεχε μέχρι και στα δικαστήρια γιαυτο τον λόγο..
αλλα βλέπεις εδώ είναι το πρόβλημα.... δεν έχεις μυαλό να σκεφτείς σοβαρά σε αυτή την φάση τις ζωής σου...
κοιτα το οτι ο γιατρος αυτο π κανει ειναι ανηθικο....ειναι σιγουρο.......
ειναι σαν ενας να παει να βοηθησει ενα παιδακι και επειδη το παιδακι ειναι ανημπορο να προβει σε ασεμνες πραξεις..
αλλα εδω προσπαθουμε να κατανοησουμε την μελινα και να την βοηθησουμε.....να δει καθαρα η να ξεδιαλυνη τις σκψεις και να παρεις ορθες αποφασεις....
παντως μελινα απο σενα εξαρταται πως θα ειναι η σχεση με τον γιατρο σου απο εδω και περα...οσο του δινεις δικαιωματα αυτος θα προχωραει....
όλοι η γιατροί ρωτάνε για την σεξουαλική σου ζωή...!! και εμενα η γιατρός μου με έχει ρωτήσει διαφορα...! δεν είναι αυτο το θέμα... το πρόβλημα είναι μήπως η κοπέλα νομίζει πως επειδή τις μίλησε γιαυτο το θέμα ότι κάτι τρέχει... μπορεί ο γιατρός απλά να την θαυμάζει και να την καμαρώνει.. χωρίς αυτο να σημαίνει ότι θέλει να εκμεταλλευτή την κατάσταση...! πραγματικά δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει.. αλλα τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα... περισσότερο από την μεριά τις μελίνας...
δεν ξέρω αν η μελίνα έχει κάποιο θέμα με μυθομανία...!
Εγω γιατι δεν το βλεπω ετσι ρε παιδια?μου φαινεται σοβαρος ανθρωπος ενταξει μπορει να υπαρχει ενα φλερτ στην ατμοσφαιρσ αλλα δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο.
Take a break με ρωτουσε ποσο καιρο εχω να κανω,μου ελεγε μετα για τον εαυτο του και τις σχεσεις που ειχε και αλλα τετοια
Νικ τι να σου πω ειμαι ερωτευμενη τωρα αν ξεκαθαρισει το μυαλο μ και τα δω ξεκαθαρα τα πραγματα δεν ξερω...
Ε ειναι σατυρος !! Τι δουλεια εχει να σου λεει για τις σχεσεις με συγχωρεις αλλα τον ενδοκρινολογο μου τον ξερω χρόνια και ποτε δεν μου χει πει με ποσες γυναίκες εχει πάει! Τουλαχιστον μελινα θα γιορταζεις αγιο βαλεντινο θες ετσι θες αλλιως.
Τοση ωρα αυτο λεω κι εγω που περασα τα ιδια.
Στην ατμόσφαιρα υπηρχε φλερτ, μου μιλαγε για τα σεξουαλικα του, τιποτα δεν ηταν ξεκάθαρο κι εδω ακριβώς ειναι το προβλημα.
Αν ο ασθενής ηταν σε θεση να καταλαβαινει τι ειναι ξεκαθαρο και τι οχι, δεν θα πηγαινε εκει για βοηθεια.Αρα ο ψυχοτετοιος πρεπει να ειναι απολυτα κατανοητός, ξεκαθαρος σε αυτά που λεει και βοηθητικος.
Οχι να περιπλεκει την κατάσταση χειροτερα.
Επισης, υπολογισε και το γεγονός οτι σιγουρα ξέρει και καταλαβαινει πότε και σε ποια ατομα ασκει γοητεία κι εχει υποτίθεται τον τροπο να το κουμανταρει και αυτο. (Ο σωστός ειδικος).
Ο μαλακας θα χτισει οπως ειπε ο νικ την εξαρτηση, θα πατησει πανω σε αυτη, θα σε εκμεταλευτει μεχρι να παρει αυτο που θελει και στο τελος η ζημιωμενη θα εισαι μονο εσυ. Και οταν λεω αυτο που θελει εννοω: απο επιβεβαίωση, αναγνωριση λογω κόμπλεξ, μεχρι σεξ λογω ανωμαλίας.
