δλδ οι χριστιανοι που προσκυνάνε λειψανα, εικονες και... παντοφλες δεν είναι ειδωλολατρες? αλλα είναι οι πιστοι στην ελληνικη θρησκεια? χμμ...
α και ο χριστος προσωπικα δεν αναφερθηκε ποτε σε κολαση και παραδεισο...
Printable View
Τι λες ρε φίλε, επικοινωνείς; Που μέ ξέρεις και μιλάς; Έχω τελειώσει τις σπουδές μου και με καλό βαθμό και γνωρίζω και 2 γλώσσες. Πως μπορείς και με κρίνεις; Έχω διαβάσει πολύ στη ζωή μου κι αν θες να μάθεις μικρή τρελαινόμουν για μυθολογία. Σου επαναλαμβάνω, λες να μην γνωρίζω ότι ο Άδης ανήκει στην μυθολογία;
μα και οι ελληνες λατρευουν και προσκυνουν το εικονιζομενο προσωπο και όχι τα μαρμαρα.... εισαι σιγουρη ότι το ειπε στα αγγλικα? χα... μιλησε για βασιλεια των ουρανων και όχι για παραδεισο και κολαση αυτά είναι δημιουργήματα του ιερατειου για να τρομαζουν τα προβατα
Gypsy Cello, μου θύμισες την ταινία "Kingdom of heaven" που μου άρεσε πολύ...την έχεις δει;
https://www.youtube.com/watch?v=UaoN--V6I4k
Αν την δεις τελικά να μου πεις εντυπώσεις! :)
Εκτος απο ματια μυτη στομα,εχεις και μυαλο.Το μυαλο απο μονο του ειναι ενας ενεργιακος πυρηνας(WHAT?)Ολη αυτη η ενεργεια δεν νομιζω απλα να απενεργοποιειτε.Δεν θυμαμαι ποτε να με βαζω στην πριζα γιατι μου τελειωσε η μπαταρια αλλα ουτε ειδα ποτε τον παππου μου να μιλαει απο τα ηχεια.
δΕΝ ΞΕΡΩ τι φταιει
Δεν ξέρω πως προσκυνάς μια παντόφλα, αλλά όταν σου λείπει κάποιος δεν φιλάς,κρατάς, αγκαλιάζεις , χαζεύεις κλπ φωτογραφίες, αντικείμενα κλπ?
Εκτός αν αυτό έχει μεταδοθεί λόγω θρησκείας και όχι το αντίστροφο.....
τι εννοεις εσυ όχι? δλδ αν σου φερουν τα κοκκαλα ενός αγιου της πιστης σας δεν θα τα φιλήσεις?... αμαρτωληηηηηηηηη θα καιγεσαι αιωνια στο πυρ το εξωτερον
Δηλαδή είτε έτσι είτε αλλιώς θα πάω στην κόλαση? κρίμα ρε γμτ......
Ασε , θα μιλησω εγω για σενα , που ειμαι πιστος , και θα παω πρωτος .........
Αγαπητε νουμακ , αλλαξε λιγο το ρεπερτοριο σχολιων , ολο τασ ιδια γραφεις .........καζανια , και θα καεις στο πυρ , τοχω διαβασει τουλαχιστον 20 φορες ....
------------------------------------------------------
----------------------------------------------------
κι εγω ορθοδοξος ειμαι , αλλα δεν κραταω πραματα πεθαμενου , νοσηρο το βρισκω , τον σκυλο , τον εθαψα με το περιλαιμιο του ......δεν θελω να θυμαμαι μακαριτες .....
Ακριβώς πάνω σε αυτό.
Αν θέλω ψηφίζω,αν θέλω όχι.
Δεν θα μου πεις τι θα κάνω.
Πάντως βλέπω ότι προσπαθείς με το ζόρι να περάσεις τις απόψεις σου σε διάφορα θέματα όπως η θρησκεία,και μάλλον δεν σέβεσαι τα πιστεύω του άλλου.Ούτε εγώ πιστεύω σε θεούς κλπ.,αλλά ούτε θα ειρωνευτώ ή θα κάνω εκστρατεία για να γίνει ο άλλος άθεος κλπ.
μα γουαι μου ακριβως αυτό κανεις προσπαθώντας να μου πεις τι να κανω.... τελικα μοιαζουμε παρα πολύ...
α και η αποχη αν εφαρμοζοταν ο νομος θα πρεπε να χες φαει ποινη φυλάκισης... απλα ο νικητης δεν ασχολειτε
οσοι δεν ψηφιζουν θα πρεπε να τους αφαιρουντε και τα πολιτικα δικαιώματα.... α και οσο αφορα την θρησκεια.. δικαίωμα τους να πιστευουν σε παραμυθια όπως και δικαίωμα μας να προσπαθουμε να τους ξυπνήσουμε... δλδ αυτοι εχουν δικαιώματα και εμεις όχι?? ρε μηπως εισαι ψιλοφασιστακος?
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (αλεπάλληλα μηνύματα off topic και προσβλητικά μηνύματα).
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (αλεπάλληλα μηνύματα off topic και προσβλητικά μηνύματα).