Originally Posted by
lessing
Λοιπον παιδια μου ηρθε το e-mail.Αφορα διατροφη με πρωτεινες, σαλατες, φρουτα, ξηρους καρπους(μουσκεμενους για να ειναι πιο ευπεπτοι)οσπρια,ψαρια,αυγα, καλους υδατανθρακες,οπως κινοα, μαυρο ρυζι,δημητριακα(οχι σιταριου)ελαιολαδο,καθολου γαλα(μονο αμυγδαλου η ρυζιου η σογιας χωρις ζαχαρη)Ζαχαρη πολυ επιβλαβης.Αντι για ζαχαρη στεβια,σιροπι σφενδαμου η αγαυης. Αντι γλουτενης προτεινονται αλευρια απο φαγοπυρο η κεχρι η χαρουπι τα οποια μπορουν να γινουν φρυγανιες η ψωμι.Εχει εξετασεις αιματος που μερικες περνανε απο τον ΕΟΠΠΥ κ αλλες που ειναι εξειδικευμενες οποτε θα σας ενημερωσω ποσο κοστιζουν.Επισης συμπληρωματα τα οποια επισης θα σας ενημερωσω για το κοστος.Ελπιζω να μην ειναι ακριβα.Μου ειπε κ αυτη να συνεχισω να περνω τα Ω3 EPA που ηδη επαιρνα κ τα multi billion ευεργετικα για τη χλωριδα του εντερου.
Αν καποιος θελει να του γραψω ενα πλανο διατροφης που μου εχει στειλει να μου το πει.Υποθετω οτι οι εξετασεις κ τα συμπληρωματα ειναι διαφορετικα για τον καθενα αλλα κ η διατροφη ειναι πολυ σημαντικη πιστευω.Ουτως η αλλως εγω ειχα κοψει την γλουτενη απο τον Νοεμβριο κ στο διαστημα αυτο μεχρι σημερα εχασα 9 κιλα γεγονος που με χαροποιει γιατι ειχα παραπανω κιλα.
Τωρα πλεον οι επιστημονες αναγνωριζουν οτι η διατροφη παιζει κυριο λογο στις ασθενειες κ αυτοανοσα κ διαταρεχες (διπολικη καταθλιψη,καταθλιψη)
Αυτα.Θα ενημερωσω για το κοστος των εξετασεων.