Εννοεί να πάω και να το πάρω από μόνη μου γιατί μέχρι τώρα πηγαίνει και μου το παίρνει αυτή! Αν πάω απλά να το πάρω χωρίς την άδειά της (μπαίνει σε λογαριασμό που είναι συνδικαιούχος) θα γίνει χαμός.
Printable View
Μπορεί να κάνει ψυχολογικό πόλεμο στο αγόρι μου, ή να τον διώξει από την δουλειά του, αυτά φοβάμαι. Επισης μπορει να με κλεισει σε ψυχιατρειο αλλα αυτο μονο αν δεν με εχει συγχυσει πιο πριν γιατι αν δεν με εχει συγχυσει μπορω να ειμαι πολυ λογικη οπως τωρα αν θελω. Δεν φαινεται; Εχω καποιες ιδεες αλλα δεν ακουω φωνες. Γενικα μπορω να φροντισω δυο ατομα οπότε αυτό δείχνει ότι είμαι λειτουργική ως ένα βαθμό.
Να πας και να κανονίσεις να μπαίνουν τα λεφτά σε ένα λογαριασμό που να μην είναι μέσα εκείνη. .. βρες έναν άλλο γιατρό και συμβουλέψου. . θα σε βοηθήσει πολύ στο τι λύσεις υπάρχουν ώστε να επιβεβαιωθει ότι είσαι ικανή να φροντίσεις τον εαυτό σου και ότι μπορείς να είσαι ανεξάρτητη..
καταλαβαίνεις ότι το να την χτυπήσεις η οτιδήποτε άλλο μόνο κακό θα σου κάνει αφού λες ότι μπορεί να σε βάλει στο ψυχιατρείο. .. να μείνεις ψύχραιμη. . να κινηθείς μυστικά. . και αν μπορείς να είσαι αδιάφορη για εκείνη. .. εντελως.. θα ήταν πολύ καλο... βγες.. κάνε τις βόλτες σου.. και άσε την να γκρινιάζει μόνη της...
ειναι υπερπροστατευτικη σε άσχημο βαθμό. .. και αυτό δεν σε βοηθαει.. ειναι κουραστικό και η πίεση μεγάλη. ..
Αν το κάνω αυτό με τα λεφτά την έβαψα. Μόνο αν φύγω από το σπίτι αλλά και πάλι θα κινήσει γη και ουρανό όπως είπα. Γιατροί δεν υπάρχουνε πολλοί στην περιοχή μου και δει καλοί. Το καταλαβαίνω αυτό με το να τη χτυπήσω που λες. Θέλω απλά να συγκατοικήσω με το αγόρι μου μόνιμα και να παντρευτούμε και δεν μπορώ. Συμφωνώ και με τα τελευταία που λες. Μιλησα με κάποιον συγγενή, μου είπε ότι θέλει να με ελέγχει αν είμαι καλά δήθεν, οπότε αν ειναι αυτό τι κάνω ωστε να παραμείνω ψύχραιμη και να μην έχω θυμό; Εκεί θέλω να εστιάσω. Αν είναι αυτό και δεν είναι αυτό που λέει ο Μαγκάιβερ.
Θα φανω καφρος αλλα βλεπω καμια μερα να το κανετε με τον δικο σου και να πεταγεται η μανα σου κατω απο το κρεβατι να του κοτσαρει το προφυλακτικο στο πουλι. Και καπακι συμβουλες, Μητσο οχι τοσο δυνατα, κορη γυρνα απο την αλλη, αστο αυτο πιασε εκεινο κλπ. Προφανως κανω πλακα αλλα η γυναικα εχει θεμα.
Άντε! Μην μας το λες. :P Να κάνουμε λίγη πλάκα. Το ξέρω ότι αυτή έχει σοβαρότερο θέμα από μένα για μέσα είναι εδώ μου ευχήθηκε να πεινάσω αλλά πως το αποδεικνύω. Και ο γιατρός μου αδιάφορος, αυτός με έκλεισε μέσα. Βέβαια έκλαιγα πολύ και φαινόμουν χάλια, αλλά μπράβο του κι αυτού. Τι θα κάνω δεν ξέρω πόσο θα αντέξω.
Βρε πουλι μου βαλε μια ταξη στις σκεψεις σου. Αν σου ειπε να πεινασεις η τυπισσα ειναι για φτυσιμο, δεν το λεει γονεας στα παιδια του αυτο, αλλα και να το αποδειξεις τι θα καταφερεις; Δεν μπορεις νομικα να της κανεις κατι μονο και μονο επειδη ευχηθηκε κατι εστω και ασχημο. Δεν ποινικοποιηθηκε ακομη η μ...κια στον εγκεφαλο.
