Originally Posted by
Macgyver
θα πρεπει να σου πω , αγαπητη Μαντυ , οτι οσο κι αν με φοβουνται οι γονεις , τεινουν να ξεχνανε το μπορω να τους κανω , και τους εχω κανει πολλα , και βαριεμαι συνεχως να τους φερομαι βιαια ......αμα ο ανθρωπος ειναι στραβοξυλο , οσο μεγαλωνει θα γινεται πολυ χειροτερος , το λεω εκ πειρας .................η μονη λυση ειναι η φυγη απ το σπιτι , αν σε παιρνει , αλλιως θα φθειρεσαι συνεχως ψυχολογικα , προσπαθωντας να τους αντιμετωπισεις , δεν προκειται να βελτιωθουν , να χειροτερεψουν , ναι .................σορυ για τα δυσαρεστα , αλλα ετσι εχει το πραμα , θα σου σπανε τα νευρα συστηματικα , εδω εγω εχω παραφερθει πολλακις , βιαια , δεν το μετανιωνω , κι ομως , δεν σταματανε το βιολι τους ......η μανα μου , καπου φοβηθηκε , και συμμορφωθηκε , ο πατερας μου , οχι .....δεν πα ναναι 90 , δεν μασαει , εχει και ολο τον οικονομικο ελεγχο , αυτο ειναι το κακο .....δεν μου τον δινει , γιατι ειναι μ@λακας .....και ξερει οτι μετα , δεν υπαρχει ελεγχος , σκατογονεις ......μερικοι δεν κανουν για γονεις ......ουσιαστικα μεχει ομηρο .....οικονομικα παντα .....
το λεω απο την πειρα των 55 ετων , ξερω τι λεω ........ το τι εχω προσπαθησει να κανω στον σπασικλα τον πατερα μου , δεν μπορω να το γραψω , ουτε να το πω .........