-
Παιδιά χίλια συγγνωμη για την εισβολή στην κουβέντα σας.
Επειδή σχετίζομαι με ενα παιδί κι εγω περιπου 2 χρονια, το οποίο απο την πρώτη μερα μου είπε πως πάσχει απο διπολική διαταραχή, έχω κάποιες απορίες.
Το οτι έχουμε σχέση ξεκαθαρίστηκε κάπου τα Χριστούγεννα πριν λιγους μήνες, Όμως, και το έχω αναφέρει και αλλού στο Forum, έχει συμβεί αρκετές φορές να χάνεται για μέρες και μετά απο τσακωμό κτλ και να εμφανίζεται μετά απο σαν να μην έγινε τιποτα.
Αυτον τον καιρό μάλιστα χωρίς να έχει συμβεί κάτι έχει εξαφανιστεί. Εκλαμβάνω την απόσταση που κρατάει σαν να θέλει να την λήξει οριστικά, χωρίς να έχει πει κάτι ανάλογο βέβαια. Δεν ξέρω τι να περιμένω. Μιλώντας σχετικά σε άλλη συζήτηση στο forum καποιος μου είπε οτι άλλες φορές θέλει να είναι μόνος και άλλες οχι.
Τι γίνεται;
Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί πάλι δηλαδη;
Είναι δυνατόν μετά απο 3 εβδομάδες;
Ίσως να είναι ανόητη η ερώτηση μου, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω πια...
-
δε νομιζω οτι θα καταληξεις σε συμπερασμα υπο αυτες τις συνθηκες και να εμφανιστει παλι θα ξαναφυγει κλπκλπ
-
GeorgeGr1 εισαι εδω? μαλλον εισαι ο καταλληλος να με βοηθησεις
-
Υπαρχει καποιος οριακος να με απαντησει κ να με βοηθησει?
-
m.a.i.r.y. ειμαι σε φάση που προσπαθω να χωρίσω. θελω να μιλήσω με κάποιο άτομο που έχει περασει τα ίδια με μένα. θα ήθελες να τα πούμε?