Τι τάξη να βάλω που με έχει τρελάνει η τρελέγκο. Έχει κάνει πάρα πολλά δεν είναι μόνο αυτό τεσπα το θέμα είναι τι κάνω.
Δεν μπορω να σου πω γτ δεν ξερω τι εχεις και αν μπορεις να ανταπεξελθεις μακρια απο το σπιτι σου, ποσο σοβαρο ειναι αυτο που εχεις. Επισης ειναι σημαντικο αν αυτο που εχεις εχει καταστησει την μανα σου ως κηδεμονα, υποθετω εισαι ενηλικη. Αλλιως ειναι π.χ να εχεις καταθλιψη και αλλιως καποιο αλλο νοσημα που χανεις επαφη με την πραγματικοτητα. Αν εισαι ενηλικη εχεις σκεφτει το εξωτερικο; Επισης πιστευω επειδη εισαι ευαισθητη και σου εσπασε τον τσαμπουκα απο μικρη τα βλεπεις καπως διογκωμενα. Μην μασας, δεν ειναι τοσο μαγκας η μανα σου. Υ.γ black life ειναι πιο σωστο.
Είναι σοβαρο αλλά μπορώ να ανταπεξέλθω, το 'γραψα και πιο πάνω. Μόνο δουλειά δεν μπορώ αλλά παίρνω λεφτά από το επίδομα αλλά μου τα παίρνει αυτή. Δεν έχω κατάθλιψη και αφού με έφερε εκτός εαυτού με έκλεισε σε ψυχιατρείο. Τα έγραψα και πιο πάνω. Εξωτερικό όχι γιατί θα καλέσει την Interpol. Μάγκας δεν είναι ικανή για όλα είναι. Έβαλα dark με αυτή την έννοια, του black και όχι του secret life αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια.
οκ. Δεν διαβασα ολα τα μην γτ ειμαι με κινητο. Αν εισαι ενηλικη δεν μπορεις να φυγεις χωρις την συγκαταθεση της; Αν παλι αυτο που εχεις ειναι τοσο σοβαρο κ εισαι υπο εποπτεια και σου φερεται σκατα, αλλα κανει κατι ποινικα κολασιμο, μπορεις να βρεις μικροκαμερα και να την στειλεις μια και καλη. Αρκει να εχεις αποδειξεις. Δεν ξερω βεβαια αν πρεπει να γινει με εισαγγελικη εντολη κ θεωρηθουν τα στοιχεια προιον υποκλοπης και εκπεσουν στο δικαστηριο. Ρωτα νομικο
Σε ευχαριστώ αλλά όλα αυτά είναι δύσκολα που μου λες. Για παράδειγμα, πως θα την πετύχω να μου λέει κάτι κακό το θέμα είναι ότι μου φέρεται άσχημα, με ελέγχει και αυτό δεν είναι ποινικά δικάσιμο δυστυχώς. Δηλαδή αυτό λου κάνει είναι να με ελέγχει της φωνάζω και αυτή μετά αντιδρά αλλά για να με βρίσει αυνήθως πρέπει να τη βρίσω και θα το χρησιμοποιήαει και αυτό εναντίον μου Μάλλον δεν υπάρχει λύση γιατί δεν υπάρχουν και λεφτά κιόλας για δικηγόρο. :( Τεσπα σας ευχαριστώ όλους θερμά.
Μην κολλας στα λεφτα, θεληση να εχεις και δικιο φυσικα, και ολα θα γινουν. Αν μπορεσεις καποια στιγμη και μενεις σε πολη η αν τυχει και οας αν δεν εισαι απο πολη και εισαι χωρις την μανα σου περνα απο τα δικαστηρια, ζητησε ακροαση απο εναν εισαγγελεα και εξηγησε του. Μπορει να βοηθηθεις απο εκει που δεν περιμενεις. Κλεινω μια τωρα, μακαρι να ξεμπερδεψεις. Οπως κ να χει μην τα παρατησεις
Το έγραψα λίγο καλύτερα λίγο πιο αναλυτικά τι γίνεται. Θα το δοκιμάσω αυτό με τον εισαγγελέα. Να 'σαι καλά. Σ' ευχαριστώ. ΥΓ. Το ξανασκέφτηκα. Ειναι πολύ τρελη δεν νομίζω να πιασει χειροτερα θα γινουν τα πράγματα. :(
Εγώ νομίζω ότι το μόνο εμπόδιο είναι η ηττοπάθεια σου... ο φόβος σου... αυτός σε κρατάει πίσω. .. και όσο συνεχίζεις να την τρέμεις.. τόσο η κατάσταση θα μένει ιδια... ελπίζω το αγόρι σου να σε αγαπάει τόσο πολύ που να μπορεί να κάνει υπομονή και να είναι εκεί για παντα...
Εγώ θα της έκανα πάντως μια πλακα στη θέση σου... ότι και καλά είσαι έγκυος. .. να δούμε τι αντίδραση θα ειχε... θα δεχόταν να παντρευτείς τοτε? μόνο και μόνο από περιέργεια. ..
βαριέμαι να τα διαβάσω όλα, σόρρυ. μου περιγράφεις τη νεανική μου ηλικία. έφαγα το ίδιο λούκι. έσωσα τα νεύρα μου από τότε που έφυγα. την έγραφα, όσο μπορούσα. ωστόσο την φρόντισα πολύ για να αναχωρήσει αξιοπρεπώς από τη ζωή, και όταν έφυγε ηρέμησα και τώρα που περασαν οκτώ χρόνια, μου λείπει ώρες ώρες. περίεργη είναι η ζωή. κάνε ό,τι γουστάρεις (προσέχοντάς σε εννοείται), γράφτην, αραίωσε και αγάπα την από μακριά.
Η απειλη βιας , οταν μπορεις να την ασκησεις , και μονο η απειλη , λυνει πολλα προβληματα , αρκει να πειθεις .........οτι δεν τοχεις σε τιποτα νασκησεις βια ,,,..........εμενα μουχει λυσει ευκολα διαφορες πουειχα σε καταστηματα , η απειλη εννοω , ο μεσος ανθρωπος αποφευγει την εμπλοκη του σε βια ......τωρα στην μανα σου , αμα ειναι αγυριστο κεφαλι ,κανα σφιξιματακι χεριου , κατι λαιτ , φερνει αποτελεσματα , δεν εχουν ολοι οι γονεις κατανοηση ......
Μαγκάιβερ σόρυ!! Είχες δίκιο σε όλα!! Μόνο με το βρισίδι στρώνει, μου ήρθε φλασιά!! Είναι υπερανώμαλη, είχες δίκιο!! Ίσως φταίει και η ανοχή μου τόσα χρόνια, ίσως φταίει αποκλειστικά η ίδια, δεν ξέρω, η γυναίκα ούτε τσιγάρο δεν με άφηνε να καπνίσω (άκουγε τα τηλεφωνήματά μου μικρή που μου έλεγαν οι φίλες μου να καπνίσω και μου απαγόρευε να τις κάνω παρέα). Δεν ξέρω αν έχω φταίξει κι εγώ κάπου!! Ταυτίζεσαι; Σόρυ που δεν σε άκουσα νωρίτερα, αυτό θα κάνω, θα της φωνάζω τα θέλει ο κ... της!! Τώρα για να φύγω από το σπίτι δεν θα κάνει φασαρία να γυρίσω; Εσύ το δοκίμασες μαζί της; Από πάντα ήταν έτσι η δική σου και ποιά ήταν η δική σου συμπεριφορά απέναντί της; Όταν άρχισε να τα κάνει αυτά, εννοώ! Έλεος πια με τις ανώμαλες!!
Καλημερα , το βρισιδι ειναι μια καλη λυση , αν και οχι και τοσιο αποτελεσματικη , η δικη μου δεν μασαγε απο βρισιδια , 8 χρονια κρατησε η μαχη , μεχρι που διελυθη ο δεσμος ........ηταν κι ο πατερας μου , πουγια να μην συγκρουστει μαζι της , οχι οτι ειναι αδυναμος , καθε αλλο , αλλα η γυναικα ηταν το κατι αλλο, εσπασα πορτες , πιατοθηκες ολοκληρες , την μπουγελωσα με εναν κουβα γαλα , εσπασα το τζαμι του αυτοκινητου , την απειλησα με γεματο οπλο , ..............κι η αδελφη της , χειροτερη , εχει δυο παιδια , αγορι κοριτσι,κοντευουν τα 50 , ανυπαντρα , αυτη ειναι ενα 50% χειρυτερη απ την μανα μου , τωρα εχει μεγαλωσει , και δεν εχει τα κοτσια πια , ασε που με πρηζει να παντρευτω , ' ξεχναει ' ομως ποιος φταιει που ειμαι ανυπαντρος ..............δεν φταις εσυ , καθολου , ειναι ο χαρακτηρας της ετσι, μονο τωρα στα γεραματα δεν μπορει ναντιδρασει .....δεν .ηταν απο νεα ετσι ακριβως , υπερπροστατετικη ηταν , , αλλα εξεδηλωθη ο πραματικος χαρακτηρας της , οταν ειπα να παντρευτω , δεν ειχαμε μεχρι τοτε κοντρες , παντως συνεχιζει να ειναι παρεμβατικη σε μεγαλο βαθμο,, και επειδη ειναι και θρησκευομενη /θρησκοληπτη ,εχω βρει το κολπο για να μην με πρηζει , αν και δεν βριζω , αρχιζω και την βλαστημαω , λυπαμαι γι αυτο , αλλα ειναι ο μονος τροπος να το βουλωσει , διοτι σοκαρεται οταν βριζουν τα Θεια ...........πανω κατω , ναι ταυτιζομαι , εκανα το λαθος να μην σηκωθω να φυγω απ το σπιτι , για αλλους λογους ( δεν ειχα τοσα χρηματα τοτε , ουτε δικο μου σπιτι ) ......αλλα αν μπορεις να φυγεις , καντο , δεν προκειται να σταματησει , εμενα σου γραφω , 8 χρονια κρατησε ο πολεμος ......ειναι η μονη λυση , δεν πιανουν ουτε βρισιες ( ισως λιγο ) , ουτε τιποτα αλλο , σουχει παρει τον αερα , και θα τον παρεις πισω κανοντας μια δραστικη κινηση ,......να φυγεις απ το σπιτι , χωρις να δινεις σημεια ζωης , αυτο θα την ταρακουνησει , και πολυ μαλιστα ...........................ειναι ιδια περιπτωση με την δικη μου , τα δυο ξαδελφια μου , δεν αντεδρασσαν ποτε , γι αυτο και ειναι ανυπαντρα μεχρι τωρα , στα 50 , μην αφησεις τον δεσμο αυτον να χαλααει , θα το μετανιωσεις οπως εγω ,.............................................
τωρα πλεον , πλακωνεται με τον πατερα μου πλεον , που εχει αρχισει κι αυτος τα βρισιδια , ειναι ο χαρακτηρας της ετσι , παρεμβατικος .....
να φανταστεις , μεστειλε τοτε σεναν παπα που ηξερε , δλδ δικο της , να εξομολογηθω που βλαστημαω , παω λοιπον κι εγω σαν βλακας , και του λεω οτι βλαστημαω την μανα μου .....τι μου λεει ο παπας , που ηταν και ανοιχτομυαλος , παιδι μου , επειδη ξερω την μανα σου , κι ειναι πολυ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ , μιση ευθυνη δικη σου , μιση δικη της .......και , συνεχιζει , μου λερι συνεχεια γι αυτην την κοπελα , και αρχιζω και τρεμω απο τα νευρα μου ,, μουρχεται να της πω , ' ασε τον Χρισιανο κυρα μου , ολοκληρος αντρας ειναι , αστον να βρει τον δρομο του ' .........
σπανια γραφω τοσο μεγαλα ποστ, ισως και ποτέ , αλλα μου ξυπνησες μνημες ., και δεν θελω να ξαναπαθει αλλος το ιδιο , ......μετα , ναι , εκανα δεσμους , αλλα παντα στο μυαλο μου ηταν η συγκεκριμενη , και τους χαλαγα τους δεσμους τελικα εγω ο ιδιος .......μην παθεις το ιδιο .......