Μελινα εδω μεσα εχουμε αρκετα παραδειγματα σαν της νεφελης οποτε εσυ δεν μπορεις να πεις δεν ηξερα δεν ρωταγα! Ξερεις πια!
Εγω Μελίνα τον αφησα και τα αποτελέσματα ειναι τραγικα.
Τον αφησα να με εξουσιασει, να με παραμυθιασει, να με γοητεύσει, να με χειριστει απολυτα και να διαλυσει τα μεσα μου.
Πηγα για να φτιαξω πράγματα και εφυγα χειρότερα.
Δεν ξερω αν σου λεει κατι, αλλα τωρα παω σε αλλο ψυχολογο και 5 μηνες τωρα σκαω τα λεφτα μου για να μιλαω για τον προηγούμενο γιατι δεν μπορω να λειτουργησω. Ξεφτιλα....
βρε βρε.. το γιατρό....! να ήμουνα στην θέση τις μελίνας και θα τον εκμεταλλευόμουνα εγώ και όχι αυτός....!!!! τα λεφτά του θα έπαιρνα...!! μουαχαχαχα
Εισαι τυχερη που ειναι νωρις και που ακους και πεντε γνωμες.
Εγω πηγα σαν το προβατο στη σφαγη.
ΝΑ ΠΟΥΜΕ οτι δεν φταιει η μελινα ,ο γιατρος με τον τροπο του φταιΕι που προσπαθει να δημιουργησει μια σχεση με την ασθενη του..
Παιδια εχετε δικιο σε ο,τι λετε αλλα ειναι απο τα λιγα πραγματα που μου δινουν νοημΑ αυτον τον καιρο...αυτο και καποια αλλα πραγματα που κανω..δεν ξερω αν μπορει να καταλαβει καποιος αλλα στη δεδομενη φαση ειναι κατι που με χαροποιει..απλα εκεινος ξερει τα παντα για μενα σχεδον πλεον σε αλλον τι να πω και τι να καταλαβει απο αυτσ που βιωνω?
Ναι αλλα η μελίνα δεν είναι 17 ετών τώρα και πια μπαίνοντας εδώ μέσα έχει υποψιαστεί πράγματα και εχει διαβασει ιστοριες τετοιου ερωτα και που οδηγει...
ενταξει μελινα εμεις απλως σε προειδοποιουμε.....σου λεμε 5 πραγματα...
δλδ αυτο ειναι π σε χαροποιει να κανεις σχεση με εναν ανθρωπο 50 χρονων που σε ειχε εκμεταλευτει οσο ησουν ασθενεις του?
αμα το εκανε σε εσενα σκεψου και σε ποσες αλλες αβοηθητες κοπελες το εκανε π πηγανε για να γινουν καλα ψυχολογικα και αυτος ειχε το νου του να το παιζει δον ζουαν...
την τελευταια προταση π γραφεις δεν βγαζω νοημα :p
Δεν ειμαι 17 καταλαβαινω ολες τις παραμετρους αλλα για να μιλησω και χυμα εδω που τα λεμε.οταν εχεις χασει σημαντικα κομματια του εαυτου σπυ τι παραμετρος να σ ενδιαφερει?
Νικ εννοω οτι δεν ειμαι σε φαση να γνωρισω αλλον τουλαχιστον για κατι σοβαρο..στη δεδομενη φαση δεν θα με καταλαβει και δεν τα εχω κι εγω καλα μεωτον εαυτο μου για να αφεθω να διεκδικησω και γενικα να νιωσω ασφαλεια.ενω με εκεινον νιωθω ασφαλεια.
Μελίνα, αυτό που σου συμβαίνει, ξεκάθαρα συμβαίνει για τους λόγους που έχεις αναφέρει ήδη... Δηλαδή, λόγω της χαμηλής σου αυτοπεποίθησης, της καταθλιψάρας σου, λόγω του ότι νιώθεις ότι δεν μπορείς να έχεις άλλες επιλογές. Είναι συχνό φαινόμενο να νιώσει κάποιος έλξη για τον ψυχοθεραπευτή του. Είναι ακριβώς αυτή η θέση και σχέση μεταξύ θεραπευόμενου και θεραπευτή, που δημιουργεί το κλίμα ασφάλειας και υποστήριξης. Όμως η σχέση αυτή δεν είναι κοινωνική, αλλά επαγγελματική και είναι αντιδεοντολογικό (τουλάχιστον) εκ μέρος του, να προσπαθήσει να την μετατρέψει σε κοινωνική. Με λάθος χειρισμούς θα μπορούσε για αυτόν να σημαίνει επαγγελματική καταστροφή και για σένα όλεθρο!!!
