Συμφωνω αλλα αμα βρει μια ωριμη η μια που θα τον ερωτευτει και βιταμ να ειναι θα το εκτιμησει. Μην υποτιματε τις γυναικες.
Printable View
Παρτο αντιστροφα ....μια γυναικα σε στυλ βιταμ εντελως ...θα την εκτιμουσε ο αντρας...οχι απλα μια καλη....
μιαα εντελως αβουλη υποχωρητικη με μηδεν αυτοεκτιμηση κλαψιαρα που θα ζητιανευει ψιχουλα αγαπης απο τον αντρα και δεν θα σηκωνει κεφαλι .....
Πως να σε εκτιμησουν οι αλλοι...αν δεν εκτιμαε εσυ πρωτα τον εαυτο σου?
φιλε στην αρχη σε ηθελε γιαυτο ελεγε συνεχεια γλυκολογα και σε επερνε τηλ.χωρις λογο και αιτια.μολις ειδε οτι την αγαπας και εισαι κοντα της επαναπαυτηκε επιβεβαιωθηκε.στη πορεια στραβωσε το πραμα ξενερωσε.εσυ της ζητησες χωρισμο γιατι με το τροπο της εκει σε εφτασε ο καθενας στη θεση σου εκει θα εφτανε και εγω να ημουν αν εβλεπα οτι με γραφη θα τη χωριζα λογικο ειναι.αυτο ηθελε και αυτο περιμενε.ετσι εξηγητε και οτι δεν επεμενε στο τηλ.και το δεχτηκε με τη μια.οσο για το στεναχωριετε τα ακοθο βερεσε.το μ..νι της..
και μην περνης καθολου ορκο για το οτι δεν υπαρχει αλλος.ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος..μην ασχολησε καθολου πλεον καμενο χαρτι ειναι η υποθεση ακομα και αν γυρισει ετοιμασου για κερατο...αυτα ειναι εμπειριες μην κολλας προχωρα παρακατω δεν ειναι η μονη υπαρχουν χιλιαδες κοριτσια
Σε μενα πηγαινε η ερωτηση; Γιατι εγω υποστηριζω τις γυναικες!! Προσωπικα δεν αντεχω τους ανυποφορους, εκτιμω εναν αντρα βιταμ οσο τιποτα αλλο, και θεωρουμαι ωριμη, τωρα το τι κανουν οι αλλες δεν ξερω, αλλα αν κρινω βασει εμενα δεν ειναι κακο ο αλλος να ειναι πολυ καλος.
δυστηχως ετσι ειναι εκτιμαμε οτι δεν ειναι σιγουρο
δευτερο λαθος και τελιοτικο ηταν που της εστελες μηνυμα για το πως νοιωθεις και ηρθε αλλη μια επιβεβαιωση οτι σε εχει γραμενο.και επεισης για δευτερη φορα σιγουρευτικε οτι εισαι κατακαψουρης.το μηνυμα δεν θα της το εστελνες.
δεν πειραζει τωρα εγινε θα μαθεις σιγα σιγα..ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε..ακου και μενα το παππου
Νηματοθετη συμφωνω με το γιωργο...απλα της τελειωσε οσο σκληρο και αν ακουγεται...και θα μου πεις "μα τοσο ξαφνικα"; και θα σου απαντησω..ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ λες οτι 1 χρονο τα ειχατε απο τον οποιο οι 5-6 μηνες ηταν μελι ...δλδ οι αλλοι 6 μηνες ηταν το σταδιακο ξενερωμα...εκανε κοιλια το πραγμα ....εσυ ο ιδιος το λες ....
Μερικες φορες οι ανθρωποι λεμε μα πως γντ να μη με θελει πια??
Εεεε οταν καποιος βαριεται αυτο γντ σε βαθος χρονου ....δν ξυπναει στα καλα του καθουμενου και σ λεει βαρεθηκα ενω τη προηγουμενη ηταν πραγματι μεσα στη καψουρα...οποτε μαλλον εθελοτυφλουμε...
