Originally Posted by
Natalia_sups
Δεν εννοουσα αυτο...δεν λεω οτι αυτο που με κουραζει (η αυτο που κουραζει εναν εσωστρεφη ανθρωπο εν πασει περιπτωσει) ειναι το οτι προσπαθω να μην δειξω το οτι δεν ειμαι κοινωνικη. Και χωρις να ζοριζομαι με το να υπεραναλυω το καθετι που κανω παλι χρειαζομαι ξεκουραση μονη μου μετα απο την κοινωνικη συναναστροφη. Αυτο που λες εχει να μου συμβει απο τα σχολικα χρονια ακομα. Τωρα μπορει να βγω, να λεω χαζομαρες, να γελαω, να διασκεδαζω, να μην σκαω για αυτο το πραγμα που λες καθολου και να μην φαινομαι καπως ουτε να το σκεφτομαι, αλλα και παλι....καποια στιγμη θελω την ΗΣΥΧΙΑ μου. Χρειαζομαι alone time, χρονο να βαλω τις σκεψεις μου σε ταξη, λιγο χρονο μονο με εμενα, για τον εαυτο μου, για την παρταρα μου, πως το λενε, λολ.
Σκεψου το λιγο. Μηπως ενα κομματι σου γουσταρει τον χρονο που περνας μονος σου με τον εαυτο σου;
Εγω πχ ξερω οτι ποτε δεν θα ειμαι ανθρωπος που θα εχει την χαλαροτητα του σπιτιου οπως λες εξω με παρεα. Δεν πιστευω πως ειναι θεμα ενσωματωσης, ειναι θεμα ανθρωπου, χαρακτηρα, προσωπικων προτιμησεων...κι εγω υπηρχαν στιγμες που αναρωτιομουν μα γιατι με πλακωνει ετσι η μοναξια; Αλλα εχω συνειδητοποιησει οτι τελικα ειναι επειδη εκτιμω την μοναχικοτητα.
Ειναι ομορφο να περνας ομορφα με παρεα αλλα καλο ειναι να ξερεις τον εαυτο σου και τα ορια του θεωρω και να εισαι ανετος με το ποιος εισαι και τι σου αρεσει και τι οχι...σκεψου το λιγο και αυτο...
Σε τι βαθμο ειναι η μοναξια σου επιλογη, η μαλλον καλυτερα πολλες μικρες επιλογες που κανεις; Μην βιαστεις να απαντησεις. Εχω κοψει κι εγω (μεταφορικα) φλεβα με τη μοναξια μου. Αλλα δες το και λιγο αλλιως...