Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Μισό λεπτό βρε παιδιά, γιατί κάπου κάνετε και εσείς λάθος. Συμφωνώ ξεκάθαρα με τον Numenor, και το ανέφερα και εγώ παραπάνω, αυτό το πράγμα. Εγώ ας πούμε, που συμμετείχα στο θέμα του Why, κανείς δεν ασχολήθηκε με εμένα, αφού συμμετείχα ξεκάθαρα στο θέμα του, χωρίς να πάρω θέση, στις μαλακίες του Μ87. Μόλις πλάκωσε ο Μ87, ήρθε ο Κύκνος και άλλοι κλπ., και άρχιζαν και τον έκραζαν, ενώ στην ουσία, αν δεν του δίνατε σημασία από την αρχή και είχατε ασχοληθεί, εξ αρχής με το θέμα, όπως εγώ, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ακόμη και να συνεχίζει να στέλνει μηνύματα, απλά μην απαντάτε. Μην τον βάζετε δηλαδή, σε ένα αέναο κύκλο, που μόλις πετάξει μια μαλακία, θα έρθουν 3 άτομα, να τον κράζουν. Το ξέρει αυτό, γι'αυτό και χαλάει θέματα. Το λάθος σας είναι, όπως είπα και παραπάνω, πως κάποιοι ασχολήθηκαν με το θέμα του Why και εκείνος, τσακωνόταν μόνο με τον Μ87, χωρίς να γίνεται ένας γόνιμος διάλογος. Απλά του κάνεις αναφορές και συνεχίζεις την συζήτηση, στο θέμα σου, χωρίς αυτόν και ας συμμετέχει με ανούσια μηνύματα. Είναι ξεκάθαρο, πως κάτι δεν πάει καλά με τον άνθρωπο και έχει πολλά, μα πάρα πολλά θεολογικά κενά. Οπότε όσο του δίνετε "δύναμη", τόσο εκείνος θα σας χαλάει τα θέματα. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός, αλλά δεν είναι μόνο πρόβλημα του Μ87, όταν 3 άτομα ή και περισσότεροι, ασχολούνται ξεκάθαρα, με το τι λέει ο Μ87.