Ενταξει δεν μιλαω για 45++
Printable View
Ενταξει δεν μιλαω για 45++
Δεν ειπα οτι η σχεση ειναι μονο σεξ....αλλα ειπα οτι χωρις αυτο δεν υπαρχει μελλον....αλλα ενοειται για ν κρατησει μια σχεση χρειαζονται κ αλλα..
Τριάντα πέντε και μετά βάλε δε θα παντρευτούμε την Κλοντία σιφερ τη Μαρία τη φουρνάρισσα θα παντρευτούμε
Επισης τ γαμο ν σκεφτει ειναι δυνατον?αφου λεει σχεση απο αποσταση ειναι.....αμα δεν τ ζγσει κ δεν συζυσει για καιρο θ ειναι σαν προβατο στ σφαγειο
δεν ειμαστε 45++...
Και μην ξεχνας οτι καποτε ημασταν στην ηλικια σου, δεν πεσαμε απο τον ουρανο ξαφνικα στα 35 μας...
Και την ψυχωση δεν τη βιωσαμε επειδη δεν μας ικανοποιουσε η πραγματικοτητα και μαστουρωνομασταν για να φτιαχτουμε, απλα μάς επεσε το κακο χαρτι...Οποτε σκεψου πρωτα πριν μιλησεις, σε τι ατομα απευθυνεσαι...
Εντάξει πάντως κατάλαβες όλοι μπαζώνουν στα τριάντα και πάνω εγώ πριν πάθω ψύχωση ήμουν ωραίος κι έξυπνος και τώρα με βλέπουν και τρομάζουν το ίδιο κι αυτές που τα είχα όλες μπαζώσαν
εγώ παντως Elis ειμαι καλυτερα τωρα απο οτι ημουν στα 25 μου!
Και αν μπορουσα να ξαναγυρισω το χρονο πισω, δεν θα γυριζα, προτιμω το τωρα!
Και από οσους μεγαλυτερους εχω ακουσει, παρομοια λενε. Ισως επειδη κατασταλαζεις, ηρεμεις...
Ο Νικ περναει φαση σεξομανιας. Φαση ειναι, θα του περασει καποια στιγμη οταν βρεθει η καπατσα που θα του βαλει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι! Απλα ειναι ανωριμος να καταλαβει οτι ειναι φαση και οτι καποια στιγμη φευγει η ακραια ενταση και αναζητας κι αλλα πραγματα...
Ιοannis, σε ειχα για μορφωμενο παιδι. Τι αφορισμοι ειναι αυτοι?
Γιατι εισαι σιγουρος οτι ο καθε αντρας στα 35 του εχει το καταλληλο σπερμα για αναπαραγωγη?
και 2ον Τι ειναι οι ανθρωποι? μηχανες αναπαραγωγης? ή ζωα που λες ποσων χρονων ειναι για να ξερεις αν θα τα μαντρωσεις στο σταβλο ή θα τα πεταξεις στον Καιαδα?
Παιδάκια σορυ που σας το λέω μετά από μια ηλικία όλα πέφτουνε ειδικά τίποτε καθημερινά και τέτοια είναι αδιανόητα δηλαδή εμένα αν μου ζητούσαν τίποτε καθημερινά θα χώριζα άμα εσείς μπορείτε μπράβο εγώ δεν μπορώ
βρε μπουμπουνα, το ξαναλεω γιατι δεν σκεφτεσαι! αν η 35+++ οπως λες ηθελε οικογενεια και παιδια, στα 35+++ θα περιμενε να φτασει για να τα κανει?
Δεν ειναι το πιο λογικο μεχρι τα 25μαξιμουμ να παντρευτει? αυτο το πραγμα τοσο καιρο λεω εδω μεσα σε οσους λενε οτι δεν βρισκουν κοπελα!
