αν δεν τουμπεκιαστεις, αν δε μαθεις να βαζεις νερο στο κρασι σουκαι αν δεν εισαι ειλικρινης η σχεση δεν ειναι σχεση αλλα θεατρο . η ζωη σου ειναι θεατρο κι εσυ ενας ανθρωπος χωρις ψυχη, ηδονιστης, ατομικιστης και συμφεροντολογος.
Printable View
αν δεν τουμπεκιαστεις, αν δε μαθεις να βαζεις νερο στο κρασι σουκαι αν δεν εισαι ειλικρινης η σχεση δεν ειναι σχεση αλλα θεατρο . η ζωη σου ειναι θεατρο κι εσυ ενας ανθρωπος χωρις ψυχη, ηδονιστης, ατομικιστης και συμφεροντολογος.
οκ οκ το καταλαβα....εχω αρχησει να φοβαμαι κιολας...[emoji4] [emoji4]
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
οχι ρ δεν καταλαβες. εσενα λεω εχω αρχησει να φωβαμαι για θυμο που βγαζεις. τεσπα πλακα εκανα[emoji4]
ασε μια ιδεα τγν πιρα...απο χθες...
Λοιπον σβησε την παραθεση σε παρακαλω δεν θελω να διαγραφεται ο χαρακτηρας μου εδω μεσα.............και πολλα ειπα. Κοιτα εχτες ημουν σε υποτροπη αλλα δεν θα 'θελες να ξερεις πως αισθανομουν. Μια χαρα εισαι εσυ γι'αυτο "φοβασαι".
ελα οκ πλακα εκανα. ξερω πως ησουν γιαυτο κ δεν ειπα κατι
Εμένα που με απάτησαν όλες τι να πω;
Σου ειπα να σβησεις την παραθεση και μ' εγραψες. Μπορει εγω να ημουν σε υποτροπη, ομως εχουν μια δοση αληθειας αυτα που λεω, ο κοσμος ειναι κακος και το μονο που ξερει να κανει ειναι να στη λεει γι'αυτο και μεσα μου εχω μαζεψει πολλα. Το πως τα εξεφρασα ειναι αλλο θεμα. Αλλα εχω περασει παρα πολλα και απο την ασθενεια και απο το στιγμα. Δηλαδη οταν με εκαναν περα λογω της αρρωστιας δεν ηταν κακοι; Η οταν μου εκαναν μπουλινγκ; Οταν υπαρχει τοσος ρατσισμος με τους παχυσαρκους, με ολους οσους εχουν προβλημα, οταν σε προσβαλλουν ολοι για πλακα με το παραμικρο κτλ; Οταν σε προδιδουν οι φιλοι γιατι δεν ηταν ποτε; Υπαρχει οντως πολλη κακια αλλα εγω τα ειπα λιγο πιο εντονα απο οτι ειναι.
παντος ρ παιδια ωρες ωρες σκευτωμαι οτι θελησα να ξεπερασω την καταθληψη κ θελησα να φτιαξω την ζωη μου κ τα σχετικα. κ αισθανωμαι σαν να μου λεει ο εαυτος μου... που πας ρ μαλακα...τι πας να κανεις? πρεπει να εισαι τρελος αν νομιζεις οτι θα μπορεσεις να να φτιαξεις την ζωη σου οπως θελεις...το ιδιο αισθανωμουν να μου λεει οταν ηθλα να βγω απο την καταθληψη. ωρες ωρες λεω εχει δικαιο. αν νομιζω οτι θα μνπορεσω να φτιαξω την ζωη μου. κ να την κανω καλυτερη αποτι ηταν στο παρελθον.