Θα σου πρότεινα να του μιλήσεις ανοιχτά! Εάν και εφόσον, είναι σωστός επαγγελματίας θα σε παραπέμψει σε κάποιον συνάδελφο του. Κι αν όντως θέλει κάτι παραπάνω από εσένα θα το προσπαθήσει εκτός θεραπευτικού πλαισίου... Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση θα είσαι πάντα ευάλωτη δίπλα του. Μην ξεχνάς πόσο έχουν κατηγορηθεί οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι για κοινωνικό έλεγχο.
Μελίνα όλοι οι γιατροί είναι πανέξυπνοι κ γλυκομιλητοι αυτό σ ασκεί τη γοητεία όλοι οι γιατροί έτσι είναι σπάνια να βρεις γιατρό που δεν ξέρει να μιλάει επίσης ότι είσαι όμορφη στο λέω κι εγώ χωρίς να σε δω από τον τρόπο που μιλάς μην υποτιμασ τον εαυτό σου και τον βάζεις σε δύσκολα μονοπάτια γτ δεν ξέρεις να τα αντιμετωπισεισ κ μετά θα είναι χειρότερα τα πράγματα για σένα
Ερις αυτο με τον κοινωνικο ελεγχο μπορεις να μου το αναλυσεις παιρετερω?ειμαι πολυ κολωστρα για νσ του πω κατι τετοιο...κι αυτος δεν πιστευω οτι θσ διακινδυνευε την θεση του εξαλλου αυτο που ανεφερε εοναι οταν τελειωσουν οι συνεδριες.
Νικ σιγουρα παιζει ρολο η ασφαλεια που νιωθω επειδη αυτη ειναι η δουλεια του σλλα κινειται και κατι αλλο στην ατμοσφαιρα ελπιζω να μου φυγει ευτυχως αν δεν μου δινει εναυσμα και ο αλλος μου φευγουν ευκολα τα κολληματα :p
Μελίνα οπως εισαι εσυ ειλικρινα ειμαστε όλοι εδω μέσα χωρις σχεση χωρις ζωη δεν σημαίνει ομως πως πρεπει να βρούμε κατι αμεσα ακομα και αν μας επιβαρρυνει!
τεσπα μεΛινα..κανε ΟΤι Σε φωΤιΣΕι ο θΕος
απλα ελπιζω τουλαχιστον να μην σε εκμεταλευτει ο ψυχοτετοιος του..
αυτα απο εμενα....δεν χωραει αλλη αναλυση πιστευω
Η Μελίνα δεν έχει πέσει σε γύπα ακόμα γι αυτό έχει αυτοπεποίθηση θα μάθει κι αυτή οπωσ τόσες κ τόσες μάθανε το ίδιο ισχύει κ για τους άντρες βέβαια
Μελινα,
οταν πρωτοενιωσα αυτο το συναίσθημα ειχα ακριβώς την ιδια αίσθηση με σένα.
Οτι μονο αυτος με καταλαβαίνει και μονο πλάι του βρισκω παρηγοριά.
Δεν ημουν καν μονη μου οπως εσυ. Είχα αντρα, παιδια και παρολα αυτα μονο αυτος ηταν σημαντικός. Τι πειραζε να ενιωθα ετσι; Αφου μονο στο γραφειο του επαιρνα χαρα.
Η μερα που πηγαινα ηταν κατι σαν ραντεβού. Αρχισα να φτιαχνω μαλλια, να σκεφτομαι τι θα βαλω, να αναρωτιέμαι αν προσεξε που απο καστανή μια μερα εγινα ξανθιά....
Μονο 45 λεπτα διαρκουσε αυτη η "χαρα". Αλλα ηταν το οξυγονο μου.
Στην αρχη ηταν ετσι. Σιγα σιγα αρχισα να σκέφτομαι μηπως να του πω πως νιωθω... Και μονο στη σκεψη το στομάχι μου δενοταν κομπος.
Μετα απο 2 βασανιστικους μηνες το πηρα αποφαση. Ολοι μου ελεγαν πες το, να δουμε τι θα πει. Αν ειναι σωστος θα σε παραπεμψει.
