Εμένα οι φίλοι μου όταν τους είπα ότι έχω πρόβλημα μου πήραν δώρο μία κονκάρδα shit hapens deal with it
Printable View
Εμένα οι φίλοι μου όταν τους είπα ότι έχω πρόβλημα μου πήραν δώρο μία κονκάρδα shit hapens deal with it
Χαχα μου εφτιαξες την διάθεση ελις
Τέτοιο κακό που με βρήκε αν είναι δυνατόν..... δεν είναι για αυτοκτονία????
σιγα βρε δελφινι τη επαθες.....
@δελφιναριο η ψυχωση δεν ειναι καραμελα...
απλα βρηκες τροπο να δικαιολογηθεις
μονη σου αναμασας τα προβληματα σου...
και οτι και να σου πουν τα παιδια εδω εσυ εκει...
αλλα αυτο ειναι δικο ΣΟΥ και καμια "ασθενεια" δεν το δικαιολογει...
μα γιατί δεν μπορώ να τα καταφέρω στην ζωή μου?Όλοι παντρεύονται δουλεύουνε εγώ γιατί δεν μπορώ να τα καταφέρω???? ε????
Επειδη δεν προσπαθεις.
Εχεις χώσει το κεφαλι στην αμμο και δεν θες να βγεις απο κει. Ειναι καλυτερο να κλαιγεσαι, παρα να κουραζεσαι σε καποια προσπαθεια.
δηλαδη οποιος παντρευεται κ δουλευει ειναι μονο αξιος?? τι θες να πεις με αυτο?
οτι ολοι οι ανεργοι στην Ελλαδα που δεν εχουν κ συντροφο δεν αξιζουν?
πρεπει να αλλαξεις πεποιθησεις! πολυς κοσμος δεν εχει ουτε δουλεια ουτε γκομενο-να..
τι πρεπει να κανουν ? να πεφτουν απο τα μπαλκονια??
η ζωη εχει κ αλλα ωραια σου εχω ξαναπει, προσπαθησε να φτιαξεις τον εαυτο σου, να βρεις παρεες να περνας ομορφα τις σιτγμες σου..
καθεσαι κ τρωγεσαι για τον γκομενο της φιλης σου, ο οποιος πια κ η φιλη σου επισης , εχουν ξεχασει τι εγινε τοτε! ειναι δυνατον?μετα απο τοσα χρονια να σκεφτεσαι αυτο?
εχει κολλησει η βελονα! επειδη εγινε αυτο καποτε, δεν αξιζεις λιγοτερα, μονη σου χαντακωνεις τον εαυτο σου κ τον μαστιγωνεις!
Ωραία τα λέμε στα λόγια αλλά εγώ πέρασα τα πάνδεινα. Τα πάνω κάτω μου ήρθανε.
μηπως επιλεγεισ απλα λαθοσ αντρες
Ώπα δελφινακι σου λείπει τότε ωντοσ μυαλό οι κοπέλες επιλέγουν εμείς κάνουμε προσφορά συνήθως είναι δύο τρεις γαμπροί κ διαλέγεις τώρα άμα δεν ξέρεις να φλερτάρεις δε σε φταιει κανεισ δεσ έχει ένα θέμα η άλλη τον είπε σε σκεφτόμουν κι ο άλλος τρέχει κ δε φτάνει δηλαδή αυτή πιο πολύ μυαλό η πιο ωραία είναι είσαι ηττοπαθής ρε δελφινακι
Αν πω σε αυτόν που θα γνωρίσω ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου πριν πολλά χρόνια θα με διαολοστείλει ε?
Δελφινακι συνελθε όλες το κάναν αυτό κ δεν το λέει καμία συνελθε
Δελφινακι όλοι τα ξέρουν αυτά εδώ https://youtu.be/LHHDkQAB8pE
Δελφιναρα για πάρτυ σου
https://youtu.be/sn7K7L_BIFI
Και αν του πω ότι ψύχωση θα σηκωθεί να φύγει μακρυά......
τωρα,
αυτο ειναι το προβλημα?
τον βρηκες και δεν ξερεις τι θα του πεις?
τα προσωπικα σου θα του τα πεις αφου εχει κερδισει πληρως την εμπιστοσυνη σου, οχι με το καλημερα. και οπωσδηποτε οταν θα ειστε καποιον καιρο μαζι.
ακομα δεν τον βρηκαμε, γιαννη τον εβγαλαμε..
Ρέμεντυ με θεωρείς έξυπνο κορίτσι????
To θέμα είναι ότι με πιάσανε πάλι τα ψυχολογικά μου και δεν μπορώ να πάω στο γυμναστήριο τώρα. Τι ζωή και αυτή για αυτοκτονία.
Προσπάθησε ρε δελφινακι το πολύ να σε περάσουν για χαζή
Ρε δελφινακι πάλι μπορείς να ζήσεις αλλάζουν γνώμη άμα πεις τίποτα έξυπνο εμένα με έχουν για βλάκα καλά περνάω δεν έχω παράπονο άντρα δε θα μπορείς να βρεις όλα τα άλλα τα κανεισ
Ελις καλέ μου ελις σε ευχαριστώ
Τι έπαθες ρε δελφινακι κ μ αγαπάς;Κι εγώ σε συμπαθώ να ξέρεις δεν έχεις τίποτα αγάπη χρειάζεσαι εγγυημένο