το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Δεν θέλει πτυχίο για να καταλάβει κανεις ότι σε χώρισε γκόμενος για κάποια άλλη, και φυσικά κατηγορείς αυτόν για απιστία και εκείνη για πουτανια και ανηθικότητα, εσυ δεν έχεις καμια ευθύνη σε όλο αυτό, είσαι τίμια, ηθική, σοβαρή, το θύμα στην ιστορία. Δεν έπαιξαν ρόλο ούτε τα 5-10 παραπανίσια κιλά, ούτε ότι σταματησες να τον ελκυεις, ούτε η ζήλεια, η γκρίνια, το γλυκανάλατο η ότι μπορεί να συμβαίνει και ν οδηγήσει μια σχέση σ αυτό.
Το ότι μπορεί να ξέρεις να γράφεις σωστά όταν οι 4 στις 5 λέξεις σου δεν είναι βρισιές, και έκατσες κάποια στιγμή να πάρεις επιβεβαίωση πίσω από μια οθόνη κάτι που είναι λίγο πολύ mental masturbation, δεν σημαίνει ότι όλοι κάνουν το ίδιο. Σταματα να φοράς παρωπίδες.
Δεν σέβεσαι κανέναν και τίποτα, ούτε τον εαυτό σου. Για σένα όλοι είναι για τον πτσο και είσαι απ τους απειροελαχιστους σωστούς και ηθικούς, και να μαντέψω? ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, σωστά?
Δεν χρειάζεται να σε ξέρω από χθες, από 3 ποστς σου βλέπω ξεκάθαρα ποια είσαι, καταλαβαίνει κανεις πιο πολλά απ ότι εσυ η ίδια για τον εαυτό σου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Χαχαχα ειλικρινά σου εύχομαι ψύχραιμα όταν ηρεμήσεις να σκεφτείς κάποια πράγματα για καλό δικό σου. Εγώ ούτε σε ξέρω, ούτε θέλω να σε γνωρίσω ποτε, είσαι άλλη μια στο εκκατομυριο εκεί έξω που δεν θα με επηρεάσει ποτε σε τίποτα. Εύχομαι να το κανεις για σένα, σε 1? 2? χρόνια από τώρα, οποτε. Αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να δεις τη μύτη σου.
Εδώ καλή μου είναι φόρουμ για την ψυχολογία που είναι το χόμπι και η μεγάλη μου αγάπη -
Σε άλλο ένα πολύ καλό παρόμοιο φόρουμ είμαι γραμμένος αλλά εκεί θα έτρωγες μπαν πριν συστηθείς έτσι όπως μιλάς.
ΥΓ: Το κάθε μου ποστ έχει τη λειτουργία απαντήσεων σε αυτά που ρωτάς αλλά επειδή τα γράφεις πάνω στη σύγχυση ξεχνάς και η ίδια τι γράφεις οποτε δεν καταλαβαίνεις τις απαντήσεις μου.
Δεν έχω σκοπό να μαλακισω το εγώ μου γιατί δεν έχω την ανάγκη από μπράβο κανενός αγνώστου, ποσο μάλλον πίσω από μια οθόνη, σχεδόν ότι χρειάζομαι και έχω ανάγκη το έχω real life.
Σκοπός μου εδώ είναι να βοηθήσω όποιον μπορώ και αντιμετωπίζει παρόμοια διλληματα που έχω αντιμετωπίσει και να μάθω 5 πράγματα κ εγώ στην πορεία.
Δεν εδωσες καμια ουσιαστικη απαντηση...δεν γινεται η ψυχολογια να ειναι απλα το χομπι σου χωρις λογο, κρυβεσαι. :) Πισω απο γενικουρες και την αυταρεσκεια σου.
Οσο για μενα μη στενοχωριεσαι, ξερω εγω το δικο μου το καλο και δεν περιμενω εσενα να μου πεις ποιο ειναι.
Δεν είναι χωρίς λόγο. Ξεκάθαρα. Δεν κρύβομαι απλά δεν νοιωθω την ανάγκη να ανοιχτω σε τέτοιο βαθμό χωρίς λόγο και αιτία έτσι απλά, ποσο μάλλον χωρίς να μου ζητηθεί.
Χαχαχα οκ. Η συζήτηση μαζί σου σταματάει εδώ για πάντα)
Σου εύχομαι ότι καλύτερο, έχω περάσει κ απ το δικό σου το στάδιο, ειλικρινά δεν σου κρατάω κακιά για τίποτα.
Την απάντηση στην έδωσα. Είσαι πολύ τυφλή για να τη δεις και δεν είσαι σε θέση να συνειδητοποιήσεις τα κίνητρα μου γενικότερα.
Αν μου ζήτησες να σου ανοιχτω τόσο και δεν το κατάλαβα μπορείς να το ξεχάσεις έτσι κ αλλιώς. Το κάνω μόνο σε δικούς μου ανθρώπους και όπου αξίζει πραγματικά.
Είσαι πανέξυπνη. Αλλά ο τρόπος που γράφεις και σκέφτεσαι παραπέμπει το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. (απαγορεύονται οι online διαγνώσεις) Και επειδή έχω περάσει μια πολύ βαριά στη ζωή μου να ξέρεις ότι μπορεί να κάνει κάποιον συναισθηματικά και νοητικά ανάπηρο για όσο κρατήσει.
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι κ αν κανεις στη ζωή σου.
Θα το εκτιμήσω αν δεν μου ξανά μιλήσεις ποτε μέχρι να μάθεις να σέβεσαι τους ανθρώπους γύρω σου. Σου μιλάω πολύ όμορφα.
καλησπερα και χρονια πολλα απο την ηλιολουστη ελληνικη υπαιθρο!!!!
ναταλακι μου τι κανεις?
τον ξεφορτωθηκες τον αγιογδυτη τον μπουχεσα τον εστιατορα?
δημητρη, χρονια πολλα και σε σενα.
θα ηθελα να σου πω πολυ ηρεμα , οτι μπορεις να βριζεις χωρις να προσβαλεις και να προσβαλεις χωρις να βριζεις.
προσεβαλες την αποψη της νατ (δεν ειναι και κανενα μεγαλο παραπτωμα) κι αυτη με την σειρα της στην ειπε.
το οτι δεν βριζεις, δεν σου δινει κανενα δικαιωμα να την λες τρελη, και να μοιραζεις διαγνωσεις για παθησεις και διαταραχες.
μας λες για την αγαπη σου για την ψυχολογια και την επιθυμια σου να βοηθησεις ομοιους σου, αλλα καθε αλλο παρα σαν τετοιο ατομο μιλας.
δεν συνηθιζω να διαχωριζω νεους και παλιους εδω μεσα με την εννοια των προνομιων, αλλα η νατ εχει δωσει πολλα δειγματα πνευματος, γραφης και ηθους.
εσυ μολις μπηκες (η μολις ξαναμπηκες, γιατι η εμεπιρια μας εδω λεει οτι τα πραγματικα νεα μελη που συμμετεχουν ενεργα ειναι λιγα), και αρχισες να μοιραζεις διαγνωσεις.
αν επιμενεις οτι σε αφορα η βοηθεια και η ψυχολογια, προτεινω να μην το κανεις αυτο.
μονο "ομορφο" δεν ειναι..
Γεια σου Ρεμεντυ, καλησπερα απο το...χιονισμενο χωριο του αη βασιλη λολ :)
Ου ναι εχει καιρο...περασα αρκετα σκαμπανεβασματα με τη δουλεια και αλλαγες, τωρα εχει κανα διμηνο που ειμαι σε καινουρια. Εχει επελθει προοδος στο θεμα της γλωσσας και σε καποια αλλα πραγματα που σχετιζονται με τη διαχειρηση του επαγγελματικου περιβαλλοντος, πολλα πραγματα τα μαθαινω τωρα. Οποτε το παλευω και παω μπροστα μεν, αλλα ειμαι πολυ στρεσαρισμενη δε. Τις τελευταιες μερες δεχομαι πολλη πιεση και επαγγελματικα και αντιμετωπιζω προσωπικα θεματα. Και θεωρω πως φανηκε σε αυτο το θεμα πως ειμαι αρκετα στρεσαρισμενη γενικα.
