Για δες μία ερώτηση και μία υπόθεση που οδηγούν σε αυτό το φόρουμ
Από ένα nickname πως μπορεί μία κουβέντα να καταλήξει στον ανδρισμό.....
λοοοολ
Printable View
Για δες μία ερώτηση και μία υπόθεση που οδηγούν σε αυτό το φόρουμ
Από ένα nickname πως μπορεί μία κουβέντα να καταλήξει στον ανδρισμό.....
λοοοολ
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ;
Το βρήκα!!!!! MANTHES means.....ο άντρας ο Σαλονικιός!!! Εεε???
Γεια σου μανθουλίνι!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΙΩ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΗΔΗ. Η ΚΛΕΙΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ
http://go-red.co.uk/game/cargame_v8_red.swf
http://www.servitoros.gr/games/play.php/440/
Επειδή παρακολουθώ μαθήματα οδήγησης....είπα να το παλέψω κ εδώ....ακόμα να καταφέρω....αν μπορει κανεις απο εσας...κοιταξτε να τα παρατήσετε εαν δεν μπορειτε κ να μην αγχωθείτε....
δηλ ο άντρας που θες? μμμμμ.....interesting....
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ. ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΝΙΚ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΘΕΙΟ. ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΤΡΙΧΑ ΠΟΥ ΕΧΩ
Sorry Μανθούλη μου....
ΑΠΟ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΜΕ Ε; ΔΕΝ ΜΕ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΜΩΣ.
Member of the Day is MANTHES with 25 posts
http://www.e-psychology.gr/forum/stats.php
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ
Δεν σε ειρωνεύομαι.....Γιατί με έχετε πάρει από τοσο κακό μάτι εδώ μέσα;
Ορκίζομαι ότι δεν έχω κρεατοελιές, δεν καβαλάω σκούπα και δεν κυνηγάω τη Χιονάτη να τη σκοτώσω....
Αααααα
Ξέχασα!!!!!
Συγχαρητήριααααα!
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Δεν σε ειρωνεύομαι.....Γιατί με έχετε πάρει από τοσο κακό μάτι εδώ μέσα;
Ορκίζομαι ότι δεν έχω κρεατοελιές, δεν καβαλάω σκούπα και δεν κυνηγάω τη Χιονάτη να τη σκοτώσω....
Ωραία παρομοίωση ............ (του Manthes με την Χιονάτη .) :P
Αυτό δεν το σκέφτηκα Κλειώ και γέλαγα μόνη μου!
Αυτό μου έλειπε τώρα, να νομίζει ο ΜΑΝΤΗΕS ότι τον λέω ....Χιονάτη!
Ταιριάζει και με τα παραπάνω σχόλια : Man θες (εναν Manthes) ? Είναι ωραίος !!!!!!!!! (όπως η Χιονάτη) . :P
ΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ
Μου μου το χαλάς . Δεν θα έρθεις στην Αθήνα να με βρείς ? (να φέρεις και το clio μου ?)
Quote:
Originally posted by MANTHES
ΚΛΕΙΩ ΚΟΦΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ. ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΚΟΥΝΙΣΤΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΗΜΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΟΥ (ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟΝ). ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ
Εγω πάντως ακολούθησα τις οδηγίες σου . Δεν το έκοψα . Αρα ........... περιμένω επίσκεψη . (που να ανεβαίνω εγώ Θεσσαλονίκη να παίρνω το clio . Καλύτερα να μου το φέρεις . )
ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ. ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ. Ή ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΙΡΚΗ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΧΙΟΝΑΤΗ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ.
ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ
Bye Χιονάτη !
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΞΕΣΑΛΩΝΕΤΕ, Ε;
MANTHES
Βρες κανένα θέμα της προκοπής να τσακωθούμε...Εμένα το clio δε μ αρέσει.
(sorry kleiw)
OΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΦΕΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΡΕΝΩ. ΠΕΡΙΣΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ. ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ. ΜΑΡΚΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΕΝΑ; ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΥΓΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ; ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ αντρακλα;
Προτιμώ να μιλήσουμε γι αυτοκίνητα....
Εγώ ονιερεύομαι ένα x-5 όταν θα έχω λεφτά να πληρώνω τη βενζινη...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΤΗΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΟΥΜΑΧΕΡ :cool:
ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ; ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΘΥΛΗΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
Για να μη γίνει αισθητή η απουσία σου, για τι αλλο;
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
Μη με φουντώνεις.....
ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ. ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΑΛΛΩΝΑ ΠΧ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΘΥΜΩΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΝΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Εγώ δεν είμαι έτσι. Δεν θυμώνω βέβαια σε τρελό βαθμο, γιατί έχω σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθώ.
Απλά, όταν διακρίνω μια γενική υποκρισία βγαίνω απ\' τα ρούχα μου.
Όταν ξεκίνησα αναζήτηση στο ίντερνετ σε σχέση με το πένθος, (αφού αυτό ήταν το θέμα μου), έσβησα πολλά φόρουμ μέχρι να κολλήσω εδώ.
Υποτίθεται ότι γίνεται σοβαρή δουλειά και έχεις να κάνεις με σκεπτόμενα άτομα...
Κάποια στιγμή άρχισα να το αμφισβητώ και μπήκα στη διαδικασία να βρω τον βαθμό που γίνεται.
Ευτυχώς, (για τον χρόνο που σπαταλώ εδώ μέσα), είναι λίγες οι περιπτώσεις....
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Ή ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
Έχε σου νου σου ότι ο διάλογος ξεμπροστιάζει-τι λέξη!-πολλούς χωρίς καν να το καταλαβαίνουν.
Αυτή είναι μεγαλύτερη ικανοποίηση...
ΜΕΧΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.
ΕΔΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ. ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ;
Γι αυτό σου λέω ότι ο διάλογος φέρνει καλύτερα αποτελέσματα από την αδιαφορία.
Δεν αφηνεις μερικούς να σου σερβίρουν ότι θέλουν και συ κάνοντας τον ανώτερο να τους δίνεις ο δικαίωμα ότι τους πιστεύεις...Αυτό δεν το επιτρέπω....
ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΓΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
Αυτό θέλω να πω...Όλοι μας έχουμε αδυναμίες και ελλατώματα.
Εδώ μέσα μερικοί το παίζουν....ημίθεοι....Αγαπάνε όλο το κόσμο, έχουν για όλους μια καλή κουβέντα, είναι με το μέρος των αδύναμων......και μη τολμήσει κανείς να πει το αντίθετο.....
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΕΣΤΟΙ. Ή ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ. ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΟΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ. \'\'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ\'\'
ΑΥΤΗ Η ΑΤΑΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ \'\'ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ\'\' ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
[quote]Originally posted by MANTHES
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΕΣΤΟΙ. Ή ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ. ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΟΣ.
Με κάλυψες πλήρως...........
OTAN KANEIΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ. :cool:
Ναι θείε με την άσπρη τρίχα
ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΡΑΣΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ.