Originally Posted by
Sonia
Βρε rolen, συγγνώμη κιόλας, δεν θέλω να σε προσβάλλω, αλλά λιγάκι σαν μπέμπης μου ακούγεσαι. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας. Δεν θέλω να συγκατοικήσω παρά μόνο με την κοπέλα μου, η αδερφή μου είναι έτσι, ο πατέρας μου γιουβέτσι, η μάνα μου κοκορέτσι... Άλλοι στην ηλικία σου έχουν οικογένεια που λέει ο λόγος και σόρυ αν ακούγομαι σαν γριά κι εσύ κάθεσαι με την μάνα σου και τσακώνεστε σαν τα κοκόρια. Λύση ούτε ο πατέρας σου θα σου βρει, ούτε η αδερφή σου, ούτε ο ψυχολόγος, ούτε ο θεός ο ίδιος αν δεν αποφασίσεις να πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου. Χωρίς να σπάσεις αβγά δεν φιάχνεις ομελέτα. Ρώτα συνεχώς φίλους σου αν θέλει κανείς να συγκατοικήσετε και βάλε και καμια αγγελία για συγκατοίκηση. Ψάξε δουλειά οπουδήποτε, Ελλάδα ή εξωτερικό αν έχεις τα προσόντα. Τι σε κρατάει να μείνεις εκεί σώνει και καλά; Η μάνα σου ή η γκόμενα που δεν έχεις; Όπου γης και πατρίς. Αν έχεις σπουδές που δεν έχουν καμία πέραση στην αγορά εργασίας ή δεν έχεις σπουδάσει τίποτα, στύψε το μυαλό σου και ψάξου τι θα μπορούσες να κάνεις που έχει πέραση. Κανένα σεμινάριο, κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα σπουδών, κάτι. Στύψε το μυαλό σου κι αν θα μπορούσες να κάνεις κάτι δικό σου, ίσως μαζί με κάποιον φίλο. Δραστηριοποιήσου λίγο για να βγεις από το τέλμα και μην περιμένεις τον από μηχανής θεό!