Και μια ωραια μερα, του το ειπα.
"Νομιζω πως ολα αυτα τα συναισθήματα ασφάλειας και ζεστασιάς και οικειότητας που νιωθω για σενα, μπορει να είναι και έρωτας"
Ημουν να πεθανω....
Μου ειπε οτι φτσιολογικο ειναι να αισθανομαι ετσι, εχω αναγκη να πιαστω απο καπου, συμβαίνουν αυτα δεν ειναι τιποτα κι οτι με τον καιρο θα μου φυγει.
Ελα ομως που αντι να μου φυγει χειροτέρεψε. Εγινε απολυτη εξαρτηση.
Κι οχι μονο δεν με έστειλε αλλου, αλλα τοτε ηταν που ξεκινησε να μου μιλαει για την προσωπικη του ζωη.
Να με κραταει 1 ωρα παραπανω (χωρις παραπανω λεφτά) και να μου λεει ιστοριες απο τη ζωη του.
Να μου μιλαει για γκομενες, σεξουαλικά και να μου βαζει να ακουω μουσικη που ειχε γραψει εκείνος.
Να φεύγω απο το γραφειο του σαν ζόμπι και να γυρνάω σπιτι για να γραψουμε ο ενας στον αλλο mail...
Να περιμενω την απαντηση στο mail μου, σαν ζήτημα ζωης και θανατου.
Να αρχίζω να του ζηταω να με δει και 2η και 3η φορά μεσα στην ιδια βδομάδα και στο τελος να κανουμε και διπλες συνεδριες 90 λεπτα συνεχόμενα (το καλύτερο μου, τον ειχα τοση ωρα εκει για μενα...)
ΔΕΝ αρνηθηκε, και δεν ειπε οχι ποτέ σε καμια απο τις παραλογες απαιτησεις μου.
Κάποτε του ζητησα πια .....ραντεβου.
Του ειπα οτι βρισκομουν στα μερη του και εαν ηθελε να πηγαίναμε για καφε.
Ετυχε να ειναι σε συνεδριο, αφησε ομως να εννοηθεί οτι θα το κανονιζαμε αλλη φορά. Μου ειχε δωσει αναλυτικα περιγραφή της περιοχης, οδου και του σπιτιού του.
ΔΕΝ με σταμάτησε ποτέ και πουθενά.
Μου μιλουσε με μυστηριο, γοητεια, κι ενα σωρό τετοια κι εγω ηλιθια βουλιαζα στον ψεύτικο κόσμο που ειχα πλασει....
Δεν ξερω αν τα εχω ξαναπει αυτα ετσι, νομιζω πως οχι.
Προσπαθω να σου πω απλα την ιστορια μου. Να σε βοηθήσω να δεις οτι αυτη η εξαρτηση που μολις σου ξεκίνησε, δεν θα σε οδηγησει καπου, παρα μονο στην τρέλα και την διαλυση του εαυτου σου.
Εισαι ενηλικη κι ελευθερη να κρινεις εσυ την πορεια σου.
Δυστυχώς εγω δεν ηξερα το φόρουμ τότε, ουτε ειχα κανεναν να μου πει δυο κουβέντες.
Τώρα πληρωνω τις συνέπειες και το κόστος ειναι μεγάλο.
Νικ είμαι τοσο χαλια αυτη τη στιγμη εξαρτημενη απο το εφεξορ και ποναω τοσο ψυχικα που δεν θελω καν σχεση , βοηθεια θελω και ισως αυτη τη κραυγη μας εκμεταλλευονται καποιοι
Μελίνα, ως ενήλικας είσαι η μόνη υπεύθυνη για τις πράξεις σου.
Όσο για τις ερωτικές περιπέτειες του ιατρού, σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τις συνεδρίες του, είτε με 'σένα, είτε με την οποιαδοίποτε άλλη καλλίγραμμη κορασίδα. Εάν εσύ θέλεις να πιστεύεις πως η συμπεριφορά του είναι η ενδεδειγμένη για τέτοιες περιπτώσεις, δικαίωμά σου, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να δημοσιοποιούμε τέτοιες συμπεριφορές, παρουσιάζοντάς τες ως φυσιολογικές, μέσα στο πλαίσιο της συνεδρίας.
