Απλα σε αυτη τη φαση νομιζω οτι τον χρειαζομαι.τωρα αν αυτος το εκμετταλευτει δεν ξερω..δεν μπορω ομως να το τρανηξω ολο αυτο και τελειως μονη μ
Printable View
Απλα σε αυτη τη φαση νομιζω οτι τον χρειαζομαι.τωρα αν αυτος το εκμετταλευτει δεν ξερω..δεν μπορω ομως να το τρανηξω ολο αυτο και τελειως μονη μ
Απλα σε αυτη τη φαση νομιζω οτι τον χρειαζομαι .δεν μπορω να το περασω ολο αυτο εντελως μονη μ.τωρα αν αυτος το εκμετταλευτει δεν μπορω να κανω κατι
Σε καταλαβαίνω κοπέλα μου. Προσπάθησε να μην εξαρτάσαι από εκείνον, να απεξαρτηθείς σταδιακά. Γιατί μια ξαφνική απεξάρτηση, θα σε πονέσει.
Όταν πας στο Πανεπιστήμιο, δεν θα έχει πια χρόνο για σένα. Και όταν θα δίνεις πανελλήνιες, θα είσαι μόνη σου στην αίθουσα χωρίς εκείνον. Έχεις κάποιο συγκεκριμένο στόχο; Να παθιαστείς κοπέλα μου από το Σεπτέμβρη μέχρι το τελευταίο λεπτό που θα δίνεις.
Να μην επαναπαύεσαι και να μην επιτρέπεις συναισθηματικές απογοητεύσεις να συμβαίνουν. Να είσαι στον κόσμο σου και να θυμάσαι ότι του χρόνου θα έχεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά σου, να κάνεις ό,τι θες! Δώσε κίνητρο στον εαυτό σου, βάλε έναν στόχο και να μην παρεκκλίνεις ούτε μέρα από αυτόν!
Δεν ξερω αν μπορω να το τραβηξω ολο αυτο μονη μ.ειναι ενας ανθρωπος που θελω να υπαρχει στη ζωη μ.πολλοι ομως κρατανε επαφες και μετα το σχολειο.απλα θελω να σιγουρευτω οτι δεν με εκμετταλευεται.στο σπιτι λογω του οτι υπαρχουν και διαφορα χρεη ειναι χαλια η κατασταση.εγω σκεφτομαι να τον αφησω να με στηριξει οσο γινεται τωρα που τον χρειαζομαι και τα πραγματα πιο χαλια δεν μπορουν θελω να πιστευω να γινουν και μετα βλεπουμε
Κοίτα, επειδή σου ρίχνω 5 χρόνια και έχω περάσει από παρόμοιες φάσεις, θα δεις μετά από χρόνια ότι όλο αυτό είναι στο μυαλό σου. Θες να καλύψεις συναισθηματικά κενά και ανασφάλειες σου. Θέλεις ένα στήριγμα, μια παρηγοριά, το καταλαβαίνω.
Στο λεω και σε εσένα Ιωάννα. Λίγες προσδοκίες=Λίγες απογοητεύσεις, Μεγάλες προσδοκίες=Μεγάλες απογοητεύσεις
Μην προσδοκάς ότι θα τα λέτε μετά τις Πανελλήνιες, όταν θα είσαι στο Πανεπιστήμιο.
Αυτό το παραμύθι, "θα τα λέμε και μετά την αποφοίτηση", είναι πολύ ρομαντικό για να είναι αληθινό. Και ο καθηγητής σου έχει τα θέματά του. Τις δουλειές του, τις υποχρεώσεις του, τους νέους μαθητές του... Συνεπώς, μην κρέμεσαι σαν την κορνίζα στο καρφί. Γιατί όταν ξεκολλάει το καρφί από τον τοίχο, μάντεψε: Θα σπάσει η κορνίζα και θα γίνει κομμάτια! Και εσύ θα γίνεις, αν επενδύεις με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο σε αυτή την περίεργη σχέση.
Άκου με. Αν είσαι σοφή, μάθε από τα λάθη των άλλων. Μη χάσεις τσάμπα χρόνο και ενέργεια.
Και αν έχεις προβλήματα, θέματα, εδώ έχει προθυμότατα μέλη να σου σταθούν!
Πολυ παρηγορητικα τα λογια σου και παρεπιπτοντως εχεις διαβασει μπουσκαλια γτ αυτος τα λεει αυτα με τις προσδοκιες και εχουν να κανουν με αρχες του βουδισμου.να εχες στοχους αλλα οχι προσδοκιες.οταν δεν περιμενεις τπτ δεν θα βγεις ποτε χαμενος....πολυ καλο
Αλλα δεν γινεται εφαρμογη ομως..τι σου εκαναν δλδ ? Αν δε θελεις να πεις ειναι οκ.απλα η σοφια σιγουρα βγαινει απο πονο και τωρα μου εχεις κεντρισει το ενδιαφερον