-
Σημερα μετα απο 3 χρονια καταφερα να μιλησω μαστουρομενος σε αγνωστη κοπελα.Σε μια κοπελα που ηταν πολυ ομορφη αλλα καθολου ξεκολο.Ενα κοριτσι που σεβαστικε τον λογο μου και δεν τρομαξε που εδειχνε ενδιαφερον και δεν ενιωθε να την πνιγω.Η απλα πηγα εγω με καλη διαθεση ισως αυτο να ηταν γιατι σιγουρα τα υπολοιπα ειναι στο μυαλο μου.Προσπαθω να εξικιωθω προσπαθω λιγο λιγο.Αυτο που για καποους ειναι ρουτινα καθημερινοτητα εμενα ειναι αφανταστο γιατι πολυ σπανια ειχα γυναικες στον κυκλο μου.Παντα με ψ@λαρεους χασισιδες χαχαχ.Για να βαλεις ομως μια ομορφη γυναικα στην ζωη σου και ειδικα αγνωστη νομιζω πως κατι αλλο θελει εκτος απο ενδιαφερον.Σιγουρα μια ομορφη γυναικα θα θελει εναν γεματο αντρα θαραλεο και οχι εναν που ακομα δεν ξερει τι θελει μπλα μπλα...
Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν ειδα ποτε καποια κοπελα φιλικα και μονο.Εκτος απο μια κολητη που περασαμε αλλες καταστασεις και εγινε κολητη.Παντα στις γυναικες μου εβγαινε κατι ερωτικο και δεν ξερω αν αυτοειναι καλο η κακο.Θα μου πεις κοιταςε μονο το σεξ.Δεν ξερω αν ειναι αυτο αλλα αμα ειναι σημαινει πως πρεπει να εχεις χορτασει σεξ και καλοπεραση για να προσεγγιζεις γυναικες φιλικα.Ακομη και σημερα ειχα στο πισω μερος του μυαλου μου βρε λες?Φαντασου...Χωρις να τις δειχνω κανενα απολυτος σημαδι.Σεβαστικα ΞΑΝΑΛΕΩ που μπορεσα και ανταλαξα μερικες κουβεντες χωρις να κανει η αλλη σαν να θελω να την βιαζω η να κανει λες και αυτο που γινεται δεν ειναι φυσιολογικο και πως κατι τρεχει με αυτον.Να πω πως ημουνα μονος μου οποτε ισως βοηθησε και αυτο στο να νιωθει ΟΚ και να μην το αντιλαμβανετε ως πεσιμο.Χωρις να ηταν πεσιμο ειχα οντος αποριες που θα μου τις ελυνε μονο αυτη για το θεμα που σκεφτομουνα οσο την εβλεπα να κανει την δουλεια της.
-
Πραγματα φυσιολογικα συνηθησμενα τα κανα αρθρο ενθουσιασμου..Αλλα ναι οκ
-
γκομενικο ειναι παντα σιγα να μην με ενοιαζε ποτε να γινω φιλαρακι με μια γυναικα νταξει μπορει να τυχει να κανεις καποιες φορες παρεα αλλα τιποτα αλλο και με την πρωην μου σιγα να μην την βλεπω φιλικα