Originally posted by Φοίβη
Quote:
Originally posted by Dalia
Παλιότερα έτσι πίστευα κι εγώ.Οτι τα περνάω αυτά τώρα αλλά αργότερα θα έρθουν οι καλύτερες μέρες και θα τα θυμάμαι όλα αυτά που πέρασα και θα με έχουν κάνει πιο δυνατή.Αλλά όσο περνάει ο καιρός φοβάμαι ότι αυτές οι καλύτερες μέρες δεν θα έρθουν.Βέβαια συνεχίζω να προσπαθώ αλλά χάνω πιο εύκολα το κουράγιο μου.
Ξέρω ότι άλλοι άνθρωποι υποφέρουν και έχουν πιο σοβαρά προβλήματα από τα δικά μας.Αλλά βέβαια ο καθένας κοιτάζει το δικό του και το θεωρεί το πιο δύσκολο.
Και μπορεί να υπάρχουν και χειρότερα αλλά δεν μπορώ να μην βλέπω και τα πολύ καλύτερα που υπάρχουν,ε κι εκεί κάτι με πιάνει..
Όσο περνάει ο καιρός το όνειρο απομακρύνεται, είναι έτσι? Γιατί σαν όνειρο μου ακούγεται αυτό που περιγράφεις...κάτι που βρίσκεται σε μια άλλη σφαίρα και όχι πια στην πραγματικότητα...όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότερο στην πραγματικότητα.
Ντάλια μου ναι υπάρχουν και χειρότερα αλλά υπάρχουν και καλύτερα. Και όπως λες κι εσύ κάθε άνθρωπος το δικό του το θεωρεί το πιο δύσκολο. Και κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να παραπονιέται και να γκρινιάζει και να οργίζεται και να κλαίει και να μιλάει για το δικό του, μόνο για το δικό του, όποιο κι αν είναι αυτό.