Κλαιω χαχαχα
Printable View
Αυτό που αναφέρεις τώρα, διατύπωσα και εγώ στο μήνυμά μου, απλά ίσως να μην το διατύπωσα ορθά. Θέλεις έναν άντρα, ο οποίος να είναι τόσο ώριμος, όχι τόσο στην ηλικία, όσο στο πνεύμα, στην ψυχή και στο μυαλό, όπως εσύ. Θέλεις να μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του και όχι να λές εσύ Α και εκείνος Β. Ακόμη και οι τρόποι του, όπως αναφέρεις και εσύ, το να είναι καλοί, προϋποθέτει, ωριμότητα και αυτό πιστεύω ψάχνεις στον άντρα. Όμως και πάλι, σου ξαναλέω, πως δύσκολα θα τα βρείς αυτά, στους συνομηλίκους σου. Όχι, πως δεν υπάρχουν. Μπορεί και μικρότεροι από εσένα, να είναι εξίσου ώριμοι, αλλά θέλει ψάξιμο. Οι φίλες σου, προφανώς, δεν ενδιαφέρονται γι'αυτά, απλά θέλουν να περνάνε καλά, χωρίς να τα υπολογίζουν ωριμότητα, τρόπους κλπ. Δεν είναι κακό, απλά εσύ είσαι διαφορετικός άνθρωπος και όπως όλοι οι διαφορετικοί άνθρωποι, έτσι και εσύ, δυσκολεύονται να βρούν, μια σχέση, που να τους "καλύπτει".
Παω στοιχημα οτι η miliva ειναι σαν μια περιπτωση που μου εχει τυχει. Φαινομενικα συνεσταλμενη, δινει εξαρχης την εντυπωση οτι ειναι κοριτσι της σχεσης, οτι δεν ειναι της αρπαχτης κτλ κτλ. Αλλα οπως λεει και η ιδια δεν εχει κανενα προβλημα στη συλλογη εμπειριων και αρπαχτων και αυτο το καταλαβαινει ο αλλος απι το πρωτο δευτερο ραντεβου. Οποτε η θα εχει απεναντι της εναν πηδηκουλα που θα σκεφτει καλα οκ οτι πεις μωρο μου, που θα της ριξει 1-2 και θα την κανει, η καποιον που την προσεγγιζει για κατι ποιο σοβαρο, πιο σεμνο λογω της πρωτης σοβαρης εντυπωσης, και μολις καταλαβει οτι η miliva ψαχνει εμπειριες, γιατι θα το καταλαβει και του κατσει απο τη πρωτη δευτερη βραδια, θα του δημιουργησει μια αντιφαση, μια ανασφαλεια και δεν θα τη παρει σοβαρα.
Ετσι η ομορφη miliva μας μπορει ευκολα να βρει το πηδημα, αλλα οχι την σχεση.
Με προκαλεις...
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΗ?
Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι δν ξέρω αν θέλω ν αναφερθώ σ αυτό το θέμα γτ είναι ένα θέμα π με αγχώνει κ π με στεναχωρεί..όμως αφού άνοιξα κουβέντα γ το στοματικό κ η συζήτηση πήγε κ στο σεξ ..θ ήθελα ν ζητήσω τη γνώμη σας κ σ αυτό...Όπως έχω πει σεξ πρώτη φορά έκανα στα 19 με τη σχέση μ....η πρώτη μ απόπειρα όμως γ σεξ είχε γίνει λίγο πιο πριν..Με έναν παλιό μ συμμαθητή, το διάστημα που μόλις τα είχα φτιάξει με τον πρώην μου...(,ήμουν δλδ στην αρχη της σχέσης μου) ( ο οποίος είχε σχέση κ εκείνος και με φλέρταρε...μου άρεσε κ μένα..ήξερα ότι δεν θα μπορούσαμε ν έχουμε κτ πιο σοβαρό αλλά δν μ ένοιαζε ήθελα απλώς να δοκιμάσω ν κάνω κτ μαζί του..) έτσι κ έγινε..κ εκεί στις αγκαλιές κ στα φιλιά με τον παλιό μου συμμαθητή (κ ενώ ήμασταν κ οι δύο σ σχέση) μ πρότεινε ν κάνουμε σεξ αν ήθελα...προσπάθησε να μπει κόλλησα και δεν τον άφησα..( γενικώς όλο αυτό μ φαινόταν λάθος...συν του ότι είχα κ ένα φόβο γ τη διείσδυση) εγώ παρθένα στην αρχή της πρώτης μου σχέσης , εκείνος με γκόμενα.......(!!!)..δεν το συνεχίσαμε..δεν με πίεσε..μου είπε ότι ίσως ακόμα να μην είμαι έτοιμη ....μείναμε στα προκαταρκτικά..κ αυτό ήταν όλο...