Λουλουδι αν εσενα σ αρεσει ο αντρας που ειναι υπο...δν εχει αυτοεκτιμηση και εγωισμο και τρεχει απο πισω σου χωρις να εχει ενα οριο τι να πω....
Μπορει να θες καποιον τετοιο γ να νιωθεις ασφαλεια......
Αλλο το βολεμα ομως και αλλο η εκτιμηση..............
..............εγω παντως δν θα τον ηθελα θα ξενερωνα πλ.....
Ρε παιδια ηρεμηστε δεν φταιει το παιδι πουθενα.....απλα η αλλη δεν ηταν ερωτευμενη μαζι του και τον επαιζε........απο ενα σημειο και μετα τουλαχιστον..........μπορει να τον ηθελε αλλα οχι πολυ, δεν ηταν ερωτευμενη δηλαδη.......αυτος δεν φταιει σε κατι, διαφωνω. Μην του ριχνουμε και ευθυνες απο πανω επειδη η αλλη δεν τον ερωτευτηκε.......
Μα δεν του εριξε κανενας ευθυνες......ολοι ειπαμε οτι η κοπελια βαρεθηκε καποια στιγμη και δν τον θελει αλλο...κ οτι δεν αξιζει να ασχολειται......
Οσο για τα βιταμ τα λεμε γενικως ειτε αντρες ειτε γυναικες
Εγώ δεν κατάλαβα, οι καβγάδες που είχατε ήταν συνήθως γιατί εσύ ένιωθες οτι είναι αδιάφορη; Κι εκείνη σε κατηγορούσε για καταπιεστικό;
Πάντως η κάθε σχέση έχει τους ρυθμούς της και πολλές φορές όταν το ζευγάρι δεν μπορεί να συντονιστεί στον ρυθμό, συμβαίνουν αυτά και καταλήγουν και οι δύο να νιώθουν αδικημένοι και πληγωμένοι.
Είναι φανερό ότι εσύ ζητούσες περισσότερα από αυτή την σχέση, μεγαλύτερη οικειότητα περισσότερη επαφή, εκείνη ίσως δεν ήταν έτοιμη για να κάνει αυτό το βήμα όποτε προφανώς θα ένιωθε πως την πιέζεις συνεχώς. Αυτό δεν σημαίνει πως έφταιγε κάποιος από τους δυο σας, απλά δεν είχατε τον ίδιο ρυθμό.
Ειδικά αν είχε πληγωθεί από παλιότερες σχέσεις της ίσως ήθελε να το πάει πιο χαλαρά, στην αρχή μπορεί και λόγω του ενθουσιασμού να έδειχνε πιο ανοιχτή και μετά που είδε οτι ακολουθείς κι εσύ να τρόμαξε και να ήθελε να μαζευτεί.
Τώρα το ότι θύμωσε με το μνμ σου δείχνει φυσικά ότι νιώθει κι εκείνη πληγωμένη και αδικημένη ίσως, μη ξεχνάμε ότι εσύ την χώρισες.
Αλλά λες οτι είναι μόνο 10 μέρες που χωρίσατε....οπότε θα σου λεγα να περιμένεις. Καλά έκανες και ανοίχτηκες και της είπες πως νιώθεις κι ας το πήρε πάνω της, τουλάχιστον ξαλάφρωσες, αλλά στο εξής μη κάνεις άλλη κίνηση. ¨Αφησε τη να ηρεμήσει και να ζητήσει εκείνη την επαφή. Αν όντως είναι όπως τα λέω, κάποια στιγμή θα επιστρέψει, αν δεν το κάνει σημαίνει οτι απλά βαρέθηκε ή υπάρχει άλλος.
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω πάντως. Της έδειξες πώς νιώθεις, άφησε τη να το επεξεργαστεί και να έρθει μόνη της αν θέλει.
δηλαδη αν συμβουλεψουμε καποιον και πουμε την αληθεια του τη λεω??πραγματικα οτι να νε καταλαβες...αφου αυτα που λεει εγω τα εζησα πριν δεκα εφτα χρονια και τα εζησα και για πολλα χρονια.και ειναι σαν να βλεπω το ιδιο εργο απτη αρχη με διαφορετικους ηθοποιους.εγω φταιω??σαν μην τον συμβουλεψω?
Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι δεν εκανε τιποτα λαθος το παιδι. Εστειλε μηνυμα, ετσι αισθανοταν, τωρα αν η αλλη δεν θελει η τον επαιζε δεν φταιει αυτος, καλα εκανε και το εστειλε, αυτο εννοουσα. Δεν ηταν δικη του ευθυνη που την εχασε, δεν μπορουσε να την κρατησει με τιποτα εφοσον δεν ηταν ερωτευμενη.
του ειπα οτι τη στιγμη που κοπελα τον εστειλε απτο τηλ.χωρις να δειξει κανενα απολυτως ενδιαφερον .π.χ γιατι χωρις χωριζουμε?εγω σε θελω η εστω να βγουμε να το συζητησουμε
ενω αυτη απλα το δεχτηκε.ετσι λοιπον δεν επρεπε να στελει το μηνυμα.ηταν λαθος.κατα αυτες της προυποθεσης παντα ειναι λαθος
Ναι αλλα θα μπορουσε να μην αντιδρουσε επειδη επαθε σοκ η επειδη θυμωσε γιατι τον ειχε δεδομενο και ηταν το παιχνιδακι της. Τελικα αποδειχθηκε οτι μαλλον δεν τον ηθελε ασχετα αν τον επαιζε η οχι. Γιατι της ανοιξε την καρδια του και αυτη αδιαφορησε. Εκτος και αν θελει να τον εκδικηθει, και αυτο παιζει.
Ενταξει, μπορει να ειναι κι ετσι, τι να πω.
Παιδια χαλαρωστε....λουλουδι αυτο το αν δεν εκτιμας εσυ πρωτα τον εαυτο σου πως θα σε εκτιμησουν οι αλλοι δεν πηγαινε στο νηματοθετη.... δεν ηταν μπηχτη απλα ξεφυγαμε λιγο και μιλουσα γενικα για τους ανθρωπους ειτε αντρες ειτε γυναικες....
αυτο που ηθελα να πω στο νηματοθετη τα ειπε καλυτερα απο μενα η ελισσαβετ..οτι δλδ δν υπηρχε συγχρονισμος.....αυτος φαινοταν ο δοτικος που ζητουσε περισσοτερα....οχι οτι εκανε λαθος ( αυτο το εχω ξαναπει)...αλλα επδ εκεινος ζητουσε πραγματα που εκεινη δεν ηταν ετοιμη να τα δωσει....
Οταν ο αλλος σου ζηταει πραγματα κ με το τροπο του σου δειχνει οτι θελει να τον νοιαζεσαι περισσοτερο ενω εσυ ακομα δεν εισαι ετοιμη ....και θες πιο χαλαρο τεμπο τοτε και καταπιεστικο θα τον δεις...και δεδομενο και οτι θες....
Τα λεω αυτα γτ τα εχω ζησει....ο πρωην μου στο τριτο ραντεβου μου ειπε σ αγαπω ( οχι πωσ δεν το πιστευε)....ηταν υπερ του δεοντος καλος...ειχε πεσει με τα μουτρα πανω μου ...μου ζητουσε απο τη δευτερη βδομαδα της σχεσης μας να του ανταποδωσω το σ αγαπω ενω εγω ημουν σε φαση " ηρεμησε και δωσε μου λιγο χρονο να δουμε πως θα παει αρχη ειναι ακομα "....... γενικως ειχα φρικαρει αντιδρουσα....τον εγραφα....με εκανε να νιωθω οτι πνιγομαι....και αυτο δν ειναι καθολου ωραιο......νταξει ετσι ενιωθε θα μου πειτε και ετσι συνπεριφεροταν ...εγω ομως που δεν μπορουσα να παω με το τεμπο του καταπιεζομουν....