Σε ευχαριστω ειλικρινα για το μηνυμα σου, λειτουργησε κατευναστικα μεσα μου, ηταν ενα κυμα ηρεμης δυναμης, το χρειαζομουν...με ανακουφισε η κατανοηση σου. Ηδη ενιωθα ασχημα.
Δεν το κρυβω πως αυτη τη περιοδο με βρισκω να βγαζω απιστευτο θυμο απο μεσα μου και ωρες ωρες απορω και η ιδια με τον εαυτο μου. Γενικα ο θυμος δεν μου ειναι γνωριμο συναισθημα και ανα διαστηματα τελευταια μου βγαινει σε τεραστιες εκρηξεις τοσο που ποναει το ιδιο μου το κεφαλι και μου κανει εμενα περισσοτερο κακο. Λες και μαζευεται χωρις να το καταλαβαινω. Ε αμα βρεθει κανενας κακομοιρης λοιπον και μου πει το λαθος πραγμα την λαθος στιγμη καταλαβαινεις...
Δημητρη δεν θα σου απευθυνθω ξανα, δεν εχω καμια ορεξη γιατι οπως σου ειπε και η ρεμεντι εκανες overstepping...υπο αλλες συνθηκες θα ξεκαθαριζα τα πραγματα κοσμια, αλλα επεσες σε λαθος στιγμη. Οποτε συγνωμη για τις βρισιες και το ξεσπασμα θυμου. Χεστηκες κι ολας αλλα προτιστως το κανω για μενα αυτο. Δεν μου αρεσει η θυμωμενη μου πλευρα. Ωστοσο εμμενω στις βασικες μου αποψεις ασχετως τροπου εκφρασης. Οπως ειπε και η Ρεμεντι μπορεις να εισαι αγενης και κακος χωρις να βριζεις και το βρισιμο δεν εχει να κανει παντα με τη διαθεση σου να προσβαλλεις, μπορει να εκφραζει αλλα πραγματα. Οποτε περα του τροπου εκφρασης συνεχιζω να θεωρω πως στην ουσια δεν ειχα αδικο. Αυτα απο εμενα. Δεν θελω ουτε εγω να συνεχιστει αυτη η συζητηση.
Και ζητω συγνωμη απο τα μελη του φορουμ που εφερα τοσο αρνητισμο και θυμο μεσα χρονιαρες μερες...κυριως τοτε με πιανει ο θυμος λολ αλλα οπως και να εχει, ηταν λαθος μου.
σε φιλω, γλυκια μου.
κραταω οτι ξεπερασαμε τον εστιατορα και παμε για τα καλυτερα!!
λυθηκαν καποια επαγγελματικα, ΠΡΟΧΩΡΑΣ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
στα ευχομαι για την νεα χρονια :*
Δέχομαι τη συγνώμη σου, και με συγχωρείς και εμένα αν σε προσέβαλα και που σε έκανα να νοιωσεις άσχημα, εκνευρίστηκα κ εγώ από ένα σημείο και μετά και δεν φέρθηκα σωστά.
Τελικα μετα απο 4 χρονια πως προχωρήσες; θα μάθουμε ποτε; αν και νομιζω πως θα εχεις διαγραψει τον λογαριασμο σου. παντως θα εχει ενδιαφερον να ακουσουμε αν ποτε μπεις παλι εδω. Εγω και λογο της ιδιοτητας μου (δεν θα πω ποια) ενοιωσα πως ο δεσμευμενος σε αγαπησε πραγματικα πολυ και δυνατά, και θα συνεχισει οσο ζει. btw