Τα μεγάλα σαλόνια του μυαλού :) Μ' άρεσε έτσι όπως το είπες!
Printable View
Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι , εγω ανηκω στην παλια γενια , οσο για το οτι μιλαω που για τον εαυτο μου , ισχυει σε καποιο βαθμο , το δεχομαι .............ομως .ανοιγομαι πολυ ευκολα σε μια φιλικη σχεση , η μην φιλικη , δεν ειμαι κρυψινους , εξωστρεφης ειμαι .....ουτε εχω κατι να κρυψω .........................και κατι αλλο , βρε Ναταλια , πολυ μεγαλα το ποστ σου , δεν μπορω ναπαντω σε τοσο μεγαλα ποστ , γιατι γραφω με το ενα χερι ,γραφω αργα , και κανω πολλα λαθη , και γυρνω πισω να τα διορθωσω ...........................βαζε κανα ξενο κομματι πληζ ........
παντως δεν συμφωνω σε πολλα σημεια του μεγαλου ποστ σου , αλλα δεν ειμαι ο ανθρωπος που αρεσκεται στις λογομαχιες , η λαιτ λογομαχιες αν θες , η τους μακρεις γραπτους διαλογους ............εχεις τις αποψεις σου , κιεχω τις δικες μου , δεν ειναι διολου παραξενο ......τραγουδια θελω , η μουσικη φαινεται ειναι το μονο κοινο μας σημειο !!!!
δεν εχω συναντησει αλλο μελος που να συμπιπτουν τα γιουστα μας τοσο πολυ στην μουσικη .........
Nαταλια , καταληγεις σε αυθαιρετα συμπερασματα .............δεν εχω μαθει να βριζω , μεγαλωσα σε αλλες εποχες , που δεν υπηρχε τετοιο βρισιδι , και η εικονα μου εδω μεσα , δδεν ειναι η καλυτερη , εχω απειλησει μελη , οτι θα τα βρω , και θα μαθουν τι σημαινει φοβος ( εφαγα 6 ποιντς γι αυτο ) αλλα δεν βριζω .........δεν ειμαι καθολου ' δηθεν ' , εκτος και αν ολοι οι φιλοι-ες μου ειναι δηθεν , επειδη δεν βριζουν , αμα μεκνευρισει καποιος στον δρομο , μια φορα συνεβη αυτο , τον εκλεισα στην Εθνικη οδο , και του ελεγα να βγει εξω , γιανα τον πλακωσω , εχω αυτες τις ικανοτητες ......δεν κατεβηκε ο τυπος , χαζος ηταν ? για μενα το βρισιδι , ειναι ενδειξη χαμηλου νοητικου επιπεδου , η τζαμπα τσαμπουκας , μπορει να το κανει μια γυναικα , επειδη δεν μπορει να πλακωνει στο ξυλο κοσμο ,...............η καποιος νευρικος ανθρωπος , εγω ειμαι ηρεμος ....
βαζε τραγουδακια , οπως τους bordello , kai shantel πληζ .......
να ζησουν τα μανουλια
Οταν βριζεις γενικοτερα για να ξεσπασεις, οκ. Εξαλλου οι λεξεις δσν ειναι πονηρρς ή κακες απο μονες τους.
Οταν επιλεγεις υβριστικους χαρακτηρισμους για μια ομαδα ανθρωπω ν οι οποιοι νοσουν ψυχικα και υποτιθεται πως αυτα τα λες και σε φορουμ υποστηριξης τοτε το λιγοτερο που κανεις, ειναι κανιβαλλισμός και σου χει καψει τον εγκεφαλο ο πολλης χατζηστεφανου.
Οι μη politically correct λεξεις δεν ειναι απαγαρευμενες, αρκει να εχεις και την παιδεια να τις διαχειριστεις. Εσυ πριφανως κ δεν την εχεις, αφου καθεσαι και ξεκατινιαζεσαι
Σε μένα τα λεσ αυτά;
Σε μενα τα λεει ελις, για μενα ειναι περσινα ξινα σταφυλια. Αγαπη μονο :)
Που το ξεθαψατε το θεμα.
Αφου στα ξινα σταφυλλια αναφέρεται το θεμα
Ελις όχι, σε θεωρω πολυ μετρημενο σε οσα γραφεις κι αν ειχα καποιο θεμα μαζι σου θα αναφερομουν προσωπικα σε σενα.
κουτσουνι βλεπω την αξια κ των δυο σασ κ με στεναχωρειτε οταν μαλωνετε εσυ εισαι παντρεμενη εχεισ κανει τα λαθη σου εμαθεσ δωσε λιγο χωρο στο ναταλακι μασ να μαθει κι αυτο νομιζω γι αυτο ειμαστε εδω
Προσωπικα θεωρω χειροτερο καποιο γλυφτρονι που μιλαει χειριστικα πονηρα και με ειρωνια παρα καποιον που βριζει
γλυφτρονι που να μιλαει χειριστικα με ειρωνεια δεν υπαρχει επισησ πρεπει να πασ να δουλεψεισ να δεισ τι γινεται
Εχω παει γιαυτο στο λεω....και καθημερινα συναναστρεφομαι με 20-30 ανθρωπους
στη δουλεια δε γλυφουν ολοι ;ασε θα σου πω εγω σε συμπαθουν δε σε συμπαθουν πρεπει να δουλεψουν μαζι σου κ δευτερον ειναι κι αλλα πολλα
Δεν μπορω να δουλρψω σε περιβαλλον με ατομα που δεν συμπαθω....τελευταια φορα που δουλρυα σαν λιμενεργατης χτυπησα εναν συναδελφο με κρανος....να μ λειπει το βυσσινο
Εγώ μπορώ καβ στην αρχή ήταν δύσκολο μετά συνιθησα
Ελις ειχες και εσυ αυπνια με το αμπιλιφαυ?
ασε με εμενα εγω το παιρνα στο στρατο οταν ημουν και με εστειλε αδιαβαστο αν δεν πηγαινα στρατο δε θα ημουν τωρα αγροτησ δε θα μπορουσα
ουπς...σε λαθος θρεντ εγραψα, ...ακυρο