Πες άνθρωπέ μου πως τον γουστάρεις σαν άνδρα και δεν θέλεις να σταματήσεις τις επισκέψεις. Εφόσον αυτό σε κάνει να νοιώθεις καλά, πάρε την ευθύνη και συνέχισε.
Παράλληλα, όμως, θα σου πρότεινα ν' αρχίσεις να επισκέπτεσε και μία ψυχίατρο γένους θηλυκού (αν κι εσύ το πήρες στην πλάκα αυτό που είπα εξ αρχής), για να γίνει σωστή δουλειά και να βοηθηθείς.
Ελπίζω να μην πάρεις και τη δική σου ζωή στην πλάκα.
Η απαντηση στην απορια σου γιατι σου λενε ολοι εδω αυτο που σου λενε για να στο πω χυμα ειναι η εξης: χειραγωγηση.
Δεν θα μπορεσεις με τιποτα να εχεις ισοτιμη σχεση με εναν ανθρωπο που εχει τις γνωσεις - τοσο επιστημονικες οσο και προσωπικες για εσενα- αλλα και την θεση ισχυος στην οποια βρισκεται απεναντι σου και την επιρροη για να σε φερνει εκει που θελει.
Μεσα απο την ψυχοθεραπευτικη σας σχεση ξερει ολα τα ενδομυχα σου, πως αντιδρας, πως σκεφτεσαι, πως να σου δωσει αυτο που νομιζεις οτι θελεις για να το χρησιμοποιησει για το συμπερον του. Δεν θα εισαι ελευθερη σε αυτη τη σχεση αμα γινει κατι μεταξυ σας, θα εισαι η μαριονεττα του. Και αυτη την επιρριψη της ευθυνης του εαυτου σου πανω του την μπερδευεις με ασφαλεια και ζεστασια. Αυτο το "παρε τη ζωη μου στα χερια σου" που σου βγαινει δεν σε ελευθερωνει να εισαι ο εαυτος σου οπως νομιζεις επειδη και καλα θα σε αποδεχτει οπως εισαι...του δινει απλα την δυναμη να σε καταστρεψει. Been there done that. Καταλαβαινεις τι εννοω;
Και δεν σημαινει απαραιτητα πως ειναι κανας κακος ανθρωπος...μπορει να ειναι απλα πλεονεκτης αλλα μπορει και να εχει δικα του ψυχολογικα, κανα συνδρομο του λευκου ιπποτη η να ειναι ναρκισσος. ..οπως και να εχει...χειριστη η ιδεα να μπλεξεις. (Βλεπεις οτι το αντιδεοντολογικο μπλα μπλα δεν ειναι καν μεσα στο επιχειρημα μου, απλα σου παρουσιαζω το γιατι κατι τετοιο θεωρειται αντιδεοντολογικο, ποια ειναι η λογικη βαση για να το θεωρουμε ετσι)....
Προσεχε.
an h kopelia einai toso apelpismenh kai den mporei na kanei mia sxesh logiko einai na tin vrei me ton giatro...! edw ftasame.....
....εχει ανοιξει το σεντουκι αποψε. (Οχι οτι εκλεισε και ποτέ, λεμε τωρα)
Απλα διαβαζοντας ολα αυτα που γραφουν ολοι και πριν λιγο οσα είπε η Ναταλια, (οπου συμφωνω και επαυξανω), θυμήθηκα διαφορες φρασεις που μου ειχε πει κατα καιρούς και δειχνουν το μεγαλειο της ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ που υπεστην.
Μιλωντας σε κάποια συνεδρία και καθώς για πολλοστη φορα εξέφραζα την δυσφορία μου για την τοση εξάρτηση στο πρόσωπό του, γύρισε και μου ειπε:
" χαλάρωσε, ειμαστε στη φαση του δημιουργικου έρωτα. Και δεν εννοω οτι θα με πηδηξεις και θα σε πηδηξω, καταλαβαινεις τι θελω να πω"
Το μονο που καταλαβαινα τοτε ηταν οτι τραβουσα κατα την κόλαση.
Τωρα καταλαβαινω οτι με χειριζοταν απολυτα και ολοκληρωτικα.
Εαν αυτό σε καλυπτει, ζησε το.
Εγω δεν αντεχα την ύπαρξή μου μεσα σε αυτη τη φυλακή.
συμφωνω απολυτα για την χειραγωγηση π αναφερθηκε