Τι να κάνω τώρα να κλάψω ή να γελάσω (με την κατάντια τους; - Ελληνίδα "μάνα"). ΕΛΕΟΣ. Είδα ένα όνειρο τώρα και δεν μου άρεσε καθόλου η ερμηνεία του (πιστεύω στα όνειρα γιατί είναι το υποσυνείδητο). Έλεγε λοιπόν η ερμηνεία ότι είμαι παγιδευμένη σε μια επικίνδυνη σχέση (εγώ δεν νιώθω κάτι τέτοιο, άλλες ενστάσεις έχω) και ότι κάνω κακές επιλογές. Δεν τα πιστεύω αυτά αλλά για να τα ερμηνεύει έτσι ο ονειροκρίτης; Δεν ξέρω. Και είδα και κάτι άλλους συμβολισμούς μες στο όνειρο που άλλα σήμαιναν χαρές και άλλα λύπες, και μάλιστα μπορεί να γνωρίσω και κάποιον άλλο κάπου διάβασα (οπότε στεναχωρήθηκα). Για τη μάνα μου τώρα. Όπως προανέφερα, αν φύγω από το σπίτι θα έχω συνέπειες. Εκτός από ψυχολογικό πόλεμο που θα κάνει σε μένα, θα κάνει και στο αγόρι μου και αυτός δεν θα το αντέξει (δεν είναι και υποχρεωμένος κιόλας). Οπότε θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Άσε που θα με κλείσει σε κανα ψυχιατρείο ή θα μιλήσει στο αφεντικό του αγοριού μου. Τον γνωρίζει. Οπότε η μάνα μου είναι το ίδιο σκ.. με τη θεία σου. Σορυ κιόλας. Τα λεγα σε ένα γνωστό μου και μου λεγε κι αυτός τον ελέγχει η μάνα του αλλά το ανέχεται. Και ζει και στο εξωτερικό. Τι να πεις! Όπως προείπα, για γέλια και για κλάματα, η δικιά μου είναι και ιδιάζουσα περίπτωση (παραείναι) γιατί δεν μου αφήνει περιθώρια αντίδρασης. Αυτό που είπες ότι αν με δει ευτυχισμένη θα σταματήσει κι εγώ το πίστευα στην προηγούμενή μου σχέση, αλλά μόλις μετά από χωρισμό τα ξαναβρήκα μαζί του και ήμουν χαρούμενη, αυτή έσπευσε να μας χωρίσει. Βέβαια ο πρώην μου είχε μπλεξίματα με την αστυνομία, αλλά τελικά βγήκε καθαρός από όλο αυτό, δηλαδή δεν μπήκε φυλακή, ενώ η μάνα μου έλεγε ότι θα μπω κι εγώ φυλακή, ότι θα μου δώσει ναρκωτικά (δεν τον είχα δει ποτέ να παίρνει ποτέ), και άλλα τέτοια χαζά με το παράλυτο μυαλό της τα έβγαζε.
Πιστεύω τελικά και από αυτό που μου είπες ότι δεν είχατε κόντρες, άρα φοβόταν μην σε χάσει αν παντρευτείς. Άρα κι εμένα αυτό φοβάται η βλαμένη. Εδώ γελάμε. Ή κλαίμε. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν θέλουν να μην μας χάσουν για να 'μαστε ευτυχισμένοι μαζί τους, αλλά για να μας βασανίζουν και να μας ελέγχουν, να βγάζουν τα απωθημένα τους. Και αν το πεις αυτό σε κάποιον ότι θέλουν το κακό μας σε λένε και τρελό άντε πια με τους ψυχανώμαλους όλους.
Τώρα θα σου πει ο μακ να της κάνεις κεφαλοκλείδωμα :P
Kαι εγώ έχω μια θεία έτσι ανασφαλής, όλη μέρα στα τηλ με τα παιδιά της , να τα ελέγχει να τα ξέρει όλα......χειριστική , κακιά όχι......
Αλλά σε πιο φυσιολογικές καταστάσεις, τώρα η δική σου από ότι κατάλαβα φεύγει από το νορμάλ, να παίρνει τηλ, να σε χωρίζει κλπ
Θα μπορούσε η μητέρα σου να μην ξέρει καν ότι έχεις αγόρι όχι να ξέρει και που δουλεύει, μην της λες τπτ ......
Για κουβεντούλα μπορείς να λες και άσχετα , όχι τι κάνεις εσύ στη ζωή σου.....
Για οτιδήποτε και αν κάνεις της το ανακοινώνεις , φεύγω από το σπίτι πχ εφόσον βρεις σπίτι, βολέψεις το οικονομικό κλπ
Όχι ''να λέω να φύγω''...........
Τώρα για το ψυχιατρείο ανοίχτε τα τρελάδικα :P
Η μάνα μου και να μην της έλεγα ότι έχω αγόρι θα το μάθαινε. Δεν μπορώ να κρύβομαι μια ζωή, το ίδιο και για τη δουλειά, εφόσον δεν είμαι 18 χρονών, και είναι κάτι σοβαρό, θα μαθευόταν..δεν φταίω εγώ σε κάτι. Αυτή είναι ηλίθια.
Δεν είπα ότι φταις, είπα ότι φίλη μπορεί να σαι με την μάνα σου αν εκείνη στέκει καλά......
