Απλά καταλαβαίνω τη θέση σου.. Έχω βιώσει ανάλογο περιστατικό και δυστυχώς δεν ήταν καθόλου εύκολο.. Εγώ μπορώ να προτείνω να μαζέψουμε κάποιο ποσό ολοι εδώ, απο λίγα ο καθένας.... Ας φανούμε μια φορα άνθρωποι
Printable View
Σε ευχαριστώ αλλα δεν θα μπορούσα να το δεχτώ... Και αυτό που μου προσφέρεται εδώ αρκεί...πως μπορώ να σου στείλω μήνυμα; θα με ενδιέφερε να μάθω πως κατάφερες να ξεφύγεις
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Θα σου απαντήσω και εδώ δεν έχω θεμα... Δε ξέρω πως λειτουργεί με τα μηνύματα γιατί είναι γ πρώτη μου μερα..εμένα ο '' αντρας'' με έστειλε νοσοκομείο.. Με έκανε αγνώριστη . ευτυχώς την επόμενη κιολας μερα με φιλοξενισε ενα πολυ δικο μου άτομο αλλά ο τύπος δεν τα έβαλε κάτω. Με ενοχλούσε για μήνες..ήξερε που είχα παει να μεινω γιατι γνωριζε τις παρέες μου και ερχόταν κουλες ωρες και μου χτύπαγε κουδούνια και με απειλούσε κ με εβρισε.. Μετα ευτυχώς έφυγε απο την Αθήνα όπως έμαθα και ησυχασα... Εύχομαι σε σενα να είναι ακόμα πιο εύκολο.. Απλα όντως αν φύγεις πήγαινε στην αστυνομία.. Εγώ μετανιώνω που δεν πηγα..Εγω επιμένω στην βοήθεια όμως.. Άνθρωποι είμαστε ασε τις ντροπές... Θα ντραπω πολύ περισσότερο αν σε δούμε είδηση στις ειδήσεις και δε σε βοηθησαμε ενω μπορουσαμε..
Έχετε παιδιά μαζί; Έχει ψύχωση με το παιδί,φοβάμαι πολύ την αντίδραση του, το μετά... θα προσπαθήσω να κοιτάξω μήπως βρω κάποιο σπίτι που Δεν θα χρειαστεί να δώσω εγγύηση.... Γενικά είμαι πολύ αγχώδης και με έχει γονατίσει το άγχος μου....
Φυσικά θα πάω στην αστυνομία και θα κάνω και ασφαλιστικά μέτρα... Αλλά τι να το κάνω αν με βρει κάνει ότι κάνει και μετά μπει μέσα...
Εδω ενας γειτονας για δειγμα δεν εχει βρεθει να κανει καταγγελια!!
Το κλασικο "Αχ με ενοχλει να κακοποιουν γυναικες και παιδακια αλλα δε θελω να μπλεχτω με αστυνομιες και τετοια..."
"Ο γειτονας δερνει συστηματικα το σκυλο του και ειμαι τοσο καλουλα που στεναχωριεμαι, δειτε με, αλλα οχι δε θελω να μπλεχτω"
εμετος
Εμένα θα μου πεις;;; στη πολυκατοικία που εμένα τότε έμεναν και κάποιοι συγγενείς μου.. Οι κραυγές μ έδιναν και έπαιρναν μιας και με χτυπούσε πολύ ώρα μέχρι που έχασα τις αισθήσεις μου.. Θυμάμαι όμως πολυ καθαρά να φωνάζω βοήθεια.. Ξαφνικά κουφαθηκαν όλοι... Δεν εμφανίστηκε άνθρωπος ουτε για δείγμα...
Και από το κέντρο προστασίας μου συστήνουν να μην πάω στους γονείς μου... Όταν κάνω καταγγελία θα περάσει αυτόφωρο αν τον βρουν...Δεν Είναι ασφαλής κίνηση γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπει μέσα και δεν θα βγει.. Φοβάμαι να κάνω κάτι τέτοιο
Εισαι τυχερή που γλίτωσες!!! Όσο για τους ανθρώπους που υπάρχουν δίπλα μας.... ασχολίαστο....
Δε θελεις να πας στους γονεις σου, οκ.
Παρε το παιδι στα χερια και πηγαινε στο κεντρο προστασιας. Δε θα σε διωξουν, θα τσακιστουν να βρουν ξενωνα.
Απογοητεύτηκα όταν μίλησα στο τηλέφωνο με τα κέντρα της Αθήνας.... Δεν βρήκα λύση στο πρόβλημα μου.... Μου είπαν να κοιτάξω μήπως μπορέσω να μείνω σε κάποια φίλη/ φίλο... θα προσπαθήσω αρχικά να δω μήπως μπορέσω να ενοικιάσω κάποιο σπίτι για έναν μήνα και μετά να πάω στο κέντρο...
Και εγώ προσπάθησα αλλα δεν μπόρεσα...καο εγώ καινούργια είμαι
Αυτή την στιγμή δεν βρίσκομαι Αθήνα. Πρέπει να φύγω από εδώ,να έχω κλείσει ραντεβού με το κέντρο στην Αθήνα, να μου δώσουν παραπεμπτικα για τις εξετάσεις και μετά θα στείλουν τα χαρτιά μου στους ξενώνες να δουν αν υπάρχει διαθεσιμότητα.Αυτή είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω.... Συγκεκριμένα στο τηλέφωνο μια κυρία μου είπε: Πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία, δεν θέλω να σου πω πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε...
Μπορεις. Μολις το σημειωσει, κανε εντιτ
ωραια περναμε και σημερα :P
Το σημείωσα
Μου εστειλες μηνυμα ε; :P μην απαντησω σε αλλον :P
Ναι εγώ έστειλα
Εγραψα σε πμ στη φαντασια το email μου να σου το δωσει
Τέλεια! Θα σου στείλω
Σε παρακαλώ να πάρεις το παιδάκι σου και να φύγετε. Καλή δύναμη.
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
Η κοπελα δεν μπορει να παει να κανει ουτε τις εξετασεις γιατι δεν μπορει να βγει ποτε μονη της.
Επικοινωνουμε με μαιηλ.
Υπαρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ απο ολους αυτους που μενουν στην Αθηνα, που να θελει να βοηθησει?
Καλουληδες και βοηθητικουληδες ειμαστε ολοι εδω μεσα, αυτο το παιδακι και τη μανα του θελει καποιος να τους βοηθησει προσωρινα? Μεχρι να κανονισει το ζητημα του κεντρου και μετα την παραμονη στους γονεις της.
Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Κι εγω θα μπορουσα να βοηθησω οικονομικά αλλά δυστυχώς δεν μένω καν αθήνα. Αν ειναι ευκολο να κοινοποιηθεί κάποιος λογαριασμος ή να γινει κάποια κινηση τετοια θα ημουν προθυμη να βοηθήσω οικονομικά και θα το κάνω.
Εστάλη από SM-G3815 στο E-Psychology.gr Mobile App
Θελω να επικοινωνησω με την κοπέλα. Αν της ειναι ευκολο ας μ στειλει ενα μηνυμα.
Εστάλη από SM-G3815 στο E-Psychology.gr Mobile App
Σου εστειλα σε πμ τα email που επικοινωνουμε. Καληνυχτα, θα τα πουμε αυριο.