στα 25 δεν σας κοιταει γκομενα γιατι ειστε ασχημοι, στα 30 δεν σταυρωνετε γκομενα γιατι κοιτανε το χρημα, στα 35 δεν τις κοιτατε εσεις γιατι δεν κανουν παιδια και κυνηγατε τις 25αρες που εννοειται θελουν να ζησουν τη ζωη τους χωρις υποχρεωσεις, και στα 40 καταντατε μπακουρια γιατι οι 40αρες θελουν νεους και πλουσιους.
Μάρα κοπέλα μου πες ταααααααααααααααααααααααα άντε γιατί θα μου φύγουν τα μαλλιά απόψε............άντρες τι να πεις!
Οι άνδρες έχουν δύο κεφάλια αλλά το αίμα πηγαίνει μόνο στο ένα
Αν θελεις παιδι, βρισκεις αντρα!
Στα 20, στα 25, στα 30 βρισκεις! Στο υπογραφω αυτο! Απο το λυκειο ακομα!
Οι κοπελες ειδικα που δεν σπουδαζουν/δουλευουν, ολες παντρευονται και κανουν παιδια μικρες!
Το προβλημα στη γυναικα δεν ειναι να βρει αντρα για παιδι, το προβλημα ειναι γιατι το θελεις το παιδι και αν μπορεις να το αναθρεψεις...αλλα αστο, αυτο θελει μεγαλη κουβεντα και αρμοζει σε ποστ ψυχολογιας.
Αν τυχόν το διαβάσεις Θεματοθετρια, από ότι κατάλαβα είσαι αρκετά ερωτευμένη και έκανες υπέρβαση για να του μιλήσεις για το ερωτικό. Υπάρχει ενδεχόμενο να αντιδρά με επίθεση από ανασφάλεια. Με το καλό να ζησετε μαζί και θα βρεθούν οι ρυθμοι. Αρκετά ζευγάρια περνάνε κατι ανάλογο αλλά μετά από πιο κοντινή επαφή σε όλα τα επίπεδα το βρίσκουν. Αξίζει να χαίρεσαι τον έρωτα και ας εμφανίζονται εμπόδια.
Παρακαλώ να φροντίσουμε λίγο για την ομαλή εξέλιξη της συζήτησης, διαφορετικά θα κλειδώσω το θέμα.
barbie, αρχικα ναι εκανες πολυ καλα και του μίλησες για το θεμα αυτό. Ομως φαίνεται πως δεν τον νοιαζει.
Είναι λογικό ενας αντρας να παρει καπως στραβα αυτη τη συζητηση ακόμη και ευγενικα να το πας το θεμα, αλλά δεν είναι λογικό αντί να ηρεμισει και να το συζητήσει να καταλήξει σε βγαζει φταιχτρα κιολας.
Ισως βεβαια να ξαναπροσπαθησεις στη πραξη αυτη τη φορα, δλδ να μη το ξανασυζητησεις για λιγο και να προτηνεις αλλα πραγματα στο σεξ. Αν δε θελει τοτε στη πραξη ειναι κακο. Γιατί βλέπεστε μονο 1 φορα το μήνα τόσα χρόνια και τον αφηνει αδιαφορο το να σε ικανοποιει?
Γενικα ξανασκεψου το μελλον σου και μη το βλεπεις σαν επιχειρηση. Ναι μπορει να θες να παντρευτεις να θες να κανεις παιδια κλπ κλπ..
Αλλα αν το βλεπεις σαν αγχος είναι κακο, χαθηκε μετα το νοημα. Καλυτερα μην παντρευτεις αν ειναι να ξερεις οτι μια ζωη δεν τον νοιαζει αν εσυ ικανοποιείσαι! Θα περασεις μια ζωη ανικανοποιητη για να κανεις "οικογενεια"?
Δεν εχετε καν συγκατοικήσει. Αν δεν μείνετε μαζι να ζησετε τη καθημερινοτητα πως θα πας να παντρευτεις?
Επισης δεν ειδα ολα τα ποστς, τελικα παλια σε ικανοποιούσε το σεξ μαζι του? χαλασε τελευταια ή ήταν παντα έτσι κ απλα το ανεχοσουν?