-
Και, βρε κούκλα μου, σόρι για το άσχετο που θα πω, αλλά διόρθωσε τον τίτλο του θέματός σου. Αυτό το προδωσία με το ωμέγα μου βγάζει τα μάτια... Προδοσία είναι ;)
Τώρα θα μου πεις... τι ψάχνεις, είτε με ωμέγα είτε με όμικρον, η προδοσία , προδοσία είναι.
-
Nave,
Aπό προσωπική πείρα μιλώντας θέλω να σου πώ πως δεν υπάρχει παρά μόνο μία ένεση λήθης για το ότι άσχημο έχει συμβεί στο παρελθόν.
Το να διαπιστώσεις αν συντρέχουν οι συνθήκες για να ξαναγίνει στο μέλλον. Αν έχεις στοιχεία ή υποψίες στοιχείων (προσοχή δεν φτάνει απλώς το \"μα δεν μπορώ να ξέρω το αύριο τι θα ξημερώσει\") τότε ακολουθάς τον δρόμο Α.
Αν δεν έχεις στοιχεία τότε ακολουθάς τον δρόμο Β.
Επίσης προσοχή όμως να μη παίρνεις κάθετους άξονες παρεκλίνοντας από τον δρόμο που διάλεξες γιατί θα σε οδηγήσουν σε κύκλους πάλι πίσω από εκεί που ξεκίνησες.
Ρίσκαρε λίγο. Ασε τον ευατό σου στην πιθανότητα να πληγωθείς γιατί μόνο έτσι θα αφεθείς και στην πιθανότητα να χαρείς. let it go για λίγο ΚΑΙ ταυτόχρονα απόλαυσε ότι μπορεις.
Α.... ναι και κάτι που ήθελα να σε ρωτήσω. (Σόρρυ προκαταβολικά αν ξεπερνάω κάποια όρια αλλά διαπιστώνω ότι έχεις διάθεση για συζήτηση).
Πόσο δύσκολο σου φαίνεται να δείς λίγο με άλλο μάτι τον άντρα που σε ενδιαφέρει. Να τον δείς σαν ένα ξένο. Σαν έναν που δεν χρειάζεται να τον ζηλεύεις γιατί δεν είναι δικό σου αλλά παρόλα αυτά εξακολουθείς να τον αγαπάς και σε αγαπάει. Θέλω να πώ ότι ναι μεν είσαι πανέμορφη και καλή αλλά αυτή την ομορφιά και την καλοσύνη μήπως την βγάζεις σε τρίτους ενώ εκεί που σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτή η ομορφιά και η καλοσύνη αρχίζουν λίγο και γκριζάρουν από την υπερβολική ζήλια?
-
Φιληθηκε ο ανθρωπος με μια ασχετη οταν ηταν μεθυσμενος. Πραγματικα υπηρχε η αναγκη να τονεκδικηθεις? Με το να τον πονεσεις φτιαχνονται ολα? Πως ειναι δυνατον να αισθανεσαι καλυτερα μετα απο αυτο,και μαλιστα με αυτον που ξερεις οτι ζηλευε? Προσωπικα θα ετωγες οχι delete,αλλα shift-delete,Ουτε καν στον καδο ανακυκλωσης.
Αν μαθαινα κατι τετοιο απο την κοπελα μου απλα θα εφευγα,η θα το καταπινα. Οι λογικες εκδικησης δεν βγαζουν ποτε πουθενα. Ουσιαστικα εχεις ληξει την σχεση σου απλα εισαι στον δρομο για το αναποφευκτο. Οχι οτι φταις εσυ φυσικα,εκεινος το ξεκινησε,αλλα για να το κανει,σημαινει πως απο καπου ξεκινησε αυτο. Ειτε απο τον χαρακτηρα του,ειτε κατι του ελειπε ειτε το οτιδηποτε,που οσο ποιο πολυ το ψαξεις,τοσο χειροτερα θα γινεσαι. Αυτο που θα επρεπε να γινει,ειναι να του ζητησεις να επανορθωσει με οποιονδηποτε τροπο,και αν σου εδινε αρκετα ωστε να αντισταθμιστει η ζυγαρια για εσενα τοτε ok. Τα πραγματα ειναι απλα,καποιος αλλος που μπορει να σου δωσει πολλα περισσοτερα δεν θα εκανε κατι τετοιο. Βρες αυτον αντι για να αναλωνεσαι σε σχεσεις που ειναι ουσιαστικα τελειωμενες (Απο λαθη και των δυο). Οτι βρεις μεχρι τα 30-35...μετα θα παρεις τον πρωτο που θα σου τυχει,η θα μεινεις στο ραφι...