Originally Posted by
savatage
ΟΚ αυτο ειναι πολυ καλο, το οτι δεν επαναλαμβανεις τα ιδια λαθη. Σημαινει οτι καποια στιγμη σιγουρα θα φτασεις να κανεις τις δουλειες αυτοματα.
Στο αλλο κομματι τωρα, της ρουφιανιας. Σιγουρα ειναι ασχημο να παιρνεις την ευθυνη για λαθη των αλλων και ειδικα οταν αυτοι οι αλλοι ειναι αγνωστοι και δεν εχουν αναγκη καλυψης.
Οποτε αντι να κανεις συζητηση με την αφεντικινα που μπορει οντως να φανει σαν γκρινια και να το παρει και αυτη στραβα, κανε κατι αλλο πιο λαητ.
Οταν οι αλλες κανουν μαλακιες, πετα καμμια ατακα χιουμοριστικη τυπου "Ας το κανουμε οπως το θελει η ταδε για να μη μας κατσαδιασει οταν το δει χχιχιχι χουχουχου" ορ σαμθινγκ.Και να επιμεινεις, αν χρειαστει πες και την αληθεια, οτι θα την πληρωσεις εσυ, πραγμα που εχει ξαναγινει και δεν τις ρουφιανεψες.
Αν δεν πιασει ουτε αυτο, μιλα ειλικρινα στην αφεντικινα οποτε σου δειχνει κατι για το οποιο δε φταις εσυ. "Εκτιμω πολυ οσα μου δειχνετε για αυτο και εχω βελτιωθει στα λαθη που εκανα και δεν τα επαναλαμβανω, για αυτο και το συγκεκριμενο που βλεπετε δεν το εχω κανει εγω, θυμομουν πολυ καλα πώς το ειχατε ζητησει".
Δεν ειναι δικη σου ευθυνη το οτι οι αλλες ειναι πιο χαλαρες και τους ξεφευγουν και καποια πραγματα. Και η αφεντικινα λογικο να χανει καποια σκηνικα και να σχηματιζει λαθος αποψη, ουτε αυτο ειναι δικη σου ευθυνη.
Ευθυνη δικη σου ειναι να προστατεψεις την πλευρα σου, οι αλλες δε σου ειναι τιποτα και πιθανοτατα να μην εκαναν το ιδιο για σενα.
Στο κομματι του αγχος λογω επιβλεψης, θα βελτιωνεσαι ολο και περισσοτερο λογω εμπειριας κι ας μην εχεις ξεπερασει την ανασφαλεια οταν καποιος σε παρατηρει για να σε κρινει. Θα μαθεις τη δουλεια τοσο καλα που θα παρεις και το μπουκαλι το κρασι. Η γυναικα αυτη το ξερει και το παραδεχτηκε οτι σε πρηζει και σου χαλαει την ψυχολογια, ειναι τοσο ντομπρα που θα το παραδεχτει εξισου αμεσα οταν καταλαβει οτι σου την ειπε για λαθος που δεν εγινε απο σενα.