Ρε κοπελια συγνωμη κιολας αλλα διαβαζοντας θεματα σου συμπεραινω απο δικα σου λογια οτι:
Ζηλευεις τις φιλες
Σε εξιταρει το σεξ και θελεις να μαζευεις εμπειριες
Δεν σου αρεσει να κανεις στοματικό με προφυλακτικο
Ξεκινας μια σχεση και ταυτοχρονως πας για μια αρπαχτη για την εμπειρια
Ολοι οι αντρες σου φαινοται λιγοι και εχεις πλασει στο μυαλο σου ενα απολυτο αρσενικο που θα το ψαχνεις μεσω εμπειριων και στανταρ δεν θα το βρεις.
Ολο αυτο παλιοτερα η γενια μου το χαρακτηριζε με μια λεξουλα, μαντεψε την.
Ρε συ savatage δικα της λογια γραφω. Κανει αθελα της κινησεις, σκεψεις, πραξεις, που βγαζουν εξω κατι αλλο απο αυτο που υποτιθεται επιδιωκει.
Αυτο κανει μπαμ οταν θα τη γνωρισεις απο κοντα.
Εχω και μια ξαδερφη χρυσο κοριτσι 35 χρονων τη ξερω σαν αδερφη μου και το μεγαλο της παραπανο ειναι οτι δεν βρισκει μια σχεση, ολοι μονο πηδημα θελουν, ενω η ιδια ειναι αυτη που τους απωθει και παιζει με 15 στο μεσεντζερ.
Τη miliva τη φοβαμαι οτι θα ερωτευθει πολυ καποιον με ασχημη καταληξη. Την ελκυουν και ερωτικα οι κατα πολυ μεγαλυτεροι, μου μυριζει μπαρουτι η φαση.
Οι πιθανοτητες να εχεις ασχημη καταληξη οταν ερωτευτεις πολυ, ισχυουν για ολους μας :) Ανεξαιρετως.
Ειχα μια γνωστη που παραπονιοταν ΣΥΝΕΧΕΙΑ οτι δεν τη θελουν για σχεση.. Αν εβλεπες ΓΡΑΠΤΩΣ τη γκρινια της, θα νομιζες οτι ειναι κανενα κακομοιρουλι γλυκουλι κοριτσακι και τα κτηνη οι αντρες της ηλικιας της την εκμεταλλευονται για το πηδημα.
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
Αυτη η κοπελα στα 21 ειχε ηδη κανει 2 πλαστικες στο προσωπο, μια εκ των 2 ηταν το ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΧΕΙΛΙΩΝ(που παραπεμπει σε.. τι ακριβως?? :PP), στο fb ολη μερα εβαζε φωτογραφιες με ντεκολτε και duckface και γενικα το προφιλ που εβγαζε ηταν παντα "Ειμαι για μια και εξω!"
Περιττο να σου πω οτι την ειχε παρει σχεδον ολο το Πανεπιστημιο... αυτη βεβαια επεμενε οτι μπουχουχουυυυυυυυ δεν τη θελουν για σχεση. Βεβαια σε δευτερη αναλυση παραδεχοταν οτι καθεται σε ολους γιατι "Αχ δεν μπορω να τους πω οχι".
