Τί να πω.........πολύ υποστηρικτικό μήνυμα Μάρα από την jock.
((((((((((()))))))))))))))
Κι αν τα παρατήσεις τι εναλλακτικές υπάρχουν;
Αξίζει να συνεχίσεις να βελτιώνεσαι, γιατί έστω και μέσα στη δυσκολία που εχει το να σε μάθεις, ΖΕΙΣ την δική σου δυσκολη ζωή, διαφορετικά τι νόημ έχει ν αναπνέεις αν κανεις τον εαυτο σου μαριονέτα στις υποθετικές επιλογές τρίτων ανθρώπων, ακόμη κι αν αυτοί είναι οι γεννήτορες.
Θα την βρεις την ακρη,είμαι σιγουρη
Επίσης έχω να μπω πολλές μέρες στο φόρουμ να σχολιάσω και δεν έκανα σε κανέναν υπόδειξη,απλά είπα ότι ήταν πλύ ωραίο το μνμ που έγραψες στην Μάρα .
Κι η δελφίνι για τον εαυτό της το είπε δεν θυμάμαι να το βρω αλλά το νόημα ήταν αν την πατήσεις κ παθεισ κάτι όπως αυτή κλαφτα χαραλαμπε είναι έκφραση το καλό ψοφο κ λέγεται συχνά εδώ πάνω είμαστε σκληροί με λίγα λόγια οι βόρειοι
Συγνώμη τότε αν το παρεξήγησα και έκανα λάθος αλλά έτσι όπως εκφράστηκες φάνηκε σαν να ειρωνευόσουν την προσπάθειά μου απέναντι στην Mara και απο την στιγμή που το έλαβα σαν ειρωνεία ενοχλήθηκα γιατί η ίδια άνοιξα ένα θέμα πολυ ευαίσθητο για μένα.
Απο την άλλη έχω μπερδευτεί λίγο με κάποιους ανθρώπους εδώ μέσα που χρησιμοποιούν διαφορετικά προφίλ και θεώρησα οτι είσαι μια τέτοια περίπτωση.
Εφόσον λοιπόν κάνω λάθος και για τις δυο περιπτώσεις ζητώ και συγνώμη διπλά.
Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση elis. Εσείς ώς παλιότεροι γνωρίζετε καλύτερα τα μέλη ενώ εγώ ίσως κάποιες φορές πιάνομαι απο κάποιες κουβέντες και όπως φένεται παρεξηγώ ανθρώπους και καταστάσεις. Και πάλι σε ευχαριστώ και συγνώμη και στις δύο κοπέλες για την παρεξήγηση.
Απλά εσύ κοίτα να βοηθησεισ και να βοηθηθεισ όσο μπορείς από τις συζητήσεις είναι κοινωνία εδώ έχει τα πάντα πρέπει να κρατάς ένα επίπεδο και τι γνώμη που έχεις για τον καθένα αν θεσ τι λες αν θεσ την κρατάς για σένα ανάλογα πωσ σου βγαίνει θέλει να μάθεις να λες αυτό που θέλεις χωρίς να μαλώνεις να μάθεις να εκφραζεσαι δύσκολο δεν είναι εύκολο αλλά γίνεται