Αλλιώς κρατάς αποστάσεις, εσύ λες σε έχει χωρίσει από μια σχέση.....της τα λες δηλαδή...
Ότι θα τα μάθει θα τα μάθει....αν της τα λες εσύ της δίνεις δικαίωμα.......
Πρώτον εδώ της λες ξεκάθαρα να την πλακώσει! Δεν της λες να την απειλήσει απλώς.
Δευτερον το οτι η κοπέλα έχει ήδη πλακωθεί στο ξυλο όπως μας είπε με την μάνα της και πήγε να της σπάσει τη μέση και μπήκε στο ψυχιατρείο, δεν σου λέει τίποτα;
Αλλά και πέρα από όλα αυτά...η λύση που έχουμε να προτείνουμε σε κάποιον που βρίσκεται σε τέτοια ψυχολογική ένταση που την κάνει να αποκαλεί την μάνα της τρελή, κακιά, που θεωρεί οτι μπορεί να την κυνηγήσει όπου πάει και να την χωρίσει και να τη διώξει από δουλειές λες κι είναι ο Αλ Καπονε, είναι να την απειλήσει με βία; Όχι να ανεξαρτητοποιήθει ας πούμε; Όχι να δει γιατί στην ηλικία της έχει η ΙΔΙΑ τέτοια προσκόλληση με την μάνα της και να το διορθώσει, όχι να ηρεμήσει για να μπορέσει να σκεφτεί λογικά, ....αλλά να την απειλήσει με ΒΙΑ!!! Για να μεγιστοποιηθεί η ένταση που ζει και να ξαναμπεί στο ψυχιατρείο!
Μάλλον εγώ κάτι δεν καταλαβαίνω καλά από την ιστορία, δεν εξηγείται αλλιώς...
Μα βρε Ελισάβετ μου, μου το πρότεινε αυτό ο Μαγκάιβερ να ανεξαρτοποιηθώ αλλά δεν γίνεται γιατί αυτή είναι ικανή για όλα, ήδη μου κατέστρεψε μία σχέση, έστω και αν δεν άξιζε, έπαιρνε τηλέφωνα σε δουλειές που έκλεινα ραντεβού σε συνέντευξη για να μην με πάρουνε, μου το 'χε πει μία ότι από το τηλέφωνο που την πήρα (που ήταν από της μάνας μου) την πήραν πίσω και της είπαν να μην με πάρει, είναι ικανή για όλα, τι δεν καταλαβαίνεις; Εδώ έπαιρνε το αγόρι μου κρυφά τηλέφωνο και τον εκβίαζε. Δεν είπαμε να τη σκοτώσω κιόλας, αν και εύχομαι να πάθει κάτι γιατί είναι υπεύθυνη για τη δυστυχία μου, αλλά λίγη φωνή δεν βλάπτει αν έτσι μόνο στρώνει, σε παρακαλώ, μην τα βάζεις με τον Μαγκάιβερ, να βοηθήσει θέλει, μπες στη θέση του!!
Τι λογικά (να σκεφτώ) εδώ τόσα άτομα "μιλήσανε" και άκρη δεν βγάλαμε με αυτήν την γυναίκα! Υπάρχουν λύσεις; Και το βλέπεις ότι δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, ούτε είμαι τρελή, εδώ και ο Μαγκάιβερ τα ίδια πέρναγε και τελικά τις ίδιες αντιδράσεις με μένα είχε, μπορεί να μην την βάρεσε, αλλά την απείλησε με όπλο, και σε ρωτάω, αν δεν παίρνουν από λόγια τι κάνεις; Περιμένεις να πας 50 για να σε "νταντεύουν" ακόμα οι "καλοί" γονείς ή παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και αντιδράς πχ με φωνές;;
Πώς ήξερε η μάνα σου σε ποιες δουλειές έστελνες εσύ βιογραφικά;
Πως ήξερε η μάνα σου το τηλέφωνο του αγοριού σου;
Με ποιον τρόπο τον εκβίαζε; Πώς μπορεί να καταφέρει η μάνα σου να τον διώξει από την δουλειά του;
Θέλω να πω οτι πρέπει να δεις λίγο οτι ΕΣΥ την βάζεις τόσο πολύ μέσα στην ζωή σου. Και όχι δεν είναι αυτή υπεύθυνη για την δυστυχία σου, κανένας άνθρωπος δεν είναι υπέυθυνος για την δυστυχία μας ή την ευτυχία μας, εμείς είμαστε!!!
Δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα!!! Αν είσαι καλά όπως λες και μπορείς να φροντίζεις τον εαυτό σου, τότε δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα! Δικαιούσαι το επίδομα σου, όποια στιγμή θέλεις μπορείς να το πάρεις, ο φίλος σου έχει σπίτι έχεις που να μείνεις, όποια στιγμή θέλεις μπορείς να σηκωθείς και να φύγεις. Νομίζω οτι κάτι άλλο φοβάσαι...
Επειδή εξαρτώμαι οικονομικά μπορεί και με ελέγχει. Δεν μου δινε λεφτά και έτσι επαιρνα απο το κινητο της τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού και αυτή τα ακύρωνε πισω από την πλάτη μου. Το τηλέφωνο του αγοριού μου της το δωσα εγώ γιατί μου το ζήτησε και μετά άλλαξε και το ζήτησε ο πατέρας μου από το αγόρι μου, δεν μπορούσε να πει όχι. Η μάνα μου πήγαινε στο γιατρό μου πριν με κλείσει ψυχιατρείο και τον παρακάλαγε να της πει τι λέγαμε, ξερει το αφεντικό του αγοριού μου οπότε μπορεί να βάλει λόγια, μπορεί να έρθει από το σπιτι και να κάνει σκηνικα, μπορεί να με κλείσει ψυχιατρείο, είναι ικανη για ολα τι δεν καταλαβαινεις; Μεχρι και το αγόρι μου που δεν την φοβοταν τώρα τη φοβάται που τη γνώρισε καλύτερα. Αν πάρω το επίδομα καπάκι πήρε το αγόρι μου τηλέφωνο και αυτός δεν αντέχει άλλο, θα μου πει να χωρίσουμε. Τι άλλο να κάνω πια; Δεν φοβάμαι τιποτα άλλο, ολα αυτά που είπα φοβάμαι.
Άκυρο.......
Καλημερα φατσα. Εχει δικιο η Ελισαβετ. Ασε τι λεει ο Μαγκ, αν κανεις κανενα χοντρο σκηνικο θα σε κλεισει για καιρο μεσα
Δεν εξαρτάσαι οικονομικά, το επίδομα είναι δικό σου όπως μας είπες. Εκτός κι αν η κατάσταση σου είναι τέτοια που έχει οριστεί κάποιος ως κηδεμόνας παρόλο που δεν είσαι ανήλικη. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν όχι, τότε μπορείς να πάρεις το επίδομα σου και να μην την έχεις ανάγκη.
Επίσης κακώς της έδωσες το τηλέφωνο του αγοριού σου! Για ποιο λόγο έπρεπε να το έχει η μάνα σου; Τι είχαν να πουν; Αλλά έστω και τώρα το πιο εύκολο πράγμα είναι να αλλάξει αριθμό και να μην τον βρίσκουν.
Για την δουλειά αυτό που λες δεν γίνεται. Αν ο φίλος σου είναι μια χαρά στη δουλειά του, δεν έχει τίποτα να φοβάται. Τι σημαίνει θα βάλει λόγια στο αφεντικό; Το αφεντικό θα την περάσει απλά για τρελή αν είναι ευχαριστημένος από τον φίλο σου.
Δεν στα λέω για να κατηγορήσω όλα αυτά, στα λέω για να σου δείξω οτι λύσεις υπάρχουν!!! Και η λύση δεν είναι οι καβγάδες, οι απειλές και οι φωνές. Ακόμα κι αν δεν είχες το θέμα με την υγεία σου, το να ζεις σε ένα τέτοιο περιβαλλον με συνεχή ένταση σε αρρωσταίνει! Το μόνο που θα καταφέρεις με την ένταση είναι να επιδεινώνεις την δική σου υγεία. Χρειαζεσαι ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον όπως όλοι οι άνθρωποι.
Αν ο φίλος σου σε αγαπάει, δεν θα τσιμπήσει με τις απειλές της μάνας σου, θα κινήσει γη και ουρανό για να είναι μαζί σου, και συ το ίδιο. Ξέρεις πόσα άτομα είχαν παρόμοια προβλήματα με τα δικά σου και δεν κωλωσανε και πήραν τη ζωή στα χέρια τους; Ένας γνωστός μου που είχε παρόμοια προβλήματα με την μάνα του, τα παράτησε όλα εδώ παρόλο που είχε καλή δουλειά, πήρε την κοπέλα του και πήγανε στο εξωτερικό και δεν υπολόγισε κανέναν, ούτε ήξερε κανείς τα πρώτα χρόνια που βρισκόταν. Για αυτό λοιπόν τα λέω δικαιολογίες. αυτός που θέλει να πάρει την ζωή στα χέρια του, το κάνει με οποιοδήποτε κόστος, δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα η ζωή κανενός.
