Βοο εισαι καλύτερα;
Printable View
Βοο εισαι καλύτερα;
τα ιδια σχεδον 12 ωρες...
Μπορει να πω βλακεια, δεν μου έχει συμβεί αλλά αν δοκίμαζες να πάψεις να το σκέφτεσαι για λίγο;
Ας πούμε να ξαπλώσεις, να κλείσεις τα μάτια και να σκεφτείς μια ωραία στιγμή απο το παρελθόν σου, κάτι που σε έκανε να νιώσεις όμορφα, να προσπαθήσεις να μεταφερθείς εκεί για λίγο... γίνεται αυτό ή είναι τόσο έντονο που δεν σε αφήνει να σκεφτείς τίποτα άλλο και λέω βλακείες;
καλα τα λες δε λες βλακειες.οταν διαβαζω το ξεχναω.αλλα οπως και να εχει αμα κοιταξω το σωμα μου εχω αυτην την αισθηση ειτε διαβαζω ειτε οχι..αρκει να κοιταξω το σωμα μου και το νιωθω
Δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο σε αυτή την περίπτωση...
να κάνεις κάτι ώστε να σε ταρακουνήσεις ή να προσπαθήσεις να το ξεχάσεις για να επανέλθει από μόνο του;
Φανταζομαι αν μου συνέβαινε θα προσπαθούσα πρώτα να κάνω κινήσεις ώστε να με "πείσω" οτι είναι δικό μου το σώμα...ας πούμε γυμναστική ή να ζωγραφίσω κάτι, να γράψω και να παρακολουθώ ακριβώς τις κινήσεις μου, να βλέπω οτι το σώμα μου υπακούει όπως είπες, δεν είναι ξένο..ή λες για το χέρι σου, αν προσπαθούσες να θυμηθείς το χέρι σου όταν αγκάλιαζες έναν αγαπημένο σου; Ήταν δικό σου τότε, το ένιωθες! Ή να δεις φωτογραφίες σου σε ωραίες στιγμές;
Νομίζω αυτά θα προσπαθούσα στην αρχή κι αν δεν έπιανε τίποτα μετά θα λεγα...άστο να πάει, ας χαλαρώσω και θα έκλεινα τα μάτια να σκεφτώ κάτι όμορφο.
σημερα ειμαι καλυτερα λιγο
το μονο που μπορω να βρω σαν αιτια ειναι το αγχος και η στεναχωρια για τα μαθηματα που δεν τα παω καλα
ειναι δυνατον να φταιει αυτο ή φταιει τιποτα αλλο?
Είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι του εαυτού μας, από το οποίο ενδέχεται να μην απαλλαχθούμε τελείως, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενα και λειτουργικά άτομα. Η βελτίωση, με τα μέσα που ταιριάζουν στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, μπορεί να είναι πέρα των προσδοκιών.