-
δεν μπορω να ξεχασω που με εβριζαν γιατι καποτε ημουν χαμηλων τονων
δεν μπορω να ξεχασω οτι πλαστογραφησα υπογραφη καθηγητριας για να μη βαλω απουσια σε εξι ατομα και αλλες φορες που δε γινοταν να μην τους βαλω και τους εβαζα να με βριζαν με πολυ ασχημο τροπο και στα αρχιδια τους που ρισκαρα το κεφαλι μου
δεν μπορω να ξεχασω που με εβγαλε ο καθηγητης στον πινακα και οταν εσκυψα πεταχτηκε ο αλλος και φωναξε χαχα η σερβιετα σου φαινεται
δεν μπορω να ξεχασω οτι με απειλησαν με αγριο ξυλο επειδη κουνουσα το κινητο μου με τροπο που "προκαλουσα"
δεν μπορω να ξεχασω που μου πεταγαν νερο
δεν μπορω να ξεχασω που ηθελαν να με ξεμοναχιασουν στην τουαλετα και αν ελεγα κατι με απειλουσαν
δεν μπορω να ξεχασω οτι ημουν για ολους ενα φρικιο
δεν μπορω να ξεχασω οταν εκανα μια σχεση να πεταγεται μια "φιλη" και να λεει μεχρι και η σηψη βρηκε γκομενο
δεν μπορω να ξεχασω οτι αυτη η σχεση με προσεγγισε επειδη γουσταρε την κολλητη μου
δεν μπορω να ξεχασω τον θρησκευτικο να με βγαζει σατανιστρια και να με θελει να εξομολογηθω
δεν μπορω να ξεχασω την αποπειρα που εκανα
δεν μπορω να ξεχασω τις σκεψεις που εκανα
δεν μπορω να ξερω πως συνεχισα...
και συ μας λες για το γκομενο της φιλης σου ακομη??
-
Καλά εγώ δεν τα θυμάμαι με τόση λεπτομέρεια θυμάμαι δύο τρία ξύλα στο δημοτικό δύο τρία ξύλα στο γυμναστήριο στο ποδόσφαιρο που παίζαμε έπεφτε πολύ κλωτσιδι μετά βγήκα για δουλειά το τι δουλειά πάτησα όσο δε με βριζαν δε φαντάζεστε μετά αρχισαν να με βρίζουν κι έπαθα ψυχωση πήγα στρατό κι έπαιρνα φάρμακα ένα μηνα κατασκήνωση στο βουνό από τότε δεν κρυώνω φέτος με τα χιόνια απλά έβαλα μια δεύτερη μπλούζα κι έπινα κρύο καφέ με το αμάξι τρακαρα δύο φορές σοβαρά πόσες φορές τη γλίτωσα στο τσακ ούτε που θυμάμαι αυτά πάνω κάτω