επειδη το πηρα αποφαση, χθες εκανα 6 χλμ περπατημα αυξομειουμενο και 1 ωρα αθλημα. Σημερα εκανα μια ωρα προγραμμα full body και 4 χλμ...
Printable View
επειδη το πηρα αποφαση, χθες εκανα 6 χλμ περπατημα αυξομειουμενο και 1 ωρα αθλημα. Σημερα εκανα μια ωρα προγραμμα full body και 4 χλμ...
λοιπον παιδια νομιζω βρηκα τη λυση...
επαναπροσδιορισμο στα κινητρα θελει....
δηλαδη αυτο που μου προσεφερε αρχικα η αθληση, δηλαδη την ηρεμια-χαλαρωση δεν μου την προσφερει τωρα. Αρα πρεπει να βρω κατι αλλο....Και προσεξα οτι μου δινει τωρα την αισθηση οτι ανηκω σε μια ομαδα, κανω κατι που με βελτιωνει, αρα χαιρομαι και εκτονωνομαι.
αρα καθε φορα πρεπει να βρισκουμε ποιο κινητρο ταιριαζει στη φαση που ειμαστε και δενει με ολο το πακετο για να εχουμε αποτελεσμα...
H αναγκη να ανηκουμε καοπου, ειναι κεφαλαιωδους σημασιας , κατα τον Maslow ( γκουγλαρε το να δεις , τοχω κανει στο κολλεγιο ) εχεις δεν εχεις κταθλψη , οσο για την γυμναστικη , παντα δινει ευεξια , εχεις δεν εχεις κατι , λογω των ενδορφινων που εκκρινονται, το φυσικο ναρκωτικο του οργανισμου .....
χμ να σου πω την αληθεια την αναγκη να ανηκω σε ομαδα και να συμμετεχω δεν την ειχα πολυσκεφτει-πολυψαξει-αναλυσει ποτε.
Θα το κανω! αν εχετε βιβλια να μου προτεινετε feel free!!!!
για τις ενδορφινες σαφως ναι, αλλα το προβλημα μου ειναι στο πως φευγω απο το σπιτι για να παω στο γυμναστηριο-δηλαδη στη φαση μεχρι να φτασω εκει. Τωρα σκεφτομαι οτι παω για την ομαδα.... σε μενα πιανει :)
Δεν χρεριαζεται βιβλιο , πατα , ' hierarchy of human needs , according to Maslow ' σιγουρα τοχει παντου .....
σημερα εκανα ενα προγραμμα με αντιστασεις, και 9χλμ διαδρομο= οσο περπατουσα εβριζα απο μεσα μου = απιστευτη εκτονωση!!!!!
Μαρα , θα σου δωσω μια συμβουλη , αμα θες κρατα την , αμα θες πετα την .........ως συμπληρωσας το 31ο εκγυμναζομενος με βαρη , ειχα διαβασει παλια ( ημουν συνδρομητης σε 3 Αμερικανικα περιοδικα για το θεμα , δεν υπηρχαν τοτε Ελληνικα ) .....αμα γυνμναζεσαι , και καλο ειναι να γυμναζεσαι παντα , οπως εγω , ειχα ακολουθησει την εξης συμβουλη που ειχα διαβασει , και αποδειχτηκε σωτήρια , ...........'.οταν γυμναζεστε , αναρωτηθειτε , το προγραμμα που κανετε μπορειτε να ακουλουθησετε για 10 , 20 χρονια ,η ειναι πολυ βαρυ , και καποια στιγμη μοιραια θα τα παρατησετε ' ......πολυ σωστη συμβουλη , ποτε δεν υπερεβαλλα στην εκγυμναση μου , εκανα 4 φορες /βδομαδα , απο 1.15 λεπτα ........γι αυτον τον λογο μπορω και το συνεχιζω ακομα , ειναι εδω και πολλα χρονια τροπος ζωης για μενα ...................και γι αυτο οι πρωταθλητες παντα τα παρατανε απο μια ηλικια καιμετα , κουραζονται ψυχολογικα ..............
εχεις απολυτο δικιο!!!!!!!!!
απλα εχω παρει 5 κιλα, ημουν και εκτος καθημερινου προγραμματος απο περσυ το καλοκαιρι (πηγαινα το πολυ 2 φορες την εβδομαδα), οποτε το βλεπω τωρα σαν εκτονωση και επιστροφη στην καθημερινη συνηθεια...
Αλλα ναι το εχω υποψη μου να το προσαρμοσω σε μια ωρα μαθημα + 4χλμ διαδρομο μαξιμουμ συν μια ωρα αθλημα/χορο, καθημερινα.
καθομαι πολλες ωρες για να δουλεψω, πανω απο 8, οποτε εχω αναγκη την κινηση...