Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Μακάρι, όλες οι κοπέλες Ελισάβετ και Μιλίβα, να το έβλεπαν, έτσι όπως εσείς. Ο κόσμος τότε και η κοινωνία γενικότερα, θα ήταν καλύτερα. Όμως, ρωτήστε και το υπόλοιπο 99% των γυναικών, έξω. Σιγά μην ενδιαφερθούν, για έναν μαλάκα, κομπλεξικό. Ρωτήστε, αν θα τον έκαναν παρέα, ούτε παρέα δεν θα τον έκαναν. Εγώ, υπήρξα κακώς, αρκετά καλός, με αποτέλεσμα να το είδαν κάποιοι ως αδυναμία, χωρίς αυτό να σημαίνει μπούλινγκ. Σε ηλικίες 15-25+, δεν εκτιμάται, το να είναι κάποιος καλός. Νόμιζαν πως επειδή είμαι καλός, άρα είμαι και αδύναμος και τελείωσαν αυτά, μαχαίρι. Εδώ, υπήρξε κοπέλα, που είχαμε βγει με παρέα, έξω για φαγητό και το κλίμα ήταν σχετικά καλό, με όλη την παρέα και κάθισε μετά από ένα χρόνο , δηλαδή που να το πω αυτό και να το πιστέψει, κάθισε ένα αγόρι από εκείνη την παρέα, να με κατηγορεί πίσω μου, ότι δεν είχα έρθει σωστά και είχα έρθει με φόρμες στην ταβέρνα κλπ. Ενώ υπάρχει μέχρι και φωτογραφία τότε, στην ταβέρνα, που είμαι με πουκάμισο και μαύρο τζιν. Δηλαδή πόσο πιο κόμπλεξ; Όσο για την κοπέλα, έχει να μου μιλήσει πάνω από 2 χρόνια, παρ'όλο που την χαιρετούσα εγώ, με χαιρετούσε και εκείνη και έφευγε βιαστικά, λες και είμαι ο τίποτας, ένα μηδενικό. Λοιπόν, αυτά τελείωσαν και στην θεωρία είναι καλά, αλλά στην πράξη αλλάζουν ριζικά, όλα αυτά. Μακάρι ξαναλέω, να το έβλεπαν όλοι και όλες έτσι το θέμα, αλλά δεν το βλέπουν έτσι. Τουλάχιστον, δεν θέλω να είμαι απόλυτος, αλλά στην δική μου περίπτωση, έγιναν έτσι τα πράγματα, αν οι δικές σας περιπτώσεις, ήταν φυσιολογικές, τότε είστε τυχερές...