Και για να αναλυσουμε και λιγο τη κατασταση και να σας ταρακουνησω λιγο για να πεσετε απο το ροζ συννεφακι ...το οτι καποιος στην αρχη της σχεσης πεφτει με τα μουτρα και συμπεριφερεται υπερ του δεοντος καλα δεν σημαινει οτι ειναι ο καλος, το θυμα......
Πισω απο αυτο το " γινομαι χαλι να με πατησεις" κρυβεται μια μεγαλη ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.....
Δλδ....συμπεριφερομαι σαν τελειος και καλος και γινομαι χαλί γιατι με αυτο το τροπο υποσυνειδητα απαιτω και απο σενα το ιδιο.........χαμηλη αυτοεκτιμηση και διψα για επιβεβαιωση....και αυτο το εχω διαβασει και το εχω ζησει..
ο πρωην μου : τοοοσο καλοοοος που με το τροπο του με υποχρεωνε .... μου εδινε παρα πολλα χωρις να του ζητησω και μετα απαιτουσε απο μενα τα αντιστοιχα ....και ενιωθα και μπιτς επδ ημουν στην αρχη και δν ενιωθα ετοιμη.....
Ποτε δεν μ εδωσε χρονο...αν ηθελε να ειναι τελειος ας ειναι!! Ομως επειδη το ηθελε εκεινος...!!!και οχι για να απαιτησει τα ιδια στον ιδιο βαθμο μετα απο μενα ....
Αλλα βεβαια παντα αυτα τα παιδια ειναι τα αγγελουδακια...τα θυματα...πολλες φορες ομως πισω απο αυτη την αυτοθυσια κρυβεται διψα γ επιβεβαιωση και χειραγωγηση του αλλου......
Γενικα μιλαω.....
Και εδω που τα λεμε μιας κ το εφερε η κουβεντα μια ηπια μορφη
θυματοποιησης διακρινω στος πρωτες γραμμες αυτου του νηματος.....
Διαφωνω απολυτα.......οποιος ειναι δοτικος συνηθως ειναι θυμα γιατι θελει πιο πολυ τον αλλον........εκτος αν ειναι και οι δυο δοτικοι οποτε εκει ειναι αμοιβαιο......δεν συμφωνω οτι οποιος ειναι πολυ καλος κρυβει κατι απο πισω, πολυ λαθος αντιληψη..........ακομα και να απαιτει τα ιδια ειναι γιατι το αξιζει........και αν εχει χαμηλη αυτοεκτιμηση ειναι γιατι οι κακοι μετρανε πιο πολυ.......αμα εισαι καλος σε λενε και μαλακα η οπως ειπες και εσυ το αντιθετο, οτι χειραγωγεις κτλ. Νομιζω οτι αυτα απλα ειναι μπουρδες, σορυ κιολας, και τα λενε οσοι ζηλευουν........γιατι το να ειναι ο αλλος καλος ειναι προσον και οχι ελαττωμα.......απλα στην εποχη μας μετραει πιο πολυ η πουστια.
