-
πηγα ψυχολογο και επι του θεματος μου ειπε οτι τον πρωτο λογο στα φαρμακα τον εχει η γιατρος.
απλα μου ειπε οτι απο οσο με ξερει οτι στοχευει σε συναργασια με τη γιατρο να μεινω με ενα το πολυ φαρμακο και ισως και με κανενα.
μου ειπε πως εχει αλλη μια περιπτωση με ψυχωτικο ατομο που πλεον ειναι χωρις φαρμακα.
τωρα οσο εχει να κανει με την πορεια μου τις τελευταιες μερες σχεδον μια εβδομαδα συγκεκριμενα ειμαι πολυ καλα.βγαινω εξω δε με σταματαει τιποτα.παω για καφε, για δουλειες και ξεχνιεμαι.
τωρα βεβαια αν ρωτησω τον εαυτο μου αν με παρακολουθουν ακομα η απαντηση ειναι πως ναι με παρακολουθουν
νιωθω πολυ καλα
-
εχει ατομο με ψυχωση χωρις φαρμακα, μπου μου δινεις κουραγιο, υπαρχουν ελπιδες δηλαδη;
-
ετσι μου ειπε.οτι εχει τετοιο ατομο
θελω να πιστευω οτι υπαρχουν ελπιδες αλλα πρεπει να βαλουμε κι εμεις το χερακι μας για να βοηθησουμε λιγο την κατασταση
-
boo κοιτα να ελαττωσεις τα φαρμακα σε 1 αυτο προεχει.
να τα κοψεις τελειως ειναι ρισκο και θα χειροτερεψεις.
ειναι σαν να παιζεις με τη φωτια.
κανε ενεσεις δεν ειναι τοσο τραγικες. καμια σχεση με χαπια θα δεις..
-
εσυ το επαθες απο ουσιες ;
αμα ειναι ετσι νομιζω μπορεις να τα κοψεις καποια στιγμη αν δεν κανω λαθος.
το θεμα ειναι εαν το επαθες αλλιως.
-
maus καλησπερα! τι κανεις?
οχι δεν ειναι απο ουσιες.το προβλημα μου με τα ψυχωτικα ξεκινησε στα 16 μετα απο μειζονα καταθλιπτικο απο τα 14 εως τα 15.5
προσπαθησα να κατανοησω γιατι περασα την καταθλιψη και το αποτελεσμα ηταν να χτισω το καστρο της παρακολουθησης σκεψη με σκεψη λιθαρακι λιθαρακι, το οποιο πλεον εχει γινει ολοκληρη ιστορια στο μυαλο μου μεσα
-
μεταξυ μας, μην εισαι τοσο σιηουρη οτι δε σε παρακολουθει καποιος.
απλως κοιτα να εισαι ψυχραιμη.