Originally Posted by
Mauroslosk
Ημαστε 2 διαφορετικοι κοσμοι.Εισαι ποιο λογικη απο εμενα γιαυτο και εκει που νομιζες πως θα παρεξηγησω αυτο που ειπες δεν ενιωσα τπτ τετοιο.Ρε συ τα βλεπω αν οχι ολα τα περισσοτερα σαν σεναριο.Νομιζω πως παιζω σε ταινια.Και νομιζω παντα πως πρεπει να πραξω με βαση το σεναριο που εχω στο μυαλο μου.Ισως εχει να κανει με την φαντασια μου αυτο και τα θελω μου.Οχι δεν προσπαθω να προσποιηθω.Αλλα θα χαιρομουν εαν ενιωθα μερικες στιγμες πραγματικες οπως εχω νιωσει βλεποντας καποια ταινια.Αλλα ποτε δεν ειναι ετσι και πρεπει να προσγειωθω.
Γιατι πιστευεις πως ο ευτυχισμενος ειναι αυτος που τα εχει ολα?Ετσι μου διχνεις.Τι εννοεις τι κανω εδω?Πρεπει να ειμαι κοινωνικα αποτυχημενος για να εχω προβληματα?Θα σου πω τι κανω εδω.Το πρωτο πραγμα που εκανα οταν μπηκα εδω ηταν να δω εαν τελικα ειμαι ο μονος τρελος παραλογος αιδιαστικος αγχωμενος καχυποπτος.Και τελικα ηρεμισα γιατι καταλαβα πως πολλοι σκεφτονται περιεργα.
Η ανισοροπη σκεψη μου ειναι αυτη η οποια με εχει κανει να γραφω εδω μεσα.
Ο κακος εαυτος μου που με πιανει κοροιδο αρκετες φορες και με χειριζεται οπως θελει αυτος.
Το οτι πιστευω μεσα μου πως δεν ειμαι μονος μου.Η ψυχη μου εχει να πολεμησει το μυαλο.
Και επειδη το μυαλο εχει την ικανοτητα να μπερδευει να καταστρεφει αλλα και να δημιουργει επειδη ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να μπορει να αναλυει ακομα και τα ποιο συνθετα χτυπιεμε ασχημα αρκετες φορες.Ειναι ΤΡΕΛΟ να μην μπορεις να συμαζεψεις το μυαλο και τις σκεψεις σου.Ειναι παραλογο το γεγονος οτι δεν μπορω να εξουσιασω τον εαυτο μου.Τον εαυτουλι μου.Πραγματικα νιωθω 2 ξεχωριστα πραγματα ακομα και αν βρισκονται στο ιδιο σωμα.Δεν μπορω να καταλαβω.Οχι οτι το σαιτ βοηθαει να καταλαβω αλλα οπως ειπα βοηθαει στο να μην νιωθεις μονο.Γιατι σιγουρα αλλιως αντιλαμβανομαι εγω το προβλημα σου και αλλιως εσυ το δικο μου παλι απο την απεξω.
Με τα πολλα δεν βλεπω κατι στον οριζοντα.Και αυτο οχι απο απελπισια η απο κοπλεξ δεν νομιζω.Κατρχας δεν μπενω εδω μεσα για να λυσω το μελλον μου.Δεν βλεπω τιποτα μπροστα γιατι ισως δεν με νοιαζει δεν μου καιγεται καρφι για τα επαγγελματικα μου.Μονο το ποπο μου εχω να ταισω οποτε οκ δεν εγινε τπτ και αμα δεν τον ταισω μια μερα.Α επισης ειμαι ανθρωπος που εαν η γυναικα δεν δειχνει ενδιαφερον πχ στο σεξ της μιλαω,το κανω θεμα..Ειναι αρρωστο να εισαι με την κοπελα σου και να βλεπεις οτι μονο εσυ γουσταρεις και να συνεχιζεις.Το ιδιο ισχυει και για την σχεση.Δεν γινεται μονο ο ενας να δινει με τιποτα.
Πριν ενα χρονο γνωρισα μια κοπελα που με αγαπησε με την καρδια της!!!!Και επειδη ειδα οτι ετρεφε συναισθηματα για εμενα της ξεκαθαρισα μερικα πραγματα.Της ειπα οτι δεν ειμαι καλα της ειπα πως δεν μπορω να σου πω οτι θα ειμαι διπλα σου.Αυτην την περιοδο δεν θελω τιποτα.Οποτε καλο θα ηταν να συνεχισεις την ζωη σου.Ειλικρινα θα μπροουσα να το συνεχισω αλλα ηξερα μεσα μου οτι εαν κατσω και μετα τρελαθω και φυγω θα πληγωθει.Οποτε την πηρα απο το χερι και της τα ειπα ενα ενα.Η ιδια συνεχισε να θελει.Θα μπορουσα πολυ ευκολα να την ''φαω και να την φτυσω.Οπως κανουμε εμεις οι αντρακλες.Αλλα οχι!Τουλαχιστον εφυγα με καθαρη την συνειδηση μου.
Φοβαμαι ρεσυ ειναι ενας ακατανοητος φοβος ο οποιος εχει ριζωσει μεσα μου.Εχω σταματησει την οποια ανθρωπινη σχεση που ειχα.Δεν ξερω εαν ειμαι ετοιμος να ξεκινησω καποιο δεσιμο.Θα μου πεις γιατι απομακρυνθηκες απο ολους.Θα σου πω πως κανεναν δεν ενιωσα δικο μου κομματι.Θα μου πεις γιατι δεν βγαινεις εστω.Γιατι δεν βρησκω καποιο ενδιαφερον στις παρεες μου.Γιατι δεν βγαινεις μονος σου.Γιατι ποτε δεν ειμαι μονος μου.Σχεδον παντα εχω τον μαλακα μεσα στο μυαλο μου.Αυτα