οπως τα λες για μεγαλυτερη οικειοτητα, καλυτερη επαφη κτλ. ναι με κατηγορουσε καταπιεστικο. ας πουμε ειχε μια δυσκολη μερα ξεσπαγε σε μενα και οχι μονο μια φορα, ειχες δουλειες με ειχει γραμμενο, δεν εδειχνε ενδιαφερον για το τι κανω μεσα στη μερα τιποτα. Να σου δωσω να καταλαβεις αν ημουν κανενας πιο "μαγκας" θα μπορουσα να το παιζω σε διπλο ταμπλο με ανεση. Και διαφορα αλλα. Δε νομιζω οτι θα επιστρεψει ποτε λογω του εγωισμου της. Το οτι πιστευω μεσα μου οτι θα γυρισει ειναι μια παρηγορια για να νιωθω καλυτερα
το να ζητας ουσιαστικη επικοινωνια ειναι η σημαντικοτερη βαση για μια σχεση. Τα αυτονοητα ζητουσα και τα βασικα. Αν δεν ηταν σε θεση να προσφερει ουτε αυτα να μην το ξεκινουσε καν ή να χωριζε και να μην εμενε μαζι μου. Δηλαδη στο πρωτο μισο της σχεσης ηταν σωστη στην επικοινωνια και μετα ξαφνικα ηθελε κατι χαλαρο? Μου την λες με πλαγιο τροπο οτι παιζω το θυμα? :P
Εγω συμπεριφερομουν σωστα γιατι ετσι ειναι η ψυχοσυνθεση μου, δεν το κανω για να ειναι και οι αλλοι σωστοι απεναντι μου. Σε αυτη τη σχεση τα εδωσα ολα και δεν πηρα τπτ απο ενα σημειο και μετα ΧΩΡΙΣ να απαιτησω πραγματα. Και ξαναειπα σε προηγουμενες τοποθετησεις μου οτι τα οποια λαθη μου τα καταλαβαινα. Αυτος που κανει το θυμα δεν καταλαβαινεις απο λαθη! Και ειναι λαθος που λεω οτι ζητουσα καλυτερη επικοινωνια. Δεν το ζητουσα αλλα της το εκανα σε στυλ διαλογου σε φαση "γτ δεν μιλαμε οπως παλια"
Δικαιωμα σου να διαφωνεις μαζι μου.....ομως νομιζω δεν επιασες απολυτα το νοημα.....και το πας αλλου το θεμα......
Δεν λεω οτι οποιος το παιζει θυμα ειναι ο κακος.....ουτε τασσομαι υπερ της πουστιας και να βγαλω τους καλους σκαρτους...
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μερικες φορες ο καλος δεν ειναι το απολυτο θυμα και οτι ισως κ εν αγνοια του η συμπεριφορα του αυτη φερει μια ιδιοτελεια κατα βαθος....γι αυτο και φερει το τιτλο του καλου....
Ειναι στην ανθρωπινη φυση μας να εχουμε κινητρα ιδιοτελη...ως ανθρωποι θελουμε να παρουμε κ οχι μονο να δινουμε ...... ομως πολλες φορες ξεχναμε οτι ο καλος μπορει καταβαθος να ειναι απαιτητικος και να προσπαθει με αυτη του τη συμπεριφορα να υποχρεωσει τον αλλον για να παρει αυτο που αποζητα ο ιδιος...
Αυτο ομως δεν το βλεπουμε γτ βαζουμε το προσωπειο του αγνου και καλου...
Και τωρα θα ξεφυγω λιγο για να πιασεις το νοημα ...... ενας φιλανθρωπος ειναι φιλανθρωπος επδ αρεσκεται στο να κανει ευτυχισμενους τους αλλους και μονο....?? Ή επδ πισω απο τα ευγενικα αισθηματα προσφορας ικανοποιειται το εγω του δινοντας βοηθεια?
" θελω να σε βοηθησω οχι επδ θα σε κανει πιο γεματο αυτο εσενα αλλα επδ πιο πολυ θα γεμισει αυτο εμενα"
Ιδιοτελες κινητρο...και ειναι ενα με τη φυση μας ειναι λογικο...
Πυροβοληστε με το ξερω οτι γινομαι αναλυτικη σε σημειο αηδιας....
Οχι, δεν ειναι ετσι, ο καλος ειναι καλος γιατι ετσι του αρεσει, τωρα αν θελει να παρει ειναι αλλο θεμα, μπορει να το εχει αναγκη, αυτο δεν τον κανει λιγοτερο καλο η ιδιοτελη οπως λες.......αυτα ειναι ταμπελες και μονο.....ενας φιλανθρωπος ποτε δεν ειναι καλος γιατι αν ειναι πλουσιος εχει πατησει επι πτωματων και το παιζει καλος για να δειχθει.........δυσκολα να το κανει καποιος απο την καρδια του και ειναι αλλο πραγμα η σχεση.......στην σχεση αμα ο ενας μονο δινει τοτε υπαρχει προβλημα και δεν φταιει φυσικα αυτος που δινει αλλα ο αλλος που δεν δινει, γιατι η σχεση ειναι δοσιμο........τωρα εσυ οτι δεν εδινες καλα εκανες αφου ετσι ενιωθες αλλα θα τα βρεις μπροστα σου.....οταν δεν θα βρισκεις καποιον να κανεις σχεση μην πεις μετα ειχα την ευκαιρια και την αφησα γιατι ηθελα κατι πιο χαλαρο.......και μια φορα δικαιουσαι να κανεις λαθος, αν το επαναλαβεις ομως μετα θα εισαι υπευθυνη του εαυτου σου, προς το παρον εχεις ακομα ελπιδες για ευκαιριες.......