Επιβεβαιωση και αποδοχη εψαχνε, αλλα με τον τροπο που το κανει, δε θα βρει σχεση!
Η Μιλιβα ξαναλεω εχει ΜΗΔΑΜΙΝΗ εμπειρια και απο σχεσεις ΚΑΙ σεξουαλικη. Αν ηταν οντως ξεκωλο που ψαχνεται μονο για εμπειριες, θα μπορουσε να τις εχει ηδη αυτες τις σεξουαλικες εμπειριες, το μονο ευκολο ειναι.
Θα συμφωνησω μαζι σου.....δεν ταυτιζομαι με αυτο που γραφεις....
Τωρα αν ο τζορτζ λεει οτι εκ πρωτης οψης μοιαζω συνεσταλμενη αλλα συμπεριφερομαι με τροπο που στους αντρες παραπεμπει αλλου...
Δεν ξερω...αλλα εχω χασει το μπουσουλα λιγο..
Αλλα λετε και αλλα θελετε εσεις οι αντρες...γτ μπορει να λετε οτι θελετε κοπελες σεμνες κ σοβαρες...αλλα φτιαχνεστε μονο αν η αλλη μοιαζει χαλαρη κ ετοιμη για ολα....εξου που οι περισσοτεροι πατε και πεφτετε σε κοπελες σαν αυτη που περιεγραψε ο/η savatage απο πανω....γτ αυτες σας γυαλιζουν... γτ αν εγω πχ βγω ραντεβου μαζι σου και σου αρχισω τα "εγω ειμαι σοβαρη κοπελα" "εγω δεν κανω τιποτα αν δεν σιγουρευτουμε οτι εχουμε σχεση" "εγω δεν ειμαι της φασης..." μαντεψε???..θα φυγεις κ θα εξαφανιστεις πιο γρηγορα πρωτος εσυ.....
Ειμαι μονο 21...νομιζεις οτι με αυτα που μου εχουν συμβει στο παρελθον μου οτι εχω την αυτοπεποιθηση και τη σιγουρια οτι αυτος που με προσεγγιζει νοιαζεται γ μενα κ με θελει για σχεση....???
Κανεις λαθος..δεν εχω εμπιστοσυνη ουτε στον χ,ψ που για λογους αγνωστους αποφασισε τη δεδομενη στιγμη να φλερταρει εμενα......
Αλλα το ακομα χειροτερο...δεν εχω εμπιστοσυνη ουτε σε μενα οτι μπορω να τραβηξω καποιον που θα νοιαζεται...γτ εχω απογοητευτει....
Κ αυτο γτ το αν θα κανετε σχεση ειναι στο χερι σας και μονο.....βλεπετε καποια και αμεσως την εχετε προδικασει....πηδημα ή σχεση?? Σε ποια κατηγορια παει?? ....και οοοοχιιι η διακριση δεν γντ με τη σκεψη " οχι μωρε αυτη φαινεται τσουλα..κοιτα πως ντυνεται και πως συμπεριφερεται " .....
Αλλα η διακριση γντ με βαση "αυτη εχω ερωτευτει κ θελω περισσοτερο και θα τη κηνυγησω γ σχεση και οχι την αλλη" λογικο ειναι δεν λεω......
Κ ετσι μπορει να βρισκομαι απεναντι σε καποιον ...και να ειμαι φλου γτ δν ξερω που θα καταληξει...κ επδ ειμαι μικρη κ θελω να ζησω καποια πραγματα..σκεφτομαι "αντε παμε να δουμε κ οπου βγει..." φαση ή σχεση....οτι προκυψει......
Τεσπα δεν ξερω....δν ξερω αν μπορειτε να βρειτε τη λυση σε αυτο γτ δεν με γνωριζετε ουτε ξερετε γενικα πως συμπεριφερομαι και αν ευθυνεται κτ αλλο που κανω λαθος.....