Το τηλέφωνο του αγοριού μου το έδωσα εγώ γιατί ήξερα πως μπορεί να το βρει άμα θέλει οπως ειχε βρει και του πρωην μου μαλλον ειχε κλεψει για λιγο το κινητο μου οταν κοιμομουν. Εδω ειχε βρει και μιας φιλης του! Επισης μπορει να ερθει σπιτι να κανει σκηνικα. Εξωτερικο δεν μπορουμε να παμε πρωτον γιατι δεν εχουμε λεφτα δευτερον γιατι θα βαλει την ιντερπολ αυτη δεν αστειευεται για απαγωγη αρρωστου.
Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο αν έχει οριστεί ως κηδεμόνας, αν έχει αποδείξει δηλαδή οτι δεν είσαι σε θέση να φροντίζεις μόνη σου τον εαυτό σου, ισχύει κάτι τέτοιο;
Ωραία, έστω οτι το βρίσκει το τηλέφωνο...μπορεί να μην της απαντάει, να το κλείνει...μπορεί ακόμα και να της κάνει καταγγελία οτι τον ενοχλεί ή τον εκφοβίζει και τον απειλεί. Αν φύγετε ας πουμε και ο φίλος σου αλλάξει τηλέφωνο και η μάνα σου το βρει και τον ενοχλεί, μπορεί να πάει στην αστυνομία και να της κάνει καταγγελία. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να ενοχλεί έτσι τον άλλον. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και συ αν σε ενοχλήσει. Μπορείς να ζητήσεις να μην έχεις καμιά επαφή μαζί της.
Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό καλή μου, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να τα βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα για να βρεις λύσεις.
Αν έχεις δίκιο και όντως μπορείς να είσαι λειτουργική, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι αλλά πρέπει να το χειριστείς έξυπνα και διπλωματικά. Άσε τις εντάσεις, δείξε οτι πας με τα νερά της για να ηρεμήσει μέχρι να βρεις τρόπο να φύγεις. Αν δημιουργήσεις ένταση και την απειλήσεις ή μπλεχτείτε σε καβγά θα της δώσεις πάτημα να σε ξανακλείσει μέσα. Εσύ πρέπει να δείξεις οτι μπορείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και την λογική σου.
Μα σου ειπα..μπορει να ρθει απο το σπιτι του αγοριου μου..και να κανει σκηνικα..δεν μπορουμε να παρουμε περιοριστικα μετρα γιατι δεν εχουμε τα λεφτα..ασε που μετα θα με κλεισει σιγουρα μεσα ξερει το διοικητη της ασφαλειας..τη λογικη μου δεν μπορω να τη διατηρησω οταν ξερω οτι υπαρχει αυτη και μου κανει ολα αυτα δυστυχως. Λειτουργικη μπορω να ειμαι μονο οσον αφορα τη φροντιδα του εαυτου μου. Δεν μπορω να δουλεψω. Θα δοκιμασω να παιρνω παραπανω χαπια αλλα και παλι για να δουλεψω δυσκολο απλα να ειμαι πιο ψυχραιμη. Η γυναικα ειναι πραγματικα τρελη τελος αυτη ειναι τρελη οχι εγω. Δεν θελω μπλεξιματα αλλα μαζι της αρκετα μου εχει κανει εχω κουραστει κι εγω και το αγορι μου και δεν θα αντεξει και πολλα θα βρει αλλη και μετα εγω τι θα κανω;
Όχι να μην παίρνεις παραπάνω χάπια από μόνη σου, να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για τα χάπια. Προσπάθησε μόνο να μην της δίνεις σημασία μέχρι να είσαι έτοιμη να φύγεις.
Δεν χρειάζονται περιοριστικά μέτρα, μπορείς να πας στον εισαγγελέα να εξηγήσεις τι συμβαίνει και οτι σε απειλεί κτλ και τότε θα την καλέσουν από την αστυνομία για να της κάνουν σύσταση. Αν το επαναλάβει, γίνεται μήνυση αυτόματα από την αστυνομία.
Το αγόρι σου αφού σε αγαπάει δεν θα πάει πουθενά, άδικα φοβάσαι. Είστε καιρό μαζί;