Ειναι σιγουρο πως δεν παιζοταν κατι με αλλον?Αν κ ολα αυτα δειχνουν οτι μαλλον οντως σε ειχε δεδομενο και ηξερε οτι παντα θα εισαι εκει για αυτην.Γιατι δεν αλλαζεις συμπεριφορα απο δω κ περα; Αν σου στειλει απαντα και εσυ αποτομα η δειξε ενα εαυτο που δεν το ξερει και εκει θα δεις αν οντως ενδιαφερθει..Αν παρει καιρος και δεν κανει κινηση ειναι χαμενη υποθεση..Αν θες τον αλλον οσο εγωισμο κ να εχεις καποια στιγμη λυγιζεις..
Ειναι φυσιολογικο να ζητας πραγματα απο τη σχεση σου γτ οι σχεσεις στηριζονται στο δουναι και λαβειν...πολλες φορες γινομαι πολυ γενικη και φιλοσοφω κ αναλυω αρκετα.. ολο αυτο που ειπα το ειπα περισσοτερο για το λουλουδι οτι δεν υπαρχουν καλοι και κακοι....θυματα και θυτες αλλα και οτι οι καλοι μπορει να μην τοσο καλοι παντα ουτε οι φαινομενικα κακοι τοσο κακοι....
Με συγχωρεις γιατι ξεφυγα και ειχε ως αποτελεσμα να προκαλεσω συγχυση ..... και δεν ηθελα γτ καταλαβαινω οτι δεν νιωθεις καλα απο το χωρισμο σου ....ασχετα απο το αν αυτο που εγραψα ειναι μια αληθεια για μενα για τη "καλοσυνη" γενικα.....
Πιστευω οπως σου ειπα και πριν οτι η κοπελα δεν ενδιαφερεται και τοσο....υπομονη και να ξερεις οτι ολα ειναι εμπειριες...καποια αλλη θα το εκτιμησει ....
ρε παιδια δεν ειμαι κανενα σιγανο ποταμακι κτλ. Σκεφτειτε οτι κοντινα μου προσωπα μου λενε οτι δεν εχουν συναντησει ανθρωπο με τοσο καλοσυνη. Ετσι ειμαι, ετσι γεννηθηκα, ετσι με μεγαλωσανε, ετσι με μαθανε. Δεν προσποιουμαι και ουτε το παιζω κατι που δεν ειμαι. Δεν με ξερετε για να κρινετε αλλα λεω την αληθεια.
Εγω σε πιστευω γιατι κι εγω ετσι ειμαι. Και να γινομαι κακια καμμια φορα ειναι γιατι ειμαι εξω απο τα ορια μου. Απλα ο κοσμος δεν εχει συνηθισει την καλοσυνη και οταν τη βρει την εκμεταλλευεται η δεν την πιστευει. Στην περιπτωση της πρωην σου το εκμεταλλευτηκε, στην περιπτωση της Μιλιβας δεν σε πιστευει.
Οκ παιδια δεν ξαναμιλαω.
Η αποχη μου απ τα social media χωρις να το εκανα γ αυτην πιστευετε μπορει να την κανει να παραξενευτει. Το εκανα κυριως για εμενα γτ πολλες φορες τσεκαρα το προφιλ της κτλ με αποτελεσμα να γινομαι χειροτερα. Κλασσικο μετα απο εναν χωρισμο :P Λαθος μεν αλλα..