(Μαλλον savatage η κοπελα που ανεφερεσαι συμπεριφερεται ετσι διοτι καποιος της διδαξε οτι οι αντρες τετοιες θελουν...και μπορει να φρικαρει επδ βλεπει οτι δν πιανει το κολπο οπως θα επρεπε).......κ δν νμζ οτι φταιει η ιδια...σμρ αν εισαι 16 κ δν εχεις κανει σεξ σε λενε μυξοπαρθενα..στη τηλεοραση οι αντρες γ γυναικες τους εχουν τη σεμνη χαμηλοβλεπουσα και τη κερατωνουν με μια που συμπεριφερεται σαν ξεκωλο...ποιος φταιει μετα..??....
Βρε παιδιά, πως κάνετε έτσι; Είναι λογικό, η Milliva, στην ηλικία που βρίσκεται, να θέλει κάτι παραπάνω από τα αγόρια. Θέλει και το σοβαρό, θέλει και τις εμπειρίες και απ'ότι καταλαβαίνω, είναι σε τέλμα, τι από τα δύο να επιλέξει, το σώμα της ή το συναίσθημά της; Και κάπου εδώ, είναι που μπαίνει ο κοινωνικός της περίγυρος. Πολλοί από εμάς, έχουμε φθονεύσει, άλλους, που θεωρούμε πως είναι καλύτεροι από εμάς. Η Μilliva, αδυνατεί να μην πάει μαζί με το "ρεύμα". Το πρόβλημα είναι, πως είναι αρκετά ώριμη, για το ρεύμα. Όπως προανέφερα παραπάνω, η γενιά της Milliva, στην οποία ανήκω και εγώ, δεν θέλει τις κοπέλες να είναι ώριμες με άποψη (όχι να είναι ηλίθιες, άλλο εννοώ), εννοώ να μην δυσκολευτεί ένας άντρας, να καταλάβει τον ψυχικό κόσμο της κοπέλας. Αυτό που θέλει ο άντρας, σε αυτές τις ηλικίες, είναι να δει πρόθυμη την κοπέλα, για σεξ. Από εκεί και πέρα, όλα έχουν τελειώσει. Όμως η Milliva, δείχνει μια ανωτερότητα και μια ωριμότητα, που φοβίζει τους περισσότερους άντρες, αυτής της ηλικίας. Και όλα αυτά, γιατί εμείς οι άνθρωποι, ψάχνουμε το εύκολο και απορρίπτουμε το δύσκολο. Ελπίζω, να έγινα κατανοητός...
Στην ηλικία που είσαι όλα είναι καλά στην ηλικία που είμαι έχουμε κόμπλεξ δηλαδή εγώ την πέφτω σε μία κοπέλα τριάντα χρόνια από το δημοτικό τώρα αυτή είναι δικηγόρος κι εγώ αγρότης ντρέπομαι να της μιλάω τη λατρεύω όμως άλλο το ένα άλλο το άλλο
Σου γραψε μια παρα πολυ ωραια απάντηση η Ναταλία σε άλλο θέμα με την οποία συμφωνώ απόλυτα και λόγω χρόνου δεν σου έγραψα νωρίτερα.
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά από όσο σε έχω καταλάβει είσαι συναισθηματική, ίσως και λίγο ντροπαλή ή συνεσταλμένη με τους άντρες και δεν πιστεύω καθόλου πως ζητάς απλώς εμπειρίες οτι να ναι. Θες να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα να το γευτείς ολόκληρο κι όπου βγάλει. Νομίζω οτι βαθιά μέσα σου θα ήσουν χαρούμενη αν ήξερες οτι μπορούσες να βρεις έναν μόνο άντρα και να μείνεις για πάντα μαζί του χωρίς να χρειαστεί να ψάξεις τίποτα άλλο.
Νομίζω οτι εσύ πρώτη κρίνεις τον εαυτό σου ως μυξοπαρθένα, ρομαντική κι όλα αυτά τα ωραία ακριβώς επειδή αναγνωρίζεις αυτές σου τις επιθυμίες. Κι επειδή σε κρίνεις προσπαθείς να παρουσιάσεις στους άλλους μια άλλη εικόνα που δεν είσαι. Το παίζεις άνετη ενώ δεν είσαι, το παίζεις σουπερ κουλ κι ότι θες εμπειρίες κτλ κι όλα αυτά μπερδεύουν τους άλλους. Γιαυτό ακους αυτά τα αντιφατικά σχόλια.
Λες "δεν θέλω να είμαι πολυ δύσκολη", τι σημαίνει αυτό; Να είσαι όσο δύσκολη σου βγαίνει κι όπως νιώθεις!!! έχεις κολλήσει υπερβολικά πολύ με τα ταμπελάκια του τι είσαι και ξεχνάς τι νιώθεις! Έχεις μπερδευτεί και η ίδια και ξεχνάς ποια είσαι γιατί σκέφτεσαι πάρα πολύ τι αρέσει στους άλλους να είσαι. Είναι σα να είσαι σε ένα συνεχή αγώνα να πιάσεις τον παλμό των αντρών, τι τους αρέσει, πιο στυλ προτιμάνε, αν θέλουν τις εύκολες ή τις λίγο πιο δύσκολες ή τις έτσι ή τις αλλιώς και χάνεις τον εαυτό σου με όλο αυτό το ψάξιμο! Η Μιλίβα που είναι να πει κι εκεινη τι θέλει;
Στα λεω εκ πείρας αυτά, πέρασα χρόνια με την μάσκα της άνετης ενώ η ψυχή μου από μέσα ούρλιαζε! Σταμάτα να σκέφτεσαι τι θέλουν κι άρχισε να είσαι αυτό που είσαι χωρίς να σε νοιάζει πως θα σε χαρακτηρίσουν. Μπορεί να γουστάρεις να είσαι ρομαντική, τι κακό έχει αυτό; Όταν θα το κάνεις θα νιώσεις τέτοια απελευθέρωση που δεν θα το πιστεύεις.
Μα ακριβως επειδη θελει να δειχνει ευκολη δεν την θελουν οι αντρες. Οι αντρες θελουν τις δυσκολες. Και εκτος απο αυτο εχουμε μυαλο οι γυναικες, δεν εχουμε μονο απο το αλλο που ειπες. Νιωθω οτι προσβαλλεις τις γυναικες μ'αυτο. Οι αντρες πολλες φορες ειναι παρτακηδες και κανουν μια σχεση μονο για το σεξ, δεν το λεω εγω, το λενε οι ιδιοι αν και εγω πιστευω οτι κανουν σχεσεις επειδη ερωτευονται και απατουν για το σεξ, οποτε πιστευω κολπο ειναι και αυτο των αντρων για να μην τους εχουμε δεδομενους.
Το οτι η γνωμη σου μου φαινεται εξωπραγματικα αστοχη και κουφη και το εκφραζω δεν σημαινει οτι το κανω για να σε υποτιμησω. Αλλο το "λες βλακεια" και αλλο το "εισαι βλακας". Δεν εγραψα τιποτα πουθενα προσωπικα για εσενα και με συγχωρεις αμα σου χτυπησε χορδη σαν να σε προσεβαλα προσωπικα. Ωστοσο δεν παιρνω πισω το οτι λες τις μεγαλυτερες κουταμαρες που εχω διαβασει. Αλλο το κρινω την γνωμη σου και αλλο το κρινω εσενα. Ολοι οι ανθρωποι κανουν λαθη, συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες. Οποτε μη παιρνεις και την δικια μου σαχλη εκφραση συγχυσης και αποριας ως προς την γνωμη σου σαν προσωπικη κριτικη για το προσωπο σου. Αυτην την κρατησα για τον εαυτο μου και δεν υπαρχει λογος να εχει και σημασια για εσενα. Κλαιν ποια ειμαι δηλαδη; Μια χαζη στο ιντερνετ. Φιλικα :)
Δεν θα δωσω τροφη στον καθε χλεμπουρα να με κρινει εδω απαντωντας σου, Ναταλια. Επιπλεον οταν λες οτι καποιος λεει πραγματα χαζα λες τον ιδιο χαζο, δεν πιστευω στις κουταμαρες που λενε οι ψυχολογοι. Εξαλλου γιατι λεω κουφα; Και που το ξερεις οτι δεν πιστευεις εσυ κουφα πραγματα;
Ναταλάκι μου άκου λίγο το λουλούδι απλά εστιάζει σε λάθος πράγματα δεν έχει άλλο πρόβλημα κ τις είπαν οι γιατροί τη διάγνωση αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι και μία συμβουλή που έχω να σου δώσω ο θεός στα έδωσε όλα ομορφιά μυαλό σπουδές ικανότητες τα πάντα μπορείς να εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις σου κ να κανεισ τα πάντα μπορεί και να αποτύχεις μπορεί χίλια δυο ποτέ μην παψεισ να εκτιμασ ότι έχεις από υλικά αγαθά μέχρι ανθρώπους όπως είσαι εσύ σπουδαία έτσι είναι κι αυτοί απλά προχωράνε αυτοί με τα εφόδια
................
