@serios
δε νομιζω οτι το δραματοποιω.λιγη αποδοχη θα ηθελα και κατανοηση απο τους πιο κοντινους μου ανθρωπους.εχω παψει να ελπιζω οτι θα το εχω ποτε αυτο..μονη μου παρεα με εσας εδω..
@elis
ευχαριστω για το κομματι πολυ αισιοδοξο
Printable View
@serios
δε νομιζω οτι το δραματοποιω.λιγη αποδοχη θα ηθελα και κατανοηση απο τους πιο κοντινους μου ανθρωπους.εχω παψει να ελπιζω οτι θα το εχω ποτε αυτο..μονη μου παρεα με εσας εδω..
@elis
ευχαριστω για το κομματι πολυ αισιοδοξο
Όχι η δραματοποίηση πηγαινει προς ολους μας κ βάζω κ μένα μέσα.
Εξηγω τους λόγους που συμβαίνει αυτό.
Βασικά δραματικά ακούγονται σε αυτους που δεν μας καταλαβαίνουν. Δεν καταλαβαίνουν απλα την υπερβολή του πράγματος.
ισορροπησα στα 25mg!
Καλησπέρα και από εμένα!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ. Αναφορικά με το aloperidin θέλω να παραθέσω μια προσωπική εμπειρία. Η γιαγιά μου που πάσχει από alzheimer έφτασε σε σημείο να εμφανίσει έντονα ψύχωσικα επεισόδια με εμμονές και βίαιη συμπεριφορά. Η γιατρός της χορήγησε aloperidin και από εκείνη τη στιγμή η γιαγιά μου κατέπεσε. Έχει γίνει σχεδόν φυτό. Δεν μπορεί να περπατήσει μόνη της και να αυτό εξυπηρετηθεί. Μονάχα μιλάει λίγο με το ζόρι. Έχει και τρέμουλο στα χέρια και το χείλος της καμιά φορά. Να σημείωσε ότι δεν συγχορηγειται το akineton που διάβασα σε άλλα post. Επίσης για το συγκεκριμένο φάρμακο δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω; ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Καλημερα! Ειναι οτι χειροτερο υπαρχει απο φαρμακο, σου δημιουργει μια μαυριλα που δεν μπορεις να κανεις τιποτα, ουτε να μιλησεις!! Μολις το αλλαξα ησυχασα δεν παλευεται λεμε, να αλλαξει γιατρο!! Δεν τη λυπαστε;
Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση. Γνωρίζετε μήπως κάποιο άλλο φάρμακο για αυτές τις περιπτώσεις;
Risperdal (καλο αυτο παιρνω αλλα παχαινει), Zyprexa (απο τα καλυτερα αλλα παχαινει παρα πολυ), Abilify (ελαφρυ, δεν πιανει παντα), Geodon (επισης ελαφρυ), Seroquel (πολυ καλο παχαινει), Solian (ελαφρυ βοηθαει και στην καταθλιψη ομως), Invega (η συνεχεια του Risperdal του πρωτου που εγραψα με παρομοια δραση και παρενεργειες) και Leponex (το πιο βαρυ που υπαρχει πολυ επικινδυνο φαρμακο, το παιρνει καποιος σε περιπτωση που δεν τον πιανουν τα αλλα αλλα θελει συνεχως εξετασεις αιματος). Αυτα! το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης του forum
Ευχαριστώ πολύ! Θα το ψάξω,γιατί ήταν τρομακτική η αλλαγή! Θα αλλάξουμε γιατρό μάλλον...
Το aloperidin ειναι το μονο που με πιανει.παιρνω 25mg.παιρμω κι αλλα αλλα ειναι το μονο που με ισορροπει στα ψυχωτικα.παιρνω και akineton και εχω λιγο τρεμουλο μερικες φορες
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης του forumQuote:
Risperdal (καλο αυτο παιρνω αλλα παχαινει), Zyprexa (απο τα καλυτερα αλλα παχαινει παρα πολυ), Abilify (ελαφρυ, δεν πιανει παντα), Geodon (επισης ελαφρυ), Seroquel (πολυ καλο παχαινει), Solian (ελαφρυ βοηθαει και στην καταθλιψη ομως), Invega (η συνεχεια του Risperdal του πρωτου που εγραψα με παρομοια δραση και παρενεργειες) και Leponex (το πιο βαρυ που υπαρχει πολυ επικινδυνο φαρμακο, το παιρνει καποιος σε περιπτωση που δεν τον πιανουν τα αλλα αλλα θελει συνεχως εξετασεις αιματος). το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη Διαχείριση λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης του forum