Δεν είμαι τόσο μοντέρνος όσο εσύ για να φοράω καλσόν. Για πρακτικούς λόγους θα σου πάρω ένα καφέ να είσαι καλοντυμένος όταν πηγαίνεις επίσκεψη... και να κρύβει και τα "ατυχήματα".
Printable View
Μ123,όταν βγεις το βιβλίο σου πες μου.
Μπορεί να μην έχω κ%λόχαρτο σπίτι ή να θέλω να το βάλω στο τζάκι.
Ρε σεις αν θελετε να φαγωθειτε καντε το με μηνυματα. Ο στοχος μας ειναι να ενθαρρυνουμε την κοπελα να κανει αυτο που χρειαζεται. Οποιος θελει να πει μια καλη κουβεντα ας την πει. Οι υπολοιποι ουστ! End of story.
Εγώ ότι είχα να πω το είπα.Τον τρόλλαρα όσο έπρεπε.Δεν σώζεται η κατάσταση του.
Φιλούμπες.
Ντια συγγνώμη από μένα τουλάχιστον που χάλασε το θέμα.
Να γραψω ενα on topic ή θα σας ενοχλησω????????
Εχεις πτυχιο ψυχολογιας αλλα δεν κανεις τοσα χρονια ψυχοθεραπεια παρα το ιστορικο σου? Και πρεπει και να παρεις την εγκριση της μαμας σου πρωτα ή κατι τετοιο? Δεν καταλαβα. Τελικα το ειπες στη μαμα σου? Θα ξεκινησεις οντως?
Καλησπέρα. :) το πτυχίο ψυχολογίας δεν κατάλαβα που κολλάει. Δεν πρέπει να πάρω καμιά έγκριση. Απλά θέλω βοήθεια στο οικονομικό κομμάτι. Αλλιώς θα προτιμούσα να κάνω μόνη μου την όλη δουλειά. Ναι εν τέλει το είπα. Είπε θα με βοηθήσει και ειμαι στο ψαξιμο. Πιο πολύ χαίρομαι που πήρα απόφαση να ξεκινήσω επιτέλους. Γιατί όλο μια λέω έτσι, μια αλλιώς . Αυτό είναι όλο.
Μα να μαι και εγώ που ενθαρρυνθηκα να το κάνω. 22 είμαι, όχι 50. Επίσης είχα κάνει μια αρχή πριν 2-3 χρόνια με ψυχολόγο, αλλά ήταν για 3 συνεδρίες αλλά αυτό είναι μεγάλη ιστορία. Επίσης εμπλέκονται πολλά, δεν είναι όλα τόσο απλά. Και γι αυτό τονίζω πως η χαρά μου είναι ότι το πήρα απόφαση να κάνω το βήμα αυτό..
Πριν δυό-τρία χρόνια δεν πιανότανε για αρχή ώστε να πεις "από τα 19~20 μου προσπαθώ να ξεκινήσω" και αντί αυτού λες "από τα 15" που χειροτέρεψες και προστέθηκαν στα συμπτώματα σου οι εναλλαγές διάθεσης; Στα 19~20 είχες πιο πολύ θάρρος από ότι στα 22;
Σπουδαία σχολή! Πως το βλέπεις; Θα είναι ανοιχτό το συγκεκριμένο τμήμα σε 2-3 χρόνια; Ρωτάω επειδή προσωπικά περιμένω να πατώσουν οι σχολές ψυχολογίας φέτος σε ότι αφορά εισακτέους.
Π.χ. όσοι λένε ψέματα; Αυτοί θα έπρεπε να ντρέπονται κατά τη γνώμη σου;
ντια; Κάτι σε ρώτησε η συναδελφοφιλενάδα σου... Δεν θα απαντήσεις;
Μην απολογείσαι KaterinaP. Το ότι σπουδάζεις ψυχολογία είναι βέβαια ένας λόγος να νιώθεις ενοχικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ φταίς για όλα. Πάρε για παράδειγμα το γεγονός ότι από το Harvard αποφοίτησε ο George W. Bush (https://en.wikipedia.org/wiki/George_W._Bush).
... Δεν το λες δα και διαφήμιση αυτό για το Harvard.
[QUOTE=M87;687252]ντια; Κάτι σε ρώτησε η συναδελφοφιλενάδα σου... Δεν θα απαντήσεις;
Εσυ δεν θα απαντησεις;
Προσωπικα δεν ειμαι ψυχολογος(ακομα) ουτε ψυχιατρος... εσυ που εισαι κατα τι θες εδω?
Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App
Παιζει να φτιαχνεσαι με το να εισαι αντιπαθητικος ε;Φαινεται οτι διαφωνεις απλα για να διαφωνεις και δεν ειναι ωραιο.Επισης δεν ειναι ωραιο σε μια κοντρα να χρησιμοποιεις παιδικες και γελοιες εκφρασεις σε στυλ,θα σκισεις κανα καλσον,θα στο παρω καφε κλπ ...Πολυ κακο χιουμορ αδερφε.Το οτι δεν τα πας καλα με τους ψυχολογους φαινεται,αφου ολα σου τα θεματα ειναι αλυτα..Δε θα ψαχνοσουν αλλιως εδω να τσακωθεις...Φιλικα παντα..
Γιατι εσυ λες κατι ουσιαστικο??
Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App
Μόνο για το υφάκι μου μπορείς να σχολιάσεις. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ. Ούτε και σχολίασες το υφάκι π.χ. του WhyAlwaysMe το οποίο με τα δικά σου μέτρα και σταθμά σου κάνει για φυσιολογικό.
Αν θες να ανοίξεις διάλογο μαζί μου θα πρέπει να δεσμευτείς στην αρχή του quid pro quo. Δεν θα δέχομαι μόνο ερωτήσεις. Θα κάνω κιόλας. Αν έχεις τα προαπαιτούμενα προκειμένου να πραγματοποιήσεις μια τέτοια δέσμευση, δέχομαι να ερωτηθώ πρώτος και να απαντήσω. Η σειρά θα πηγαίνει εναλλάξ (όχι δεκαπέντε ερωτήσεις ο ένας και δεκαπέντε ο άλλος). Ότι δεν θίξεις θα θεωρήσω αυτομάτως ότι το δέχεσαι.
Καλή συνέχεια.