Δεν είναι έτσι το Ναταλάκι μας τα έχει όλα κ απλά ίσως δεν τα εκτιμάει κ ξεσπάει κατά τα άλλα κι εγώ λέω κουφά αλλά δε με λένε τίποτα οπότε να προσέχεις κι εσύ λίγο εγώ βλέπεις αόρατος είμαι εδώ μέσα μόνος μου μιλάω δεν έχω πρόβλημα είναι κάτι κι αυτό
Αν ειναι να τα εχω ολα για τα ματια αυτης της κοινωνιας, οχι, δεν τα εχω, αλλα εγω μεσα μου μπορει να ξερω οτι εχω παραπανω πραγματα απο το Ναταλακι γιατι αυτη ακριβως η κοινωνια που την ανεβαζει μπαζει απο παντου! Συνεπως με ενδιαφερει η γνωμη η δικη μου αλλα με ενοχλει που ζω σε μια τετοια κοινωνια που ανεβαζει ολο τετοια ατομα ενω εμενα με ριχνει.
Εσυ εισαι αγενεσταστη, εγω σου μιλησα υπερβολικα ευγενικα στα τελευταια μηνυματα και σε κανενα μηνυμα δεν σε χαρακτηρισα οπως χαρακτηρισες εσυ εμενα, ουτε τετοια πικροχολα σχολια οπως αυτο εκανα. Δεν σου μαθανε να δεχεσαι μια συγνωμη; Και τι σου ειπα στην τελικη, οτι διαφωνω μαζι σου και μου φαινονται κουφα και λαθος τα οσα ειπες. ΔΕΝ σε υποτιμησα ΟΥΤΕ ειπα οτι εισαι τρελη, εσυ μυγιαστηκες πιθανοτατα επειδη σου εχει τυχει να σε κανουν καποιοι ανθρωποι να νιωσεις ασχημα και πλεον το παραμικρο σου χτυπαει χορδη.
Ειπα να δαγκωσω τη γλωσσα μου γιατι σε ειδα ευαισθητη και συμπασχω αλλα οχι κουκλιτσα μου...
Αλλα δεν θα κατσω να με κραζεις χωρις λογο ενω εχω προσπαθησει επανειλλημενα να απολογηθω για ενα ισως αποτυχημενο αστειο πανω στα λεγομενα σου που σε καμια περιπτωση δεν εκανα για να υποτιμησω η να κοροιδεψω εσενα. Αλλα απο τον τροπο που γραφεις το βλεπω οτι το τραβαει η ψυχουλα σου να εισαι θυμα, γουσταρεις.
