Άμα την αναλάβεις να μου πεις να επιθεωρησουμε στο τέλος
Printable View
Άμα την αναλάβεις να μου πεις να επιθεωρησουμε στο τέλος
arntaben άντε έλα αν θες στα αλήθεια.!
Αρταμπεν Θα την αναλάβεις κ μετά θα επιθεωρησουμε τη βελτίωση της
Αυτό το κλιπ είναι όλη η γυναικεία φύση
https://youtu.be/JLf9q36UsBk
Καλημερα, κανεις για τσατ; Βαριεμαι.
Και εγώ βρμ λίγο. Πώς πάει ή διατροφή σού;
Θά μπορούσες να πάς σέ διαιτολόγο.. πιστεύω ότι και άμα τα χάσεις θά τά ξανά πάρεις. Πρέπει να κόψεις να τρώς τό φαγητό με ευχαρίστηση..
Για πείτε κάτι;
Εγω θα επιθεωρησω σε καμια βδομαδα
Λουλουδι βελονισμο
Θα με εξετάσεις;
Λουλούδι πάρε κανένα φάρμακο από τό φαρμακείο,.για τό στομαχη. Σίγουρα θά υπάρχει.
Θενκς αλλα ειναι επικινδυνα δεν το ρισκαρω. Θα προσπαθησω να μην σκεφτομαι το φαγητο.
Να ξεδιπλωθεισ πρωτα κ μετα θα δουμε αν εγινεσ κουλ θα σου πω ξεδιπλωσου ελευθερα
Λουλούδι εγώ θά σού πρότεινα να κόψεις τό τσιμπολογιο μόνιμα, μετά δεν θά τά έχεις ανάγκη. Εγώ δεν τσιμπολογαω τίποτα για έναμιση μηνα μόνο φρούτα. Όχι αλήθεια. Είναι σάν την νηστεία πού με τόν καιρό δεν έχουμε ανάγκη από γαλακτοκομικά.. Δοκίμασε τό αυτό για μερικές μέρες, αλλά να μήν βαριέσαι και λες να θά φάω αυτό για να χορτάσω π.χ... γνώμη.μ
elis πρέπει, θά προσπαθήσω!
Εφόσον είμαι εγώ ο τσομπανοσ εδώ μη φοβάσαι ξεδιπλωσου τις βλακειεσ όλες εγώ τις λέω από τη στιγμή που είμαι εγώ εδώ δεν έχεις να φοβάσαι μην πεις βλακεία επίσης όταν μπήκαν μερικοί λέγανε που κ που κανένα σωστό κ τώρα το παίζουν ψυχολόγοι αυτό είναι εξέλιξη οπότε παλαιψε για τον εαυτό σου
Ευχαριστώ elis, απλά χρειάζεται χρόνο αυτό.
Δώσε στον εαυτό σου χρόνο κ βάλε στόχο στα δεκαοχτώ θα είμαι φοιτήτρια η θα βγω για δουλειά η θα είμαι φιτ η ότι θέλεις
Ευχαριστώ!
Κουκλα ειδα με τα ματια μου πεντε ατομα απο εκει που ηταν χαιβανια να πηγαινουν γυμναστηριο δυο χρονια κ μετα να μου ριχνουν ξυλο τεσσερα κοριτσια κι ενα αγορι το ποσο το ευχαριστηθηκα δε λεγεται ειμαι ευαισθητοσ παρολο που οσοι δε με ξερουν με λενε αναισθητο κ ψευτη δεν ειμαι απλα δε βλεπουν σε βαθοσ
Σκέφτηκα να πάω σέ ψυχολόγο θά βοηθήσει;
Να πας αν το θέλεις αλλά ταυτόχρονα να προσέχεις μη σε εκμεταλευεται κ δεν προχωρασ θα τον κρινεισ εκ του αποτελέσματος πάνω σου
Εγω παιδια τρωω τα παντα και δεν παχαινω γιαυτο εγω γινει στοχος απο τους γυρω μου (με την καλη εννοια)
Εγω αδυνατίζω πολύ δύσκολα τρώω λίγο και τρώω μόνο υγειηνα, γιατί;;;Μου λένε ότι έχω βάρια κόκαλα..
Να Μου πεις τό αποτέλεσμα μετά.
Γειά σού butterfly95 πάσχω από κοινωνική φοβία.
Είμαι 16..
Αν θες πήγαινε δες τό θέμα. Έχω φτιάξει!
Ασχετο! παντος πιστευω η αγοραφοβια ειναι χειροτερο απο την κοινωνικη φοβια δεν ξερω τι πιστευεται εσεις (αν και πιστευω καθε φοβια εχει την δικια της ιδιαιτεροτητα)
Γεια σου Ειρηνη!
Αντρεα νομιζω το ιδιο ειναι...