Δεν εχω καμια ορεξη να σε θυματοποιησω, ουτε σε ξερω, απλα διαφωνω σε οσα λες στις γυναικες εδω μεσα πανω σε θεματα σχεσεων. Τι να κανουμε τωρα δηλαδη να πεθανουμε επειδη εχω διαφορετικη γνωμη απο εσενα; Μιλας για ελευθερια στο αλλο σου θεμα και οτι τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου. Ε γιατι να μην ειμαι ελευθερη να διαφωνω μαζι σου και να θεωρω υπερβολικα αστοχα τα οσα λες πανω σε θεματα σχεσεων; Ειδες που μας τα εμαθαν ολους στο σχολειο; Με θυμωνουν πολυ οσα λες γιατι καμια γυναικα που σεβεται τον εαυτο της δεν θα επρεπε να πιστευει τετοια πραγματα, ως γυναικα το παιρνω πατριωτικα ναι, μου βαραει και εμενα χορδη το να υπομενουν γυναικες αυτα που εσυ θεωρεις φυσιολογικα. Και να σου πω κατι; Αμα το παμε ετσι και υποθεσουμε πως οντως οσα ειπα υποτιμουν εσενα τοτε ας εφαρμοσουμε την θεωρια σου για τους αντρες και εδω: για να μη το παρεις πανω σου και να μη σε χασω απο συνομιλητρια το κανω βρε, επειδη σε παω πολυ! Αντιστοιχα κι εσυ για αυτο απαντας πικροχολα οσες συγνωμες και αν ζητησω (που κακως τις ζητησα γιατι δεν εκανα και τιποτα), επειδη με θαυμαζεις και για να μη παιρνω τα πανω μου πολυ και χασεις το φανταστικο μας διαλογο; Ετσι δεν λες οτι παει;
Αρκετα σου ξηγηθηκα η θες κι αλλα; Διαισθανομαι οτι θες κι αλλα, διεψευσε με.
Δεν ειμαι αγενεστατη! Ξερω πολυ καλα τι ειμαι. Θυμα με κανουν οι καταστασεις, οχι εγω. Δηλαδη να κατσω να υπομεινω κατι που ειπες για μενα χωρις να αντιδρασω; Και τι να την κανω τη συγγνωμη οταν μου εριξες την ψυχολογια; Οσο για τους αντρες κανε πρωτα σχεση με διαφορετικους τυπους αγοριων να δεις οτι υπαρχει ποικιλια και οτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι κανουν κολπα για να μας ριξουν ειτε στο κρεββατι ειτε σε σχεση και μετα πες μου!! Εγω προσωπικα δεν ξερω κανεναν να θαυμαζει την κοπελα του και να της το λεει, το αγορι μου ειναι τρελο για μενα μπορει να πιστευει οτι ειμαι θεα και απο την αλλη να μου λεει α, εισαι χοντρη, τι απο τα δυο πρεπει να πιστεψω; Γιατι να με λεει θεα εφοσον δεν θελει το σεξ απο εμενα; Γιατι να θελει να μεινει μαζι μου; Μιλαω με απτα παραδειγματα και οχι με θεωριες επειδη ετσι πιστευω εγω οτι ειναι! Μου το λεει κιολας, δεν σε ανεβαζω για να μην το παρεις πανω σου αυτο τι σημαινει, οτι με εχει βαρεθει γι'αυτο μου λεει τα αρνητικα; Αν εσυ δεν καταλαβαινεις, δεν φταιω εγω, και δεν ηθελα να ειμαι επιθετικη μαζι σου, εσυ με εκανες!
Κι εσυ ρς ελις τι γραφεις στο ξεκαρφωτο τη μαλακια σου πανω που ηρεμησαμε και ανοιγει ξανα ενα θεμα που ειχε κλεισει; Με νυχια και με δοντια κρατιομουν μην ανοιξω το στομα μου. Αμα ξαναπεις οτι τα εχω ολα δεν ξερω τι θα γινει. Δεν ξερω τι σκατα φανταζεσαι οτι ειμαι η εχω αλλα αυτη ειναι η δικια σου φαντασιωση, σταματα να με εξιδανικευεις αυθαιρετα, δεν με ξερεις, δεν ξερεις τι εχω και τι δεν εχω, στο επιτρεπω. Ελεος